bugün
- ilgi isteyen kız15
- gürcistan'ın neyi meşhur8
- lahmacunu elle yiyen kız13
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- hewal ebo16
- kuran da namaz yok20
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- billurları çiğ yemek4
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- ben ıspartada yaşıyorum8
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- tarih3
- su içmeyi unutmayalım4
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- abdullah öcalan5
- sümerler semitik miydi3
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- türkiye nin en güzel camisi3
- herkesin artık tanım yapması6
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- orta yaşlı erkek çekiciliği2
- türk kızı2
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- türk siyaseti3
- bursa vs edirne7
- gürcistan9
- deep web ile dark web'in farkı2
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- kut anlayışı3
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- türkiye nin en güzel ilçesi neresidir2
- çiğ et yemek2
- mehdinin chp'li olması3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- benkimki10
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- katatespizartmasi6
- kendine bir öğüt ver7
- ısparta simidi8
- ctrlx hanım2
- türklerin ork olması2
- gaddar dizisi2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- ateistlerin temel hatası7
- milliyetçilik2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
entry'ler (13)
Özlediğim moderatör. ismayıl nickini google sordum kanka aradan ne kadar yıl geçtiyse hatırlamak zor oldu. Saygılar.
Kim olduklarını bilmek istediğim kimseler. Önceden bu tayfayla aram iyiydi bakalım eskilerden kim kalmış.
Yazılarını okurken çok gülerdim. Umarım yine denk gelirim şimdi eriniyorum bakmaya. Üstteki ikinma seni de hatırladım tatlım sana da selam. Ay şaka gibi herkesi özlemişim ya.
Buralardaysa selam olsun. Yemek fotoğrafı atmayı pek severdi hamarat kızımız.
Kendini buralarda anlatmayı özlemiştir. Normalde kendini anlatmayı sevmez çünkü onu anlayacak kimsenin olmadığını düşünür. O yüzden buralara gelip içini döker. Yazık kimin çocuğuysa.
Düşündüremedi pek üstteki yazarın nicki.
Bir serzeniş.
Bence Müslüm dinleyen erkek aşkın ne kadar güzel bir şey olduğunu Müslüm Baba'nın şarkılarından öğrenebilir. Yani bu adamlar nasıl bir aşk duymuş ki bunu kelimelere döküp yıllardır eskimeyen şarkılar yapmışlar. Nasıl bir askmis ki şarkı yazdırmış. Vallahi ben dinleyince bir kez daha hayran kalıyorum babalara.
Bence Müslüm dinleyen erkek aşkın ne kadar güzel bir şey olduğunu Müslüm Baba'nın şarkılarından öğrenebilir. Yani bu adamlar nasıl bir aşk duymuş ki bunu kelimelere döküp yıllardır eskimeyen şarkılar yapmışlar. Nasıl bir askmis ki şarkı yazdırmış. Vallahi ben dinleyince bir kez daha hayran kalıyorum babalara.
Yaşıyorsa selam olsun. Sevdiğim bir yazar.
Ölmüş gibi duruyor. Önceden bu saatlerde 300 400 kişi online olurdu şimdi ise 25. Vah vah bizim gençlik gitti yazarlık bitti ha.
Kendi nicklerimi hatirlayamayip kendisini hatırladığım değerli dostum. Ben geldim kanka. Yaşlıydı belki de ölmüştür. Yaşıyorsan yaz bana.
Kendi nicklerimi hatirlayamayip kendisini hatırladığım değerli dostum. Kimim ben ?
Mümkünse artmasın dediğim ücret. O artınca herşey 5 katına çıktığı için aldığımız zamın sevinci girtlagimizda kalıyor da.
Dizi izlerken aklıma eski günlerin gelmesiyle açtığım hesap. Eski nicklerimi bile hatirlayamayacak kadar eskilerden geliyorum sayın ahali. Hoş buldum.