bugün

Hala sürüyor mu bu akım ya? Sanırım şimdiye kadarki akımlar içerisinde en uzun süreli olanlardan biri. millet sevmiş demek ki epey.
Oh oh. Yarışma da çıktıysa bununla ilgili internette başka başka videoları görmemizi sağlayacak akım. Merakla benziyoruz efem.
Bu akımlardan nedense en son benim haberim oluyor hep. Şimdi izlemeye başladım videoları yeni yeni.
Bizim ofiste de arkadaşlar yapıyordu bugün. Beni katmadılar. Sen zaten heykel gibi duruyorsun hep. Doğuştan Selfy Challenge'sin dediler.
Türk Telekom'un yarışmasını bilseydik yollardık bizim elemanlarla çektiğimiz videoyu. Bir daha çekelim bari. Ama, aynı kadroyu toplamak lazım.
Benim biraderler de yapmış arkadaşlarıyla okulda. Genç olmak vardı şimdi. Ben de arkadaşları toplar yapardım bir tane. Gerçi, yine yaparım ya
Her akıma katıldığım gibi buna da katılacağım. Üstelik Türk Telekom en iyi Selfy Challenge'e iPhone 7 de veriyormuş. Bedavaya yapmış olmam yani.
insanlara aklım sırrım ermiyor. Yahu nereden aklınıza geliyor, nereden buluyorsunuz bunları?
Bu tarz videolara insanlar nasıl kapılıp gidiyor anlamıyorum
Türk Telekom'un Selfy Challenge videosunu ben de izledim. En iyi Challenge videosunu çekene de iPhone 7 veriyorlarmış.
Yakın zamanda unutulur. Unutulmadan önce de bayağı ekmeğini yiyen çıkar. Bu akımlar böyle. Hemen yayılıyor.
© copyright 2005 - 2026