bugün
- nervionun merak ettiği yazar14
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ciguli vs velvet7
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- sünnetten akılda kalanlar5
- atatürkün bilimden en uzak sözü3
- katatespizartmasi17
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- devlettapar2
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlayan erkek5
- burak demirbilek5
- yazarların en son kravat taktığı tarih2
- özlem tekin5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- önder apo2
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- nervio21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- pkklı anaları3
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- insan olmaya ceyrek kala7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- üsküdar da martıya eziyet6
- ömer yıldırım3
- odyssey6
- melissa vargas2
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- merkür retrosu3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
bu dizinin en sevdiğim yanı son bölümde olduğu gibi neşeyi ve hüznü aynı bölümde doruklarda verebilmesi. umarım gelecek yıl da devam eder.
svetlanaya müthiş sempati duyarken gözümde düşmeye başladı bu aralar. frank'e de biraz insanlık gelmiş gibi gibi..
7. Sezon git gide ivmesini ve kalitesini düşüre düşüre ilerleyen dizi. Konu bulamayıp Monica'ya ve mickey'e sarmaları acizlik belirtileri senaristlerin.sadece frank'in üzerine bile gitse senarist çok güzel şeyler çıkartabilecekken eski frank piçliklerinden de eser yok şimdi...
Sevdigim bir dizi fakat bu ianin gay iliskilerinden midem bulanıyo amk yerinde .
mickey geliyor bebeğim *
En son 7 x 5 i izledim. Çünkü Çok sıkmaya başladı dizi.
sezon 7 bölüm 9 da bitti, Mickey gelecek büyük ihtimalle sonra gelsin olaylar. Fiona'nın eski hallerine alıştığımızdan şu durum biraz fazla sert geliyor ama Fiona kendisi işte yelkenleri suya indirmese de dayanamıyor.
Kevin yine, yeni, yeniden mükemmel ama sanırım kaptıracaklar ellerindeki herşeyi.
Kevin yine, yeni, yeniden mükemmel ama sanırım kaptıracaklar ellerindeki herşeyi.
En sevdiğim dizidir. Aile müthiş.
Frank reyis 7 sezondur böyle ağlamamıştı.
Ulan mk bu dizi başlamış ya benim haberim yok lan dedirtmiştir.
Bu sene neden ocakta değil de daha erkenden başladı anlamadığım dizi acaba nisana kadar sürer mi yoksa 12 bölüm çekip bırakırlar mı ? Yine muhteşem bir sezon sınırları olmayan insan topluluğu...Konu sıkıntısı çektikçe herhangi bir karakter zıvanadan çıkıyor eğleniyorsunuz. güzel eğlenceli bir dizi.
Carl adam oldu be..
Carl adam oldu be..
(bkz: #34645083) yandaki entry de bir kaç bişey yazmıştım. az çok son bölümde tahmin ettiğim gibi oldu. allah lip'e akıl versin ne diyelim.
"Sana güveniyorum", "Seni seviyorum" demekten daha iyi. - fiona gallagher.
Bu sezon son sezonu olduğunu duyduğumda çok üzüldüm. Sonunu da bir o kadar merak ediyorum.
carl reyiz nerelerdesin be. 2 bölümdür yoksun ortalıklarda. askerden izin al gel bari.
gerçek amerikan rüyasini gösteren dizi.
huyu kimseye benzemesin dediğim fiona karakterini de barındıran süper dizidir.
insana vay be dedirten ama gerçekten vay be dedirten, her bölümü 50 dakika civarında olan, 1 sezonunda 12 bölüm bulunduran deli aksiyonlu biraz çatlak ve fazla geniş insanı hem güldüren hem ağlatan bağımlılık yaratan dizi.
svetlanayı da siken sikene.
7. sezonu gayet de güzel ilerleyen dizi. kev yine formunda. oyunculuğu süper adamın amk.
--spoiler--
7 sezondur takip ettiğime göre biraz tecrübelenmişimdir.
fiona sıçıp sıvar onu yazmak lazım önce. o kadının gel git akıllı olmasını fionadan daha akıllı olanlar kullanır.
memeleri güzel svetlana da kev ve veronica ikilisini soyup soğana çevirir. kadınını memeleri kadar kafası da on numara.
frank bence bu kadar mal değildir. gidip bütün serveti bir dolaba kilitlemeyi akıl edip o dolabın elbet bulanacağını düşünememiş olamaz. adam tarihi baştan yazarken bunu unutmuş olamaz. elbet bi çıkış yolu bulur bence.
lip bence yine sert kayaya çarptı. o kız yer onu.
ian abi de mickey'i bekliyor bence. böyle saçma sapan bi ilişkiye girmesi bana bunu çağrıştırdı. mickey paklar onu.
carl adamım genelkurmay başkanı bile olur bak ben size söyliyeyim.
debie ölmüş gömeni yok. koca memeli kevaşe.
--spoiler--
7 sezondur takip ettiğime göre biraz tecrübelenmişimdir.
fiona sıçıp sıvar onu yazmak lazım önce. o kadının gel git akıllı olmasını fionadan daha akıllı olanlar kullanır.
memeleri güzel svetlana da kev ve veronica ikilisini soyup soğana çevirir. kadınını memeleri kadar kafası da on numara.
frank bence bu kadar mal değildir. gidip bütün serveti bir dolaba kilitlemeyi akıl edip o dolabın elbet bulanacağını düşünememiş olamaz. adam tarihi baştan yazarken bunu unutmuş olamaz. elbet bi çıkış yolu bulur bence.
lip bence yine sert kayaya çarptı. o kız yer onu.
ian abi de mickey'i bekliyor bence. böyle saçma sapan bi ilişkiye girmesi bana bunu çağrıştırdı. mickey paklar onu.
carl adamım genelkurmay başkanı bile olur bak ben size söyliyeyim.
debie ölmüş gömeni yok. koca memeli kevaşe.
--spoiler--
Carl askeri okula gitti
Fiona nin kredi çekmesi saçmalık batacak.
Fiona nin kredi çekmesi saçmalık batacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar