bugün

/73
Yaranamıyoruz arkadaş yok imkânı yok. ne için nelerle uğraştığımı unutuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=nxTaNSMu9TM
islamda herhangi bir yeri olmayandır. kanıt getirirdim ama üşendim.
uyuyandır.
ayrılana kadar canım cicim bebeğim tarzı hitaplara layık oldugunu düsünüp, ayrıldıktan sonra hayvan, öküz vs hakaretleri yakıştırmaktan kendinizi alamadığınız şahıstır.
poposunun arasına sokup ayağımı ısıtmayacaksam kış geceleri napıyım ben öyle sevgiliyi...
Gunu uzerinden cicekciler, gsm firmalari ve cikolata endustrisinin ciro yaptigi olgu.
o da sizi seviyorsa bu sıfatı hakeden kişidir.
şiirler de yaşayacak bir hayaldir sadece, gerçekleşmesi olanaksız bir hayal.
5 yıldır çıkmanıza rağmen siz evde ölürken iki gündür gece kulüplerinde eğlenen kişidir.
varlığı da yokluğu da dert olandır. her ilişkiden sonra bu haltı bi daha yemem dersiniz ama olmaz doğanın kanunu bu.
Yataktayken yoklugunu daha bi anladigim insan. Sensiz bu yatak bile rahat degil. Gel artik..
aynı zamanda en iyi arkadaş, yeri geldiğinde anne-baba, abi-abla olan kişi. uzak kalınca çok özlenen, kendinizi eksik hissetmenize neden olan, varlığı mutluluk kaynağı...
hayatında değer verdiğin , güvendiğin kişi hayatının merkezindedir.
sözü ve müziği size ait olan, hiç kimsenin bilmediği bir şarkıya sevgili denir.
bitmek bilmeyen olgu.
para tuzağı.
genellikle bayandan olması yeğlenirse de niçin erkek sevgili olmaz akla hep bayan sevgililer geliyor dediğimdir.
sevilen şeyin size ilgi göstermesiyle aldığı addır.
Duydum ki bugün bu şehirde değilmişsin. Hoş, söylemeseler de olurdu. Güneş soldu yine, bulutlar ağır.
Yokluğunda bu şehir dünyanın en ıssız köşesi gibi geliyor bana.
sahip olmadığım olgu.
kadın tarafının mağdur olduğu bi ilişki türü. saçmalık.
hayatı ve hayalleri süsleyen yegane kişidir elbette. lakin bazen üzebilendir. bak işler sonra daha farklılaşacak şimdi ne sana ne başkasına söyleyebiliyorum da, gel dinle beni böyle olmaz bu iş. 5 yıl oldu, sen nerdesin ben nerdeyim... zaten bir şey olacağı da yok. neyse tarihe bir not düşeyim dedim zamanı geldiğinde hatırlatırım, kendime.
Seni hayatının sonuna kadar sevecek insan

Not: Yok öyle bir dünya ya...
günden güne "duygu gösterişi"nin nesnesi haline gelen özne. haliyle "sevgi"nin de kurmaca bir şey olduğunu düşündürtüyor.
© copyright 2005 - 2026