bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek9
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler13
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- sarı yeleli aslan trump8
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- yaz günü bira içmek6
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- hababam sınıfı semra hoca7
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı4
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi2
- kontrat fosfor karburator2
- kıçına tekmeyi basmak2
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- montla sıçmak3
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- zallın fake hesabı var mı9
- mor semsiyeli yabanci21
- anın görüntüsü19
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- kendi kendine konuşmak5
- klima çarpması2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- en gey özelliğiniz13
- kalmadı3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- siyah araba4
- gocu26
- ani gelen can sıkıntısı2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- 40 yaşında bekar kadın6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- dinciler4
- chp'nin hali ne olacak49
- türkiye a milli futbol takımı2
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- disclosure day3
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
bugün oynanan gs - ts maçından sonra aykut kocaman'a hakaret etmiş olan muhabirdir. daha birkaç hafta önce loran'ı yerden yere vuranlar bu adam için ne diyecek acaba çok merak ediyorum. sorun sende değil seni oraya layık gören ve seni gazeteci yapanda.
eğer twitter hesabı fake değilse durum vahim. haber programını sunarken ne kadar efendi gözüken adam, holiganın en önde gideni meğerse.
gazetecilik kisvesi altında aykut kocaman'a "pislik, şerefsiz" gibi ifadeler kullanan bu adamı kadıköy'e basın tribününe bekleriz.
bundan sonra kanal d haberi izlememe sebebi olan zat. çoğu kişi de bundan sonra izlemeyecektir.
yan basmış holigan. her ne kadar fener taraftarından gerekli cevabı alınca geri adım atıp yanlış anlaşıldım dese de, yediği herzeğin print shot ı alınıp 12 numara org tarafından gerekli mercilere iletilip, gerekli şikayetlerde bulunulmuştur.
hala fener i ağzınıza alırken lafınızı ölçmeyi öğrenemediniz di mi?
http://postimage.org/image/itev704br/
edit: twitter hesabını kilitlemiş garibim, bir ibret vesikası daha fener le kimse başa çıkamaz.
hala fener i ağzınıza alırken lafınızı ölçmeyi öğrenemediniz di mi?
http://postimage.org/image/itev704br/
edit: twitter hesabını kilitlemiş garibim, bir ibret vesikası daha fener le kimse başa çıkamaz.
an itibariyle twitter hesabını kilt oltına almış olan şerefli!!! spor yazarıdır.
gerekli cevabı göndermiş spor yazarıdır. kendi maçından sonra trabzon'a sallayanlar için milyonlarca kişi aynı şeyi düşünüyor zaten.
o kocaman'ın k'sini büyük yazıp da yazdıklarımın aykut kocaman'la alakası yoktur demek dönekliğin daniskasıdır. şimdi canı çok sıkkındır. hak ettin sen onu abicim kusura bakma.
resmen aykut kocaman'a şerefsiz dedikten sonra, ona demedim diyen, sözünün arkasında durmayan kişi. umarım kanal d gerekli yaptırımı uygular!
loran çak yaptı diye işinden oldu bakalım bu terbiyesize ne olacak. beraberliğin verdiği gazla aykut kocaman'a hakaret mesajı yazıp sonra yok ben öyle demedim diye kıvıran ahlaksız kanal d çalışanı. bittin olm sen.
(bkz: o şimdi dansöz)
(bkz: o şimdi dansöz)
dilara gönder'den özür dilememi zorunlu hissettiren kişi.
bu mu haberci?
bu mu haberci?
fanatizm gözlüklerini takarak objektiflikten uzaklaşmış bir haberci.
göte gelmiş kanal d spikeri. ya kusmayacaksın içindekileri yada kustuysan yalamayacaksın. lorana yapılanları unutmadık. 'ahlak bekçisi' galatasaray taraftarı buna ne diyor çok merak ediyorum doğrusu.
utanmadan sıkılmadan fenerbahçeye ve teknik direktörüne hakaretler yağdıran sonrada ben ne dedim ki türünden yakınmalarla tükürdüklerini yalayıp özürler dileyen ama ocağına incir ağacının dikildiği pek bir aşikar olan medya maymunlarından sadece biri.
artık haftasonu haberlerinin izlenmesi açısından kanal d ye büyük zararı dokuncak eleman.
şu an internette adına yazılanları görünce tırım tırım tırsan tırt. eminim ki ilk yayınında bu konuya vakit ayırıp
"niyetim öyle değildi, sanırım yazdıklarım yanlış anlaşılmış ama ben gene de tüm
fenerbahçe camiasından özür diliyorum" temalı bir masal okuyacak. *
"niyetim öyle değildi, sanırım yazdıklarım yanlış anlaşılmış ama ben gene de tüm
fenerbahçe camiasından özür diliyorum" temalı bir masal okuyacak. *
fenerbahçeye ne kadar saldırırsan o kadar yükselirsin ilkesinin farkında olan fırsatçı. ama bu sefer baltayı taşa vurdu.
12numara org un hakkında şikayet kampanyası başlattığı spiker. bu elemana hak ettiği dersi vermek isteyen sözlük renktaşları için buraya da koyuyorum o şikayet yazısını;
--spoiler--
Tepkimizi göstermek için:
Şu adrese aşağıdaki mesajımı yollayın: [email protected] veya şu telefondan arayın: +90 (212) 413 51 11
Merhaba,
Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak, bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Hafta sonu ana haber programınızı sunan, "Serdar Cebe" Twitter hesabından, Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'a direk olarak ş.refsiz demiştir.
Gerekli Twitter iletisine şu linkten ulaşabilirsiniz: görsel
Bu konu, bizim dikkatimizi ve tepkimizi çekmiştir.
Bir haber sunucusuna yakışmayan bu eylemi, taraftar forumlarında ve diğer web sayfalarında gündeme getireceğiz.
Haddini aşan bu çirkin eyleme karşı bir tepkinizi göstereceğinizi inanıyoruz.
Lütfen Kanal D ailesinin tarafsız ve ilkeli yayın yaptığını bize gösterin.
Aksi durumda, Kanal D için tepkimizi koymaktan çekinmeyeciğimizi bilmenizi isteriz.
iyi çalışmalar.
--spoiler--
--spoiler--
Tepkimizi göstermek için:
Şu adrese aşağıdaki mesajımı yollayın: [email protected] veya şu telefondan arayın: +90 (212) 413 51 11
Merhaba,
Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak, bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Hafta sonu ana haber programınızı sunan, "Serdar Cebe" Twitter hesabından, Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'a direk olarak ş.refsiz demiştir.
Gerekli Twitter iletisine şu linkten ulaşabilirsiniz: görsel
Bu konu, bizim dikkatimizi ve tepkimizi çekmiştir.
Bir haber sunucusuna yakışmayan bu eylemi, taraftar forumlarında ve diğer web sayfalarında gündeme getireceğiz.
Haddini aşan bu çirkin eyleme karşı bir tepkinizi göstereceğinizi inanıyoruz.
Lütfen Kanal D ailesinin tarafsız ve ilkeli yayın yaptığını bize gösterin.
Aksi durumda, Kanal D için tepkimizi koymaktan çekinmeyeciğimizi bilmenizi isteriz.
iyi çalışmalar.
--spoiler--
bir hafta içinde kendisine kanal d ekranlarında denk geldiğim takdirde çalıştığı kanalı tv den sileceğim liseli holigan. gitsin gs stadınad top toplayıcılık yapsın edepsiz.
dengesiz bir üsluba sahip zat-ı muhterem.
cüneyt özdemir'den katkat daha iyi haber sunan, kendisine haksızlık yapılan hebercidir.
Kanal d ana haber'in yeni anchorman'i.
Siyasi görüşünü bilmem ama şehit haberlerini sunarken çok üzüldüğü yüzüne vuruyor her ne kadar soğuk kanlılığini korumak istesede başırılı olamıyor.
Az önce şöyle bi gafta bulundu:
"Sırada her gün verdiğimiz dolandırıcıların yeni yöntemleri var"
Bence gaf.
"Sırada her gün verdiğimiz dolandırıcıların yeni yöntemleri var"
Bence gaf.