Yakın zamanda unutulur. Unutulmadan önce de bayağı ekmeğini yiyen çıkar. Bu akımlar böyle. Hemen yayılıyor.
Türk Telekom'un Selfy Challenge videosunu ben de izledim. En iyi Challenge videosunu çekene de iPhone 7 veriyorlarmış.
Bu tarz videolara insanlar nasıl kapılıp gidiyor anlamıyorum
insanlara aklım sırrım ermiyor. Yahu nereden aklınıza geliyor, nereden buluyorsunuz bunları?
Her akıma katıldığım gibi buna da katılacağım. Üstelik Türk Telekom en iyi Selfy Challenge'e iPhone 7 de veriyormuş. Bedavaya yapmış olmam yani.
Benim biraderler de yapmış arkadaşlarıyla okulda. Genç olmak vardı şimdi. Ben de arkadaşları toplar yapardım bir tane. Gerçi, yine yaparım ya
Türk Telekom'un yarışmasını bilseydik yollardık bizim elemanlarla çektiğimiz videoyu. Bir daha çekelim bari. Ama, aynı kadroyu toplamak lazım.
Bizim ofiste de arkadaşlar yapıyordu bugün. Beni katmadılar. Sen zaten heykel gibi duruyorsun hep. Doğuştan Selfy Challenge'sin dediler.
Bu akımlardan nedense en son benim haberim oluyor hep. Şimdi izlemeye başladım videoları yeni yeni.
Oh oh. Yarışma da çıktıysa bununla ilgili internette başka başka videoları görmemizi sağlayacak akım. Merakla benziyoruz efem.
Hala sürüyor mu bu akım ya? Sanırım şimdiye kadarki akımlar içerisinde en uzun süreli olanlardan biri. millet sevmiş demek ki epey.
© copyright 2005 - 2026