bugün
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- işkembe çorbası seven kız6
- pul biberli pilav6
- pasifler apartmanı4
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- şeker hastalığı9
- duygusal boşluğunu doldururken hpv kapan kız3
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- söğüşçü aco7
- özel sektör de çalışmak11
- en ılık burç5
- tekerlek toplayan cocuk4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- cahit berkay3
- sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği2
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- avokado yiyen insan2
- cihangir solcusu3
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ellerim bos gonlum hos14
- ruh hastası aktiviteleri6
- memurluk2
- aç kalınca fare yemek3
- celayir emmi beynim zaten zongliiii2
- arapçayı kutsal sanan gerzek4
- galatasaray büyüklüğü14
- muslettin amca5
- arkadaşlar bakar mısınız14
- yazarların anlık durumları3
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü2
- şanlıurfa şehir hastanesi6
- işkence çorbası2
- genelevim4
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- lukaku vs abdülkerim6
- ermenice6
- gece vakti sokakta saksafon çalmak2
- sözlüğün en dandik en tırto yazarı2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- vincenzo montella8
- ben geldim naneler6
- küçük park2
- kemal kılıçdaroğlu5
- yaşlılık2
- beyaz yaka yazilimci3
eski bir türk vilayeti. türk toprağıdır ama maalesef yunanistan sınırları içerisinde kalmıştır.
Savaşmadan verdiğimiz topraklardan biri.
Yunan piçleri verdikleri sözleri tutmayarak bir sürü masum Türkü katlettiler Selanik'i ele geçirdikten sonra.
Yunan piçleri verdikleri sözleri tutmayarak bir sürü masum Türkü katlettiler Selanik'i ele geçirdikten sonra.
türklük düşmanları başlıkta çirftleşiyorlar gene.
ey türk kardeşim gör.
ey türk kardeşim gör.
(bkz: selanik çocuğu)
Belkide şunu söylüyor
450 yıl sömürge mız olan yunanı yenerek bağımsız olduk
Biraz garip değilmi.
450 yıl sömürge mız olan yunanı yenerek bağımsız olduk
Biraz garip değilmi.
ayrıca azizim bunlar o kadar rezil, o kadar pespaye, o kadar ezik, o kadar iğrenç mahluklar ki;
elin almanı, ingilizi, italyanı, fransızı, amerikanı " osmanlı fethettiği topraklarda halkı asimile etmemiş, kültürlerini korumalarını sağlamıştır, yaşayışlarına karışmamıştır " diyip osmanlı'nın barışçıl bir yönetim sergilediğinden bahsederken,
içimizde beslediğimiz türk düşmanları " 450 sene türk işgalinde kalmasına rağmen, kültürünü kaybetmemiştir " diyor osmanlı'yı ezikleyip, bu elemanları yüceltiyor.
osmanlı 450 sene asimile etmek için uğraşmış da başaramamışmış gibi.
bunların ardındaki göt yanıklığı gerçekten cilt cilt kitaplara konudur.
bunların ve bunlar gibi ezik oğlu eziklerin göt deliğinde böyle kocaman bir delik açan büyük türk ulusunun evladı olmakla gurur duymayalım da napalım amk.
elin almanı, ingilizi, italyanı, fransızı, amerikanı " osmanlı fethettiği topraklarda halkı asimile etmemiş, kültürlerini korumalarını sağlamıştır, yaşayışlarına karışmamıştır " diyip osmanlı'nın barışçıl bir yönetim sergilediğinden bahsederken,
içimizde beslediğimiz türk düşmanları " 450 sene türk işgalinde kalmasına rağmen, kültürünü kaybetmemiştir " diyor osmanlı'yı ezikleyip, bu elemanları yüceltiyor.
osmanlı 450 sene asimile etmek için uğraşmış da başaramamışmış gibi.
bunların ardındaki göt yanıklığı gerçekten cilt cilt kitaplara konudur.
bunların ve bunlar gibi ezik oğlu eziklerin göt deliğinde böyle kocaman bir delik açan büyük türk ulusunun evladı olmakla gurur duymayalım da napalım amk.
Şahsıma Kürtçü diyenleri belli eden şehir, Kürt olmamama rağmen.
Ve tabii ki, küfür hakaret etmeden kendilerini ifade edemiyorlar…
Ve tabii ki, küfür hakaret etmeden kendilerini ifade edemiyorlar…
başlık başlık türkiye'de barış için şu bu gerek diye dolaşan bölücü kürtçülere bak sen hemen, işgalci türkler diye dolanmaya suratlarındaki maskeyi hızla düşürmeye başlamış.
bunların göt deliğini yalayan birkaç aktroll vardı aramızda, bak senin bölücü teröristin osmanlı devleti'ne neler söylüyor. hani sözde pek savunduğun osmanlıya.
al yala biraz daha onun boklu götünü, destek çık.
bunların göt deliğini yalayan birkaç aktroll vardı aramızda, bak senin bölücü teröristin osmanlı devleti'ne neler söylüyor. hani sözde pek savunduğun osmanlıya.
al yala biraz daha onun boklu götünü, destek çık.
Doğru ismi thessaloniki‘dir.
450 sene Türk işgalinde kalmasına rağmen, kültürünü kaybetmemiştir.
işgalci Türkler, Balkan harbi’nden sonra geldikleri Anadolu’ya geri gönderilmişlerdir.
450 sene Türk işgalinde kalmasına rağmen, kültürünü kaybetmemiştir.
işgalci Türkler, Balkan harbi’nden sonra geldikleri Anadolu’ya geri gönderilmişlerdir.
canım memleketim. hiç gidemedim ama dedelerim falan hep orada doğmuş. 1. mübadeleyle gelmişler TR'ye. keşke gelmeselermiş canım dedelerim. rakı yerine uzo içer, cacık yerine caciki tüketirdim. hayali bile ne hoş.
Yunanistan'da bir şehir.
Ne kadar tutarlı bilemem ama Mersin'in doğu göçü almamış haline benzetiyorum Selanik'i.
Hem konum, hem öz demografik yapısı.
Hem konum, hem öz demografik yapısı.
Süper bir şehir eşek tecavüzcülerinin yatağı denizsiz çomar karakavruk yaratıkların yaşadığı şehirlere benzemez.
Balık yiyin balık diyeceğim beyniniz gelişsin Bi gülme geliyor.
Balık yiyin balık diyeceğim beyniniz gelişsin Bi gülme geliyor.
bir cumhuriyeti kuran ve olmazsa olmazını oluşturan ölümsüz umudun dünyaya '' merhaba '' dediği şehir.
yunanistanda bulunan şehir.
fazla tarihi bir yapısı artık yok çünkü tarihi semtleri komple yanmış zamanında.
Keşke Türkiye'ye bağlı olsaydı.
mustafa kemal atatürk'ün doğduğu şehirdir. atatürk sırf selanik'te doğdu diye ona yahudi veya rum diyen çorap kokulu siyasal islamcılar da vardır.
oldukca keyifli hellas kenti.
bir cift mavi gözün baktigi yerlere bakmak keyif verirken yudumlariz biralarimizi.
bir cift mavi gözün baktigi yerlere bakmak keyif verirken yudumlariz biralarimizi.
mustafa kemal atatürk'ün doğum şehri.
ülke sınırlarına alınsa 20 yıla Türkleşir tamamen.
ancak artık imkansız gibi.
ancak artık imkansız gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar