bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- regl dönemi çirkinliği5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- true'ya arkadan sahip olmak3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- namus4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- kadınlar sözlük5
- talkan ve curcan katliamları4
- güzel kızların isimleri9
- pernado bey birader3
- diamond bosphorusss2
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- diyete başlama pazartesisi5
- sari renkli seker ibnesi2
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- müzisyen yazarlar3
- yem borusu çalmak3
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak2
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- sözlük yazarlarının suları3
- suni arabistan2
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- alarm ertelemek2
- karton toplayan piç2
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- aniden gelen boşluk hissi3
- ona bir şey söyle14
- buddy dude23
- abd iran anlaşması3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- deli1i6
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- botların ekşiden başlık araklaması4
- yeşil burun adaları4
- deliliğin tedavisi10
- menzil terör örgütü metö4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- barış alper yılmaz6
Onun da atletini yırtıyorum. Kocanıda sikiyorum şimdi.
Belli bir süreden sonra uzatmanın pek mümkün olmadığı mesajlaşma biçimidir. Normalde saatlerce yapılacak eylemler birkaç dakikada anlatılıverip bittiğinden insana ne diyeceğini şaşırtıverir.
Yaratıcılığı geliştirici etkisi de gözden kaçırılmamalıdır.
Yaratıcılığı geliştirici etkisi de gözden kaçırılmamalıdır.
dün bunu yapmadım diye 32 yaşındaki bir kadın benden koptu gitti. istiyorsunuz ki sanaldan uzun uzun yazışalım öyle. hiç aksiyon olmasın. yok yaa. sizin ananız güzel mi?
kardeşim bunun da bir adabı bir zamanı var. bir yerde sexting biter aksiyon başlar. hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin diyorsanız benden uzak durun.
kardeşim bunun da bir adabı bir zamanı var. bir yerde sexting biter aksiyon başlar. hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin diyorsanız benden uzak durun.
2019 yılında özel hayatin gizliliğine inanan bir insan varsa o fotoğrafı atmaz zaten.
Cahildim dünyanın rengine kandım.
Bunu yaparken, daha sonradan mağdur olan kız ya da erkeklere acımıyorum. Kusura bakmayın. Acıyamıyorum, vicdanen doğru gelmiyor bunlara acımak. Kendi isteğiyle karşı tarafa çırılçıplak fotoğraf atıp, mağdur olunca da efendim ben mağdurum demeyi doğru bulmuyorum. Atmasaydın.
Genç olman,
Azgın olman,
Cahil olman,
Zengin olman,
Fakir olman,
Bu yaptığınız şeyi meşrulaştırmaz.
Edit: her gün sexting yapanlar eksiliyor.
Genç olman,
Azgın olman,
Cahil olman,
Zengin olman,
Fakir olman,
Bu yaptığınız şeyi meşrulaştırmaz.
Edit: her gün sexting yapanlar eksiliyor.
Aşırı saçma bulduğum gereksiz eylem... buluşun sevişin, daha kolay.
Uzun betimlemelerin yapıldığı mesajlaşma biçimidir.
eskiden bu saatlerde daha çok online kişi olurdu, ramazan dolayısıyla bazı fingirdekler dükkanı kapatmış belli ki.
görünen o ki bir takım sınır tanımaz çılgınlar hala klavyeleriyle cenk etmeye devam ediyorlar.
170 kişi online, 10 kişi entry girse 160. 40 tane meriç ıtırsu'nun bitmek tükenmek bilmeyen aşk yaralarını "hiçbir şey senden daha önemli değil, bunu sakın unutma" diyerek onarmaya çalışıyor olsun.
nereden baksan 80 kişilik bir kafile mesaj kutusunun duvarlarını inletiyor şu an. kan, ter ve gözyaşının kokusu buraya kadar geldi.
görünen o ki bir takım sınır tanımaz çılgınlar hala klavyeleriyle cenk etmeye devam ediyorlar.
170 kişi online, 10 kişi entry girse 160. 40 tane meriç ıtırsu'nun bitmek tükenmek bilmeyen aşk yaralarını "hiçbir şey senden daha önemli değil, bunu sakın unutma" diyerek onarmaya çalışıyor olsun.
nereden baksan 80 kişilik bir kafile mesaj kutusunun duvarlarını inletiyor şu an. kan, ter ve gözyaşının kokusu buraya kadar geldi.
bayılıyorum şu yeni yeni kullanılan cinsel terimlere. sexting, nude, first date... bunları genelde sosyal medyada sevişebildiğini ve seks için seçilebilecek birisi olduğunu kanıtlamak için zıbını yırtanlar tarafından kuruluyor.
ya tamam en çok nudeyi sen alıyorsun\atıyorsun. tamam en çok sen aldatıyorsun. tamam en pompacı en karakter yoksunu insan sensin! inandım
ya tamam en çok nudeyi sen alıyorsun\atıyorsun. tamam en çok sen aldatıyorsun. tamam en pompacı en karakter yoksunu insan sensin! inandım
Dibine vurduk allah affetsin.
gençler arasında sanal depişmeye verilen isim.
Suan sozlukte 375 yazar online olmasina ragmen akmayan sol frame ile ozetlenen kavramdir sexting.
Beceremediğim durum kusura bakmayın bana acayip komik ve saçma geliyor.
entry giriyorum şuanda.
Ergen isi.
Özellikle evli hanımlar dikkat gevşek ağızlılar ifşa etmese bile her haltı yemeyin yine de siz.
Olaya el atıyorum. Bu başlık tarafımca domine edilmiştir. Müraccat için özelden isminizi, numaranızı, kimlik fotokobisini, ikametgahı, lise diplomasını(aslının aynıdır mühürlü olmalı) ve cvnizi atın. Değerlendirip uygun görülen adaylarla sexting yapacağım. -dır.
klavyesi kuvvetli ve imgelemi zengin kadın ve erkeğin, erotizme geçmeden önce vardıkları son aşama olabilir.
sözlük moderatörlerinin arşivlerinde yer alan yazışma biçimidir.
eğer üni çağında bunu yapmasını bilen bir kız varsa emin olun ilki siz değilsiniz.
her kızla olmayan şey. duygusala bağlayanlar oluyor. yani her zaman iyi bir hayal gücü ve kelimelerle dans edebilme yeteneği yeterli değil. böyle kızlarla yapmamak lazım. tabii öncesinde onların karakterini bilmek gerek. yoksa bildiklerinizle zaten yapıp yapamayacağınızı anlıyorsunuz.
Dun gece eksiden bir hatunla deneyimledim. Sisman falan ama olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar