bugün
- sözlük kızlarının kekleri18
- dindarların çoğunun fakir olması7
- dantelli sütyen takan erkek7
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- yesene beni diyen kız8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı7
- palamut7
- neme lazım diyen erkek3
- erkekle kadının arkadaş olması2
- renault toros2
- 2026 sonbaharında izmir3
- bursa daki iskender festivalindeki görüntüler2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük kızları dertleşiyor3
- papazla imam olmak2
- joseph weber2
- ghost rider5
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- artı oy alamama krizine girmek3
- vombatların kakasının küp şeklinde olması3
- fenerbahçe tarfin'in euroleague süper kupa zaferi2
- zalbert ramstein8
- sözlükte ne değişti6
- anın görüntüsü21
- sabahları sevilen şeyler10
- intihar düşüncesi6
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- uludağ itiraf18
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- cumartesi kahvaltısı5
- ben basit bir insanım5
- yahudi düşmanlığı4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- queen feristah15
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- akçe2
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- sudekiray2
- aşk6
- amerikan küfürleri3
- bir bela geliyor28
kimilerinin saplantı haline getirdiği bir olay.
(bkz: asimetri)
(bkz: asimetri)
erkeğin kadınlarda, kadınların da erkeklerde aradığı süper durum. genellikle vucud sağlığı konusunda bir belirteç olarak telakki edilir.
tabi bunu kılda tüyde değil de kemiğin kıkırdağın doğuştan aldığı şekillerde aramak gerekir. iç organlarda aranamayacağı söylense de bir yere kadar akciğermiş, böbrekmiş, beyinmiş aranabilir.
gözlerim bozulduğu günden beri (ilkokul 1'den önceydi galiba) sakallarımı düzgün kestiğimden emin olamıyorum mesela ben. gelip de "asimetriksin ayol" derseniz gülerim. alın elinize jileti düzeltin icabında. allah allah. kökü sağlam.
olayı kişiselleştirmeden önce belirtmekte fayda var: asimetri de iyidir. mühim olan sevgidir. bir de ince bel. vazgeçilmez.
tabi bunu kılda tüyde değil de kemiğin kıkırdağın doğuştan aldığı şekillerde aramak gerekir. iç organlarda aranamayacağı söylense de bir yere kadar akciğermiş, böbrekmiş, beyinmiş aranabilir.
gözlerim bozulduğu günden beri (ilkokul 1'den önceydi galiba) sakallarımı düzgün kestiğimden emin olamıyorum mesela ben. gelip de "asimetriksin ayol" derseniz gülerim. alın elinize jileti düzeltin icabında. allah allah. kökü sağlam.
olayı kişiselleştirmeden önce belirtmekte fayda var: asimetri de iyidir. mühim olan sevgidir. bir de ince bel. vazgeçilmez.
4. nesil uuser, hoşgelmiş. sözlük hayatında kendisine başarılar dileriz.
(bkz: korsana hayır)
aynı odayı paylaştığım canım kardeşim, elim ayağım ve sohbet ortağım teknoloji sponsorum 4. nesil yeni yazar. Hayırlı uğurlu olsun...
denizli'deki zirvemizin yapımcısı. gerçekten güzel bir zirve olmuştur. bir sonraki zirveyi bana göre ayarlayacağını ümit ediyorum. zirveyi düzenlediği için kendisine çok teşekkür ederiz.
seker insan olmasinin yaninda bir de dinlemesini bilen guzel insan. organizatorlugu icin tesekkurler.
denizli zirvesi için kendisine kocaman bir teşekkürü borç bildiğimiz yazar.*
şeker bir üniversiteli. gitarını dinlemek isterim.
zirveye söz verdiği halde sütümü getirmeden gelen yazar. bana süt borcu vardır. markası aytaç olsun lütfen.
düzenlediği zirve sayesinde güzel insanlarla* tanışmama vesile olduğu için teşekkür ettiğim yazar..
şu sıralar bitirme teziyle uğraşan yazar. kolay gelsin kendisine.
çaylaklık cezasına çarptırılmış 4. nesil eski yazar kişisi.
olmazsa olmazdır, gerçek hayat kesinlikle simetrik olmalıdır; yol çizgileri, merdivenler, park etmiş arabalar, balkonlar, insanlar, sıralar, kuyruklar...
cezadan haberi bile olmayan, 4. nesil ama eskimeyen yazar kişisi.
denizli zafer gazoz'u fışkırtma zirvesi'nde sütümü getireceğini tahmin ettiğim yazar.
geometri derslerinin vazgecilmez konularından biri.
zirvede everyman'le maça giderek bizleri satan arkadaş.
(bkz: simetri hastalığı)
maçı bahane ederek zirveden erken ayrılan yazar. gitmiştir de ne olmuştur? bağırmıştır. peki bağırmıştır da ne olmuştur? sesi kısılmıştır. peki ya sesi kısılmıştır da ne olmuştur? hiçbir şey olmamış, denizlispor berabere kalmıştır. oh olsun mudur? takdir yüce yargının hakim bey.
#2089188'nolu girdiden utanmamı sağlayan canım arkadaşım. bugün sırf ben istiyorum diye memleketine alacağı otobüs biletini öğleyin değil akşamüstüne almıştır. evet, memleketine gitmeyip öğle saatlerimin çok hoş geçmesini sağlamıştır. kendisine sonsuz teşekkür ederim.
başak burcu insanında sıkça rastlanan takıntı sebebi.
bir nesnenin belirli bir işlem sonucunda aynı kalması. kelebeği ters çevirsen de şeklini korur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar