bugün
- elektrikli otomobil3
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- recep tayyip erdoğan22
- ankete gelin beyler27
- ne kadar yaşlısın19
- sarapci koala40
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- yaşlanma belirtileri2
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- anın görüntüsü18
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- dolly parton'ın ölümü3
- sözlüğe küsmek4
- kızarmış ekmek10
- geceye bir tavsiye bırak2
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- sevmediğiniz yazarlar14
- kendine yabancılaşmak10
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- avon ultra colour indulgence ruj3
- doğu perinçek6
- yalnızlık rahatlıktır15
- gece2
- ben gökten inen ekmeğim5
- ben de reise oy vericem12
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- terörsüz türkiye5
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek2
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir soru sor7
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali10
- velvet39
- laik teyzelerin fenotipi34
- kutlu doğum haftası9
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
ang lee nin dikkat şehvet adıyla türkçemize çevrilen ve hardcore sevişme sahnelerinde bizimle filmi izlemeye gelen kızlardan bazılarının montlarının altına girip delice mesaj çekmeye başlamalarına sebep olan, bu hafta boyunca sinema anadolu da gösterilecek olan filmi. izlemeye yorgun ve uykulu gittiğim için film hakkında sağlıklı bir yorum yapamayacağım ancak sona yakın mak tai tai nin çağırdığı taksideki rüzgar gülleri ve taksicinin geriye dönüp baktığı sahne şahsımın en çok haz aldığı bölüm olmuştur.
ang lee'nin vasat filmi. öncelikle söyleyelim şehvetle alakası yok o sevişme sahnelerinin. dayak atarcasına ve kadını aşağılarcasına hazırlanmış o sahneler. filmin erkek karakteri bay yee'nin mizacına uygun, evet; ama şehvet değil adı kesinlikle. ikinci sıkıntı konunun yüzeysel aktarımı. darbeci gençler derinlemesine aktarılamıyor ve bu durum bizi şüphelendiriyor. acaba ang lee de mi filmin amacını unutmuş veya kendini şehvet dediği hayvanlığa fazla kaptırmış. bir diğer sorun ang lee'nin hollywood sevgisi. maalesef hollywood ona yaramamış. bazı sahneler eğreti durmuş holywood sevdası yüzünden.
filmin güzel yanları da yok değil. bir kere oyunculuklar çok başarılı. tony leung zaten gözümde günümüzdeki en iyi aktörlerden birisi; ama bayan arkadaş wei tang da bunaldığı sahnelerde bizi de bunaltıyor ve genel anlamda ne yaptığını bilmeyen haliyle çok başarılı. yan karakterler de yine oldukça başarılı. yavaş tempoya rağmen 157 dakika geçmek biliyor. bu konuda da sıkıntı yok.
sonuç olarak güzel yanları da olmasına rağmen derdini tam anlatamayan bir film bence se, jie.
filmin güzel yanları da yok değil. bir kere oyunculuklar çok başarılı. tony leung zaten gözümde günümüzdeki en iyi aktörlerden birisi; ama bayan arkadaş wei tang da bunaldığı sahnelerde bizi de bunaltıyor ve genel anlamda ne yaptığını bilmeyen haliyle çok başarılı. yan karakterler de yine oldukça başarılı. yavaş tempoya rağmen 157 dakika geçmek biliyor. bu konuda da sıkıntı yok.
sonuç olarak güzel yanları da olmasına rağmen derdini tam anlatamayan bir film bence se, jie.
çok gerçekçi bir film. film çekimlerinden sonra bayan oyuncu hamile kaldı mı sorusunu akıllara getirmiş, hiç bir mahrem bırakmamıştır.
2007 amerika/çin/tayvan ortak yapımı 157 dakikalık dram/romantik/gerilim kategorili ang lee filmi, imdb notu 7.6 görsel
Filmin altın küre adaylığı ve 24 ödülü bulunuyor, 15 milyon bütçe ile çekilmiş gişede başarısız olmuştur. Baş rollerini wei tang ve tony leung chiu wai paylaşıyor. ang lee'den soğumama sebep olmuş filmdir.
(bkz: lust caution)
Filmin altın küre adaylığı ve 24 ödülü bulunuyor, 15 milyon bütçe ile çekilmiş gişede başarısız olmuştur. Baş rollerini wei tang ve tony leung chiu wai paylaşıyor. ang lee'den soğumama sebep olmuş filmdir.
(bkz: lust caution)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar