bugün

uzun bir çaylaklık döneminden sonra yazarlık mertebesine ulaşmış ve sözlüğe benim tarafımdan kazandırılımış geniş zamanlı kankam. *
çaylaklık döneminde kartal penchesinin rekorunu kırmış sözlüğün yeni yazarlarından.*
30 metre uçmayı başaran dokuz canlı yazar. kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
(http://www.haberler.com/b...k-kazasi-5-yarali-haberi/)
geçmiş olsun dilediğim yazar. eğer o köprü benim hatırladığım köprüyse gerçekten allah korumuş...
çok büyük geçmiş olsun dediğim yazar kardeşim.
gecmis olsun demek istedigim yazar.
bu ilk ve son olsun dediğim yazar. büyük geçmiş olsun.
çok büyük geçmiş olsun kardeşime .
kazası ile ilgili resimle, (ona aitse eğer tabi) muzip yazar tanımlamasına uyan kişi. Kazası ile hem can kaybı olmaması hem de resmi ile gülümsetmiştir yazar. Geçmiş olsun.

http://www.haberler.com/r...68565&resim_id=387535
(bkz: #4632537) *gönüllerin tercümanı olmuş yazar. kutlarız.*
12 yıl olmuş be kanka dile kolay. sümüğümüz aka aka okul bahçesinde top oynadığımız günleri hatırlıyorum. o zamandan bu yana çok şey değişti hayatta ama değişmeyen tek şey dostluğumuz oldu. iyi varsın nice mutlu yıllara kardeşim. umarım kıçının kılları ağarana kadar yaşarsın. *
doğum gününü kutladığım gözlerinden falan öptüğüm yazardır. *
doğum günüymüş efendim bugün. kutlu olsun, mutlu bir yıl geçirsin, isteklerine bari bu yıl ulaşsın dediğim biricik hemşehrim...
bir bahar akşamı, hava sıcak mı sıcak
kafalar kıyak mı kıyak...
"üfleyen" olduktan sonra...
hayat sana hayat...

(bkz: ben bu şiiri sana yazdım) * *
dudaklar yapışmış,
hava geçmez aradan.
öpülmeyecek kız yoktur,
sen yeter ki haber ver paradan....
anne anne... zaat-ı muhterem baya iyi bilir bu ikilemi.
kahvesini içmeyeli aylar olmuş, karşılıklı dedikodu yapmayalı haftalar geçmiş canım arkadaşım o benim.
dişleri titreten kar soğuklarında sözlüğün nba tayfasında takılan koyu new orleans hornets taraftarı.okadar fanatik bir salon seyircisidir ki kardan adamdan 1 lira borç alıp basketbol kuponu yapmıştır.destekliyoruz kendisini kuponun tutar inşallah hadi bakalım.
(#11180408)
Hüzne boğdun.
doğum günüymüş duyumlara göre, umarım bir yanlış duyum almamışızdır. iyi ki doğmuş yazarı.
doğum gününü kutlarım yazarı, duyum aldık kutlayalım dedik, kalemi bitmesin inş *
hoşgelmiş nesildaş.
(#15944966) ağır bir bim müşterisidir.
adamın kralı, yardımsever yazar.
(bkz: fanatik)
© copyright 2005 - 2026