bugün
- hep kendini suçlamak9
- havalar da ısındı8
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar4
- güne bir şarkı bırak5
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- yalnız yaşamak12
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı3
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- superman rolünü oynayan kişiler2
- uysaljakoben11
- sigarayı tersten yakmak2
- sadece bayan entrylerini okumak5
- vazgeçmek3
- wp hesabını silmek2
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- ona bir şey söyle17
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- true'ya arkadan sahip olmak16
- çekyat kanepe kaplatma4
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- iyi bakalım4
- pizzanın kenarını yememek4
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak3
- hazır mantı4
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- götü büyük kadın2
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- eşek sucuğu3
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- hayatımın özeti3
- en son ne aldınız5
- kahvede muhabbet etmek3
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- bornova2
- naber lan filozof denilen ülke2
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- diamond bosphoruss denen yazar5
- namus takıntısı olan erkek17
- tanga neden giyilir11
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
bilmezsiniz neden içinizde kelebekler uçuştuğunu.
bilmezsiniz neden bu kadar huzurla dolduğunuzu.
bilmezsiniz ağzınızla kulaklarınız arasındaki mesafenin azalmasının arkasında yatanı.
ama hepsi sizin olmuştur birden. bazen sizi somut bir şekilde karşılar bu sebep sonrasında ama o an sebepsizdir ya işte her şey.
hoş bir duygudur. umutla dolar taşar " her şey güzel olacaaaak! " diye haykırmamak için zor tutarsınız kendinizi.
etrafınızdakiler kafanızın güzel olduğunu düşünebilir kimi zaman, dikkat! *
bilmezsiniz neden bu kadar huzurla dolduğunuzu.
bilmezsiniz ağzınızla kulaklarınız arasındaki mesafenin azalmasının arkasında yatanı.
ama hepsi sizin olmuştur birden. bazen sizi somut bir şekilde karşılar bu sebep sonrasında ama o an sebepsizdir ya işte her şey.
hoş bir duygudur. umutla dolar taşar " her şey güzel olacaaaak! " diye haykırmamak için zor tutarsınız kendinizi.
etrafınızdakiler kafanızın güzel olduğunu düşünebilir kimi zaman, dikkat! *
arabamın sigortasını yaptırdığım şu ana tekabül ediyor ki anlam veremiyorum. neye seviniyorum lan ben? param gitti.
iyiye alamet olmayan ve sebepsiz mutluluğada çevirebilecek duygu durum karmaşasıdır. aşırı mutluluktan neden mutlu olduğunu unutmakta olabilir.
geldiği gibi gider.
sebepsiz mutsuzluk kadar anlamsızdır.
yok oğlum, sebebini bilemediğin bi mutluluktur o. her şeyin bir sebebi vardır. rahat ol.
en kötü ihtimal için ibrahim tatlıses'ten hasta yatağından geliyor:
(bkz: aşıksın)
en kötü ihtimal için ibrahim tatlıses'ten hasta yatağından geliyor:
(bkz: aşıksın)
mutlaka bir nedeni vardır.
Sebepsiz mutluluğun etkisi daha samimi galiba. insanın içini ısıtıyor böyle.
Her sokak çalgıcısı gördüğümde hissederim mesela bunu. Sebepsiz mutlu olurum. Bugün işten çıktım, canım çok sıkkındı diyemem ama keyifsizdim. Metro istasyonunda ayaklarımı sürüyerek yürürken gitar çalan bir çocuk çok sevdiğim bir şarkıyı kendine uyarlayarak söylüyordu, "babam seni babandan bir kerecik istesun" bi anda dikkatimi çekti yürürken başımı kaldırıp baktım, o kadar neşeli ve içinden gelerek söylüyodu ki , "allahın emri ile gelinim olsun desun", güşümsedim. istemsizce. Şarkıya devam ederkem Başıyla selam verdi gülümsememe karşılık olarak.
Dedim ki içimden, insan me yaparsa yapsın severek yapmalı. O kadar net anlaşılıyorki...
Konuyla çok ilgisi var mı bilmiyorum ama bu benim bugünki sebepsiz mutluluğum oldu.
Her sokak çalgıcısı gördüğümde hissederim mesela bunu. Sebepsiz mutlu olurum. Bugün işten çıktım, canım çok sıkkındı diyemem ama keyifsizdim. Metro istasyonunda ayaklarımı sürüyerek yürürken gitar çalan bir çocuk çok sevdiğim bir şarkıyı kendine uyarlayarak söylüyordu, "babam seni babandan bir kerecik istesun" bi anda dikkatimi çekti yürürken başımı kaldırıp baktım, o kadar neşeli ve içinden gelerek söylüyodu ki , "allahın emri ile gelinim olsun desun", güşümsedim. istemsizce. Şarkıya devam ederkem Başıyla selam verdi gülümsememe karşılık olarak.
Dedim ki içimden, insan me yaparsa yapsın severek yapmalı. O kadar net anlaşılıyorki...
Konuyla çok ilgisi var mı bilmiyorum ama bu benim bugünki sebepsiz mutluluğum oldu.
bir sabah kalkarsınız bir bakarsınız çok mutlusunuzdur, öğlen olur mutlusunuzdur, akşam olur mutlusunuzdur, gece olur yatacaksınız ve hala mutlusunuzdur. düşünürsünüz acaba ben neden mutluyum diye, bulamayıp vurup kafayı yatarsınız. sebepsiz mutluluk budur, mutluluğun sebebini aramamak daha çok mutlu eder.
delirmeye adım adım...
Bende de oluyor. Olduğu zaman da kimse durduramıyor.
bi senedir sebepsiz yere mutluyum. umarım sebepsiz yere çakılmam. ahahs.
'sanırım dünyanın en güzel hislerinden biri'
insanın yaşayabileceği en güzel duygulardan bir tanesi 'mutluluk'
ve bu mutluluk sebepsiz yere oluşmuşsa ekstra bir albenisi oluyor bence.
mutlusun ama neden mutlu olduğunu bilmiyorsun, mutluyum diyorsun fakat sorulduğunda neden mutlu olduğunu açıklayamıyorsun. bir yandan içinin kıpır kıpır olması, neşe, heyecan ve sebepsiz bir huzura bürünmüşlük hali.
dipnot: elbette olumsuz duygularda yaşayacağız, insanız.
ama herkes için en büyük dileğim şu ki; en yoğun şekilde yaşayacağımız duygumuz ''sebepsiz mutluluklarımız'' olsun. ''sebebini açıklayabildiğimiz mutluluklara da varız, tabi ki.''
insanın yaşayabileceği en güzel duygulardan bir tanesi 'mutluluk'
ve bu mutluluk sebepsiz yere oluşmuşsa ekstra bir albenisi oluyor bence.
mutlusun ama neden mutlu olduğunu bilmiyorsun, mutluyum diyorsun fakat sorulduğunda neden mutlu olduğunu açıklayamıyorsun. bir yandan içinin kıpır kıpır olması, neşe, heyecan ve sebepsiz bir huzura bürünmüşlük hali.
dipnot: elbette olumsuz duygularda yaşayacağız, insanız.
ama herkes için en büyük dileğim şu ki; en yoğun şekilde yaşayacağımız duygumuz ''sebepsiz mutluluklarımız'' olsun. ''sebebini açıklayabildiğimiz mutluluklara da varız, tabi ki.''
prozactır o sebepsiz olsa duramazsın.
(bkz: nasip olur mu be)
Citoles 10 mg.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar