bugün
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- türklere vize serbestisi4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- çay yapacak hatunun olmaması3
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- kendini değersizleştiren insan5
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- golden rose velvet matte ruj 202
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- pancar küspesi2
- evliliğin anlamı13
- dünyanın en değerli şeyi5
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- amedspor2
- sokakların mis gibi bok kokması2
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- kürtsüz türkiye11
- yunus akgün3
- nude var mı3
- evde yoğurt yapmak5
- bronzlaşma2
- o kızdan uzak dur diyen erkek2
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- the crow2
- golden rose pure matte powder ruj 1102
- halife olacağım7
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- anın görüntüsü33
- aslıhan moralı2
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- ismet gürbüz8
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- her şeyden anlayan adam edası5
- fenerbahçe15
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- bana onu sormayin7
- selahattin eyyubi türktü4
- mehdi cennet vatanda3
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
(bkz: cinsiyet)
spordur.
ter atmaktır.
sevmediğin birinden iğrendiğin zaman bir sonraki gün kendinden iğrenme sebebidir.
aşkın başlangıç sebebidir... yapılan çoğu davranışın temeldeki nedeni... ki bu kadar gırı gırıdan sonra asıl olan en fazla haz alınabilecek eylemdir... bu arada ironik bi şekilde aşkın bitiş sebebidir de...
her iki cinsle de eğlencelidir. biseksüel olmak ise işin kremasıdır.
edit: neden eksilediniz? deyin hele bi...
edit: neden eksilediniz? deyin hele bi...
türk kadınlarında kelime anlamı çocuk yapmak olarak bilinir.
Yaşamı sekse entegre değilde, seksi yaşama entegre ettiğin zaman daha mantıklı olan bi şey.
kimileri için araç, kimleri için ise amaçtır. değişmeyen tek birşey var ise, o da dünyanın en büyük mutluluklarından bir tanesi olduğudur.*
iki insanın beraber yapabilecekleri en güzel şey.
insanların saçma sapan hareketler yaparak garip garip sesler çıkardıkları törendir. mitolojide ve biyolojide "seks" zoolojide "üreme" teolojide "günah", kardiyolojide "yüksek tansiyon" ve ülkemizde "sikiş" de dendiği olur.
bazılarının günah diye yapmadığı, yapamadığı; bazılarının ayıp diye yapmadığı, yapamadığı; bazılarının salak bakirelik fikri sebebiyle yapmadığı, yapmamasının empoze edildiği, insan hayatı için yemek içmek kadar değerli olduğunu düşündüğüm zevkli şey.
anlamı, kimin hangi amaçla yaptığına göre değişen eylem. derdi bir kadını sadece skmek olan birisi için seks hiç bir şeydir.
"kaliteli seks orgazm getirir."
rıdvan dilmen
rıdvan dilmen
mükemmel birşey.
öyle izlediğiniz filmlerdeki kadar basit olmayan şey. seksin yapılış anını kastetmiyorum, yapılışa giden yoldan bahsediyorum.
sevgiyle birlikte kocaman bir yürek olan; ve o kocaman sıcak yüreğin içinde ebediyyen kalmak istediğiniz, kısa ama bir o kadar da uzun süren, uzakta dahi olsa size sevdiğinizin kokusunu ulaştıran kutsallıktır.
+hayat seksten ibaret değil!
-peki abi bunca çirkeflik niye o zaman?
+hangi çirkeflik?
-abi senin gibi olmak için neler vermezdim...
daha ne vericen lan vereceğini vermişsin vereceğin kadar. sonrasında da gelmiş bana yakınıyorsun. yok hayat seksten ibaret değil falan. birde suçu hep hayatta bulmaz mısın? tam da burda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. bende.
nerde?
abi şimdi. böyle bir fırsatın olmadı diyelim. ne biliyim hep sevişmeyen cinsellik için birbirlerinin amına koymayan insanlarla oldun sen. ben ise hep bir mide bulantısının içerisindeydim. söylemeye çalıştığım odur ki senin hiç fırsatın olmadı belki olsa böyle olmazdı. sende benim gibi bir iğrenç olurdun.
-burda yanılıyorsun.
+nerde?
bir seçim şansı sanada verildi banada verildi. sende seçimini yaptın bende. senin yakınmaların o seçimden sonrakilerle ilgili tamamen. yani hayatın ikimize de getirdiği şeyler aynı nihayetinde.
+olabilir.
-peki abi bunca çirkeflik niye o zaman?
+hangi çirkeflik?
-abi senin gibi olmak için neler vermezdim...
daha ne vericen lan vereceğini vermişsin vereceğin kadar. sonrasında da gelmiş bana yakınıyorsun. yok hayat seksten ibaret değil falan. birde suçu hep hayatta bulmaz mısın? tam da burda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. bende.
nerde?
abi şimdi. böyle bir fırsatın olmadı diyelim. ne biliyim hep sevişmeyen cinsellik için birbirlerinin amına koymayan insanlarla oldun sen. ben ise hep bir mide bulantısının içerisindeydim. söylemeye çalıştığım odur ki senin hiç fırsatın olmadı belki olsa böyle olmazdı. sende benim gibi bir iğrenç olurdun.
-burda yanılıyorsun.
+nerde?
bir seçim şansı sanada verildi banada verildi. sende seçimini yaptın bende. senin yakınmaların o seçimden sonrakilerle ilgili tamamen. yani hayatın ikimize de getirdiği şeyler aynı nihayetinde.
+olabilir.
bazı insanlar vardır ki(kız ya da erkek olsun farketmez), inceler de incelersiniz ama bir türlü onu sekse yakıştıramazsınız, sevişmek, seks yapmak gibi pozisyonlar fiziksel olarak garip kaçar onlarda hatta gülesiniz gelir falan. mesela bizim burda iş yerinde bi kadın var allahım kadını hiç öyle düşünemiyorum çoook komik yahu!!! hiiç yakışmıyor hiiç oturmuyor uymuyor yani bu olaylar.. ha diceksiniz ki sapık mısın milleti seks yaparken mi düşünüyosun kafanda? Bazen bi muhabbet açılıyor ve karşıdaki aklımda karısıyla veya sevgilisiyle her kimi varsa işte hayatında onunla o şekilde aklımda canlandırıveriyorum istem dışı bir şey bu. Hiç bakmayın bana, yoksa siz okuldaki çirkin matematik öğretmenini yada müdür yardımcısını bu münasebet esnasında düşünüp gülme krizlerine girip "ööykk olum çok kötü lan bu nası dizmiş o çocukları hiç düşünemiyorum ahsuahe" diyerek gülen tiplerden değil miydiniz?
Neyse, velhasıl seks, bazen aklımıza böyle şeyler de getiren bir aktivitedir.
Neyse, velhasıl seks, bazen aklımıza böyle şeyler de getiren bir aktivitedir.
bir çeşit ilkel ihtiyaç. Allah'a inanmak için en büyük kanıtlardan bir tanesi, ama bununda bir kültürü var, sosyo-kültürel olarak değişmeyen birşey var, seks in tabulaşmasındaki en büyük rol alan seks muhabbetleridir, bu masumane ilkel oyunu muhabbetleriyle,terimleriyle çirkinleştirenlerin sayısı hiçte az değil.Erkek olsamda kız terbiyesiyle yetiştirildiğim için, çevremde yapılan espri ve kuramların çoğundan iğreniyorum.
insanların ağızlarından 1000 tane seksle ilgili ve çoğu sokak jargonuna bezenmiş kelime çıksada uçkurunun icraatları 1-2 oluyor, buda türk erkeğine stress olarak dönüyor ve erken boşalma sorunu oluyor.
hayırlısı ne yapalım.
insanların ağızlarından 1000 tane seksle ilgili ve çoğu sokak jargonuna bezenmiş kelime çıksada uçkurunun icraatları 1-2 oluyor, buda türk erkeğine stress olarak dönüyor ve erken boşalma sorunu oluyor.
hayırlısı ne yapalım.
bağımlılık yapar.
abhazaki kabilesine göre yaşam amacı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar