bugün
- nervionun merak ettiği yazar14
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ciguli vs velvet7
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- sünnetten akılda kalanlar5
- atatürkün bilimden en uzak sözü3
- katatespizartmasi17
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- devlettapar2
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlayan erkek5
- burak demirbilek5
- yazarların en son kravat taktığı tarih2
- özlem tekin5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- önder apo2
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- nervio21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- pkklı anaları3
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- insan olmaya ceyrek kala7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- üsküdar da martıya eziyet6
- ömer yıldırım3
- odyssey6
- melissa vargas2
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- merkür retrosu3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
bildiğin annem aradı gitmem lazım kızı. *
hala ''sana x dicektim emme diğer x'lere hjakaret olurhahaha'' esprisinin ölmediğini, hala bu şakayla gülen ve güldürmeyi ümit eden insanların olduğunu bize gösteren yazar..
pardon 6.000.000 insana hakaret oldu.. aa ben de yapıyormuşum lan..
nasıl diyor siz: ashjsdd
pardon 6.000.000 insana hakaret oldu.. aa ben de yapıyormuşum lan..
nasıl diyor siz: ashjsdd
"liberalist" başlığının doldurulmamış olduğunu görünce; doldurmak yerine, "aaa, inanmıyoreaaaaamm, doldurulmamış mı?" tepkisi verip "uludağ modern"e yollayabilen yazar.
"yazar" mı dedim ? pardon. diğer yazarlara hakaret gibi oldu. asşldjasd.
"yazar" mı dedim ? pardon. diğer yazarlara hakaret gibi oldu. asşldjasd.
yazdıklarını okuyup anladığım kadarıyla bütün milletle önümüzdeki zirvede muhabbet edecek güzel yazar. bu kadar insanı bi zirveye sığdırırmı bilinmez, pek de umrumda değil açıkçası. çünkü ilk beni yazmış, haliyle ilk sohbeti benle başlatacak. sıraya girin ulan!!...
carriye roxalina'nın yeni ekürisidir hayırlı uğurlu olsun.
biraz sessiz biraz çekingen ilk zirveye gelen başarıyla sınıfı geçenlerden...
beni üç boyutlu alemde yakalarsa döveceğini söyleyen kişi. çok korktum, kuran evliya çarpsın*
edit: gittiği yerde iğrenç espirilere maruz kalmış yazar. halbuki uyarmak lazımdı kendisini anaokulu müsamerlerine katılmasın deye!
edit: gittiği yerde iğrenç espirilere maruz kalmış yazar. halbuki uyarmak lazımdı kendisini anaokulu müsamerlerine katılmasın deye!
dünkü istanbulu kurtarıyoruz zirvesinde pek bir cool gördüydüm kendisini ancak, memleketinin ismini duyunca atladı lafa, coolluğundan eser kalmadı. lakin atlamasaydı o sırada lafa sittin sene konuşmazdım kendisiyle. buradan iyi ki atlamışın lafa diyorum ve el sallıyorum. ahanda salladım...
kesinlikle zirvenin en sempatik withciydi. en köşeye kuruldu böyle aga gibi. * bir elinde malzemesi bol gelmiş hamburgeri, bir elinde narlı buzlu cayı ile zirvenin ilk dakikalarında sessizleri oynadı.
sonradan her futbol muhabbetinde göz göze gelip "melan n'olur konuyu değiştir" bakışları görmeye değerdi. gerçekten tanıştığıma memnun oldugum bir güzel insan kendisi.
bugun bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. nice zirvelere...
sonradan her futbol muhabbetinde göz göze gelip "melan n'olur konuyu değiştir" bakışları görmeye değerdi. gerçekten tanıştığıma memnun oldugum bir güzel insan kendisi.
bugun bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. nice zirvelere...
başka bir zirveye örgülerimizi alıp katılacağımız tatlı yazar. gerçi sözlüğün erkekleri bu konuda bizden daha bilgili *
tesadüfi olarak fight club tarikatı üyesi olduğunu anladığım tyler durden'ın meme ucuna kadar hayran olan nadide şahsiyet.
gecmis dogumgunu hediyesi olarak kendisine vodafone 3g reklamindaki cocuktan elimi etegimi cektigimi bildirdigim yazardir. hepi börtdey.
dogum gunu kutlu olsun yazarı.sever kendisini bu bünye *
yaşgünü olduğunu burdan öğrendiğim, yeni tanıştığım ve hemen kaynaştığım 4. nesil yazar. doğumgünü kutlu olsun.
niye bu kadar üzerine gidildiğini anlamadığım yazar. "adları bilinmeyen taş gibi hatunlar" diye bir başlık varsa ve yazılıyorsa ""adları bilinmeyen taş gibi adamlar" diye de bir başlık olabilmeli ve yazmak isteyen de yazmalı.
kendisine adonis kaslarımın değişik açılardan çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etmek istiyorum. fotoları okan(bayülgen) çekti. ara sıra link neyi verir lazım falan olursa.
yanlış anlaşılmış, kendisini biraz da yanlış lanse etmiş yazar.
şimdi ne desek ki , seksi yazar işte.. entrylerindeki özgür tavrı abazan yazarlarımızın tepkisini çekmekte.
(#4285654) entrysinin nasıl bir yazıya cevap olduğu düşünülürse, sözlüğün barındırdığı adam profili bakımından, yapılan veya yapılamayan bir espriden çok daha derin sosyolojik çıkarımlar yapmamız gerektiğini bize bir şekilde göstermiş yazar..
ha ben bu entryi kendisine yavşadığımdan yazıyorum tabi.. siz nasıl isterseniz..
ha ben bu entryi kendisine yavşadığımdan yazıyorum tabi.. siz nasıl isterseniz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar