bugün
- putin türkmüş7
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- türk vatandaşları türktür8
- kill bill vol 33
- true'nin acile kaldırılması8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- mokv öldü mü2
- vexillarius the slayer3
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- dinci şairler3
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- tek adam2
- ilk öpüştüğüm kız6
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim2
- amca diyen bokolog2
- osuruktan şiirler41
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- rus milfi3
- giysi fiyatlarının uçması2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- türkiyeli olmak2
- adana kebap10
- bebek katili4
- burası instagram değil sözlük4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- dünya asla vazgeçme günü4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- gogo yubari ile okul gezisinde yanyana düşmek2
- aleksey batrakov13
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- mahalle kültürünün yok olması2
- ince memed3
- haftanın gammazları listesi26
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- ford flex3
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- muadil ilaç2
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak2
- akrabayı engelleme havası2
- uzaylılara açıklamakta zorlanacağımız şeyler2
- günün tweeti2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- tulumba tatlısı6
- zeynep bastık'ın beyaz külodu2
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu2
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- ben geldim kerkenezler18
candır, can.
fm 2012'yi bugün itibarıyla kırmış ve oyun torrent semalarına düşmüştür.
web sitelerinde football manager 2012 adlı oyun ile ilgili bir yazı yayınlamış grup.
--spoiler--
LATEST NEWS, 26th Oct 2011
We are working on Football Manager 2012 crack, we got alot of requests to crack it asap.
Cracking is like finding a right key from a bunch of keys. So, cant really announce the date, it can be out anytime.
Regards,
SKIDROW
--spoiler--
--spoiler--
LATEST NEWS, 26th Oct 2011
We are working on Football Manager 2012 crack, we got alot of requests to crack it asap.
Cracking is like finding a right key from a bunch of keys. So, cant really announce the date, it can be out anytime.
Regards,
SKIDROW
--spoiler--
fm 2012 yi hala kıramayan gruptur. hadi olum neden başınız götünüz ayrı oynuyor bugüne kadar kim kaçtı elinizdende kodugumun sigagamesi sizi alt edecek.
assassin creed brotherhood u bana sorunsuz oynatan yüce grup.
gerekirse bu gece uyumayıp fifa 12 crackini yapmalarını beklediğim grup.
bilgisayar dünyasının robin hood ve ekibi.
bol bol hayır duası alan crack ekibi. ellerinden ne uçan kurtuluyor ne de kaçan. maşallah. ayrıca babacan da adamlar. "oyunu beğendiyseniz gidin alın ve oyun geliştiricilerini destekleyin." diyorlar.
(bkz: skid row)
zamunda'da pek popüler olan releaser.
bu arkadaşların crackleri bir boka yaramıyor kaç tane skidrow indirdiysem hiç biride çalışmadı. ben mi beceremiyorum anlamadım.
free game'cilerin internette kesinkes karşılaşcakları bilumum crack and multi-crack paketlerinin coder grubu. belki de netin en iyi coder gruplarındandır da. çünkü internetteki tüm paketleri backdoor warezleriyle doludur ve crack yapanlar bunu asla farkedemez.
ubisoft'la aralarının pek iyi olmadığı görülmektedir. zira büyük umutlarla pisaya sürülen assassin's creed oyunlarını kısa sürede release yaparak şirketi delirtmişlerdir.
ubisoft'la aralarının pek iyi olmadığı görülmektedir. zira büyük umutlarla pisaya sürülen assassin's creed oyunlarını kısa sürede release yaparak şirketi delirtmişlerdir.
neredeyse yayinci sirketlerden hizli release yapan ve bunu sadece sevdikleri icin yapan insanlar sevgi saygi duyariz.
bu grubu şimdiye kadar en uzun süre meşgul eden oyun assassin's creed 2 galiba. oyun piyasaya çıktıktan tam 2 hafta sonra ancak emulatörle oynanabilmişti.
oyun release gruplarından sadece biri. Kaliteli sunumları ile gönlümüzde taht kurmuşlardır. Bugüne kadar sadece 26 nuke yemiştir. Özellikle Assassin's Creed 2 yüzünden ubisoft ile kafayı bozmuş en sonunda da muradına ermiştir. Oyunu release ettikten sonra içine koydukları not aracılığıyla ubisoft ile ulu orta dalga geçmiş , korsancılarında gönlünde taht kurmuştur. ilgili not:
Thank you Ubisoft, this was quiete a challenge for us, but nothing stops the leading force from doing what we do. Next time focus on the game and not on the DRM. It was probably horrible for all legit users. We just make their lifes easier.
Diğer oyun release grupları için:
(bkz: razor1911)
(bkz: reloaded)
(bkz: vitality)
(bkz: hatred)
(bkz: Deviance)
(bkz: Fairlight)
Thank you Ubisoft, this was quiete a challenge for us, but nothing stops the leading force from doing what we do. Next time focus on the game and not on the DRM. It was probably horrible for all legit users. We just make their lifes easier.
Diğer oyun release grupları için:
(bkz: razor1911)
(bkz: reloaded)
(bkz: vitality)
(bkz: hatred)
(bkz: Deviance)
(bkz: Fairlight)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar