bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler11
- özel sektör de çalışmak5
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- ben geldim naneler5
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi7
- galatasaray büyüklüğü14
- kızlar buraya bakar mısınız4
- arkadaşlar bakar mısınız14
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- lukaku vs abdülkerim3
- ioçk'nın müziği3
- açık oylayamamak6
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- ermenice2
- söğüşçü aco2
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- vincenzo montella6
- yabancı değiliz serdar yapmağğ2
- anın görüntüsü22
- fenerbahçe nin kurucusu4
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- sosyoloji vs antropoloji2
- ibrahim çelikkol2
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- türkçeye sistemli saldırı7
- emevi dini4
- bardak3
- ispartalı kızlar9
- prosedür evliliği3
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- kokoreççi asım usta4
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- mobland2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- yapılan ilginç salaklıklar4
- güne acı bir gerçek bırak8
- her yerden engelleyen kız6
- meksika açmazı macerası8
- çok sıkılmak2
- muhallebi köpürtmek4
bildiğin annem aradı gitmem lazım kızı. *
hala ''sana x dicektim emme diğer x'lere hjakaret olurhahaha'' esprisinin ölmediğini, hala bu şakayla gülen ve güldürmeyi ümit eden insanların olduğunu bize gösteren yazar..
pardon 6.000.000 insana hakaret oldu.. aa ben de yapıyormuşum lan..
nasıl diyor siz: ashjsdd
pardon 6.000.000 insana hakaret oldu.. aa ben de yapıyormuşum lan..
nasıl diyor siz: ashjsdd
"liberalist" başlığının doldurulmamış olduğunu görünce; doldurmak yerine, "aaa, inanmıyoreaaaaamm, doldurulmamış mı?" tepkisi verip "uludağ modern"e yollayabilen yazar.
"yazar" mı dedim ? pardon. diğer yazarlara hakaret gibi oldu. asşldjasd.
"yazar" mı dedim ? pardon. diğer yazarlara hakaret gibi oldu. asşldjasd.
yazdıklarını okuyup anladığım kadarıyla bütün milletle önümüzdeki zirvede muhabbet edecek güzel yazar. bu kadar insanı bi zirveye sığdırırmı bilinmez, pek de umrumda değil açıkçası. çünkü ilk beni yazmış, haliyle ilk sohbeti benle başlatacak. sıraya girin ulan!!...
carriye roxalina'nın yeni ekürisidir hayırlı uğurlu olsun.
biraz sessiz biraz çekingen ilk zirveye gelen başarıyla sınıfı geçenlerden...
beni üç boyutlu alemde yakalarsa döveceğini söyleyen kişi. çok korktum, kuran evliya çarpsın*
edit: gittiği yerde iğrenç espirilere maruz kalmış yazar. halbuki uyarmak lazımdı kendisini anaokulu müsamerlerine katılmasın deye!
edit: gittiği yerde iğrenç espirilere maruz kalmış yazar. halbuki uyarmak lazımdı kendisini anaokulu müsamerlerine katılmasın deye!
dünkü istanbulu kurtarıyoruz zirvesinde pek bir cool gördüydüm kendisini ancak, memleketinin ismini duyunca atladı lafa, coolluğundan eser kalmadı. lakin atlamasaydı o sırada lafa sittin sene konuşmazdım kendisiyle. buradan iyi ki atlamışın lafa diyorum ve el sallıyorum. ahanda salladım...
kesinlikle zirvenin en sempatik withciydi. en köşeye kuruldu böyle aga gibi. * bir elinde malzemesi bol gelmiş hamburgeri, bir elinde narlı buzlu cayı ile zirvenin ilk dakikalarında sessizleri oynadı.
sonradan her futbol muhabbetinde göz göze gelip "melan n'olur konuyu değiştir" bakışları görmeye değerdi. gerçekten tanıştığıma memnun oldugum bir güzel insan kendisi.
bugun bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. nice zirvelere...
sonradan her futbol muhabbetinde göz göze gelip "melan n'olur konuyu değiştir" bakışları görmeye değerdi. gerçekten tanıştığıma memnun oldugum bir güzel insan kendisi.
bugun bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. nice zirvelere...
başka bir zirveye örgülerimizi alıp katılacağımız tatlı yazar. gerçi sözlüğün erkekleri bu konuda bizden daha bilgili *
tesadüfi olarak fight club tarikatı üyesi olduğunu anladığım tyler durden'ın meme ucuna kadar hayran olan nadide şahsiyet.
gecmis dogumgunu hediyesi olarak kendisine vodafone 3g reklamindaki cocuktan elimi etegimi cektigimi bildirdigim yazardir. hepi börtdey.
dogum gunu kutlu olsun yazarı.sever kendisini bu bünye *
yaşgünü olduğunu burdan öğrendiğim, yeni tanıştığım ve hemen kaynaştığım 4. nesil yazar. doğumgünü kutlu olsun.
niye bu kadar üzerine gidildiğini anlamadığım yazar. "adları bilinmeyen taş gibi hatunlar" diye bir başlık varsa ve yazılıyorsa ""adları bilinmeyen taş gibi adamlar" diye de bir başlık olabilmeli ve yazmak isteyen de yazmalı.
kendisine adonis kaslarımın değişik açılardan çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etmek istiyorum. fotoları okan(bayülgen) çekti. ara sıra link neyi verir lazım falan olursa.
yanlış anlaşılmış, kendisini biraz da yanlış lanse etmiş yazar.
şimdi ne desek ki , seksi yazar işte.. entrylerindeki özgür tavrı abazan yazarlarımızın tepkisini çekmekte.
(#4285654) entrysinin nasıl bir yazıya cevap olduğu düşünülürse, sözlüğün barındırdığı adam profili bakımından, yapılan veya yapılamayan bir espriden çok daha derin sosyolojik çıkarımlar yapmamız gerektiğini bize bir şekilde göstermiş yazar..
ha ben bu entryi kendisine yavşadığımdan yazıyorum tabi.. siz nasıl isterseniz..
ha ben bu entryi kendisine yavşadığımdan yazıyorum tabi.. siz nasıl isterseniz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar