bugün
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor7
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- sözlük kızlarının kombinleri16
- tai lung52
- azerbaycan2
- ne kadar yaşlısın19
- ben gökten inen ekmeğim5
- ilk buluşmada hesabı kim öder2
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- ankete gelin beyler27
- terörsüz türkiye5
- sarapci koala40
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- kızarmış ekmek10
- kendine yabancılaşmak10
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- beypazarı2
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- çam kolonyası2
- narsist kişilik bozukluğu2
- 26 ağustos 20262
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak2
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- reis5
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- sevmediğiniz yazarlar14
- iskoçya4
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- yasak elma2
- temu'dan giyinmek4
- mecburi eğitim meselesi3
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- 26 ağustos 2026 madencilerin saray'a yürümesi2
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- bikini3
- allah belanı versin deyince keşke verse2
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- bir soru sor7
- her dönerin adamı5
- şarapçı koala'nın siyasi görüşü2
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- türkiye9
- türkiye rte sayesinde en özgür dönemini geçirmesi4
(bkz: ayıptır yahu)
whatsapp'da last seen'e bakıldığında attığınız mesajın last seenden önce olması.
" sevene can feda, sevmeyene elveda " felsefesi ile hareket edilmesi gerekilen durum.
kim kimi sikliyor ki? Siklememek meziyet olarak görülmüyor mu? Seni sikleyeni sikle. Budur bunun ilacı.
(bkz: çok sakat var)
özellikle uzun entry girip okunmayınca düşünülendir. (bkz: reklamlar ve eksiklikleri)
birilerine selam verirsiniz ama onların varlığınızdan bile haberleri olmaz ya da olmamış görünürler.
işte o durum.
işte o durum.
3-5 çapulcunun ve özellikle bu son zamanlarda yaptıklarını ülke genelinin tasvip etmemesinin argodaki ismidir.
(bkz: 277 karma)
bunun adı umursanmamak falan değildir. kesin ve tam olarak siklenmemektir.
entrylerinin yüzüne bakılmamasıdır.
utanç vericidir.
utanç vericidir.
sözlük neyse de realitede siklenmiyorsanız bir problem vardır efenim, aynaya bakıp biraz düşünmek gerek.
üzücü durumdur. şu hayatta benim hiç mi değerim yok ulan dedirtir.
evet uludağ sözlük yazarları tarafından siklenmemekteyim.çokta sikimde.
whatsapp facebook vb tum mesajlasilabilinen ortamlarda karsilastigim durumdur. aliskanlik yapar zamanla size cok normal gelen bir durum olur hatta cevap atilinca sevinirsiniz.
bir gun gelcek bir sekilde donecek bu durum tam tersine cunku isleri dusecigi biri olmak istiyorum bunu basarirsam gulecem onlara aha da buraya yaziyorum 19.04.2014.
bir gun gelcek bir sekilde donecek bu durum tam tersine cunku isleri dusecigi biri olmak istiyorum bunu basarirsam gulecem onlara aha da buraya yaziyorum 19.04.2014.
Aha valla benide derinden etkileyen bir sey bu. Allah buyuk keser doner sap doner gun gelir hesap doner arkadas. O adam gelecek!
Sıklıkla başıma gelip sinirlerimi bozmaktadır. Şöyle bi çözüm buldum: bende siklemiyorum ehehe.
zamanla alışılandır.
facebookta ruh gibi dolaşırsınız. whatsappta son görülme tarihiniz açık olsa bile yazan olmaz. sözlükte en kaliteli entryleri girseniz bile üç dört artı oydan ileri gitmez. özel mesaj kutunuzda yazarlığınız onaylanmıştır mesajı hala durmaktadır. telefonunuza en çok operatörünüzden mesaj gelmektedir. arama kaydınız anne, baba, abi gibi bilimum aile mensupları tarafından gelen çağrılarla doludur ve daha birçok şey.
facebookta ruh gibi dolaşırsınız. whatsappta son görülme tarihiniz açık olsa bile yazan olmaz. sözlükte en kaliteli entryleri girseniz bile üç dört artı oydan ileri gitmez. özel mesaj kutunuzda yazarlığınız onaylanmıştır mesajı hala durmaktadır. telefonunuza en çok operatörünüzden mesaj gelmektedir. arama kaydınız anne, baba, abi gibi bilimum aile mensupları tarafından gelen çağrılarla doludur ve daha birçok şey.
sevgili tarafından yapılıyorsa daha da vahim olan durum.
Hem sözlükte hem gerçek hayatta sık sık başa gelebilir. Şaşırmayınız.
Yollarda caddelerde herkesin önüne atlayıp anket yapan çocukların bile sizi es geçip arkanızdakine yönelmesi.
whatsapp in hayatimiza girmesiyle duzenli olarak maruz kaldigimiz acimasiz ihmal davranisi. yok yok whatsapp in gelmesiyle sadece daha cok farketmeye basladik.
göte girdiği halde açılan şemsiyedir. acıtır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar