bugün

daha doğrusu;

"seni everelim."
söyleyen şahıstan ki ya dayı hala gibi akrabadır yada karısından gözünün önünde azar işiten abindir (abin akraba değil sanki ) saniyesinde nefret etmene sebep olur.
okulu bitirmiş, askerliği ve işi halletmiş hemen hemen her bünyenin karşılaşacağı repliktir. çünkü o dönemden sonra kalan tek eksiğimiz ,mesut bir izdivaçtır ve tüm aile-i eşrafımız bizim medeni halimizle kafayı bozmuştur. direnmek boşunadır, insan bir yerde pes etmektedir. evlenelim gitsindir.
(bkz: toplumun kanayan yarası hadi evlen artık baskısı)
sen otuz yaşına geldin , düzenli bir seks hayatı lazım sana, demenin en kaba yolu. hayır bunu diyen insan cıkarıp oracıkta verse, daha etik bir davranış sergilemiş olur.

not : 62 yaşında, hayatımın ortasına çöreklenen bir kapı komşumuz var. kadının işi gücü yok benim seks hayatım üzerine kafa yoruyor. en sonunda tutup skecem o olacak.
hafiften üzerime gelinmeye başlamış konu.

sünger bob değilim ben! hağzırım hağzırım diyemiyorum!
artık liselilere de söylenecek söz.
(bkz: liselilere evlenme izni verilmesi)
Ebeveynlerimden her gün duymak zorunda kaldığım cümle. Çok da can sıkıcıdır. Kadın mı kalmadı dünyada arkadaş bırakın evlenirim ben !
uygun taksitler ve kredi imkanı ile emek bahçeli taraflarından olursa, neden evlenmeyelim? teklifidir.

bana uyar abi başımızı sokacak bi yerimiz olsun öperim elinizi ayağınızı be.
(bkz: everek la bunu) şeklinde de dile getirilebilecek hede hödö.
belli bir yaşı geçince, çevrendeki evli çiftlerin bir örgüt üyeliği gibi seni dahil etmeye calışırken kullandıkları ilk söz.
Son zamanlarda sık duymaya başladığım cümle.

işe girme aşamasındayız o da olunca sözde sıra evliliğe geliyor.

Ya bir durun da maaşımızı yiyelim aq.

Neyse Şaka da olsa kaldıramıyorum.

(bkz: sana koca bulalım)
o değil de seni evlendirelim artık.
Akraba şebekesi tarafından organize şekilde uygulanan kimisine göre hizmet kimisine göre işkence felsefesidir.
(bkz: hayta38)

sen takıl buralarda bu ara qnq.
Bana da arada diyorlar. Hee işim gücüm yok kızı başıma bela edeceğim Hemi. Valla evlilik bana bu aralar o kadar uzak ki hatta sevgili durumu. Aramızda buz dağları var. Başıma kimseyi bela edemem. Her şeyin bir vakti var.
Mehmet abi koca mi arıyorlar sana?
Bir işe girdikten sonra sıkça duyulan söz.

Abi istemiyorum zorla mı aq.
© copyright 2005 - 2026