bugün
- kadir inanır14
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- sözlüğü bırakmak istemek9
- velvet28
- true'nun çaylak olması11
- özlü sözler5
- tüm mahlukatın cenneti yaşayacak olması2
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- üniversitelerin gereksiz olması11
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek3
- yazarların iyi olduğu konular9
- yürüyüş flörtü3
- seri gizli artı oy veren melek7
- evagreen2
- izmir de cami var mı2
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- the saturdays2
- anın görüntüsü15
- erleg han ile revani yemek2
- kemalist dünya19
- sedat pekmez21
- aile evinde yaşamak13
- egay bey birader2
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- bana dönmek istiyormuşsun2
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- salak erkek neden bu kadar çok7
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- ekepe dönemindeki suç artışının sebebi3
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- 26 haziran 20265
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- feminist sloganı2
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- gerçekliği sorgulatan 5 iddialı film2
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- ktç abinin çaylak olması5
- aylık 318 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- ciguli kral3
- galatasaray lobisi11
- arkadaşlar deja vu yaşıyorum2
- ebu muhammed el culani4
- neden herkes evleniyor hala2
- ingiliz aksanı6
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- birader yazar olmak13
akpnin stk platformu olan sdp adındaki oluşumun rte için ilanı! aslında akp kendi veriyort bu ilanları ama kurdurduğu paravan stk görünümlü yapılar ile işi süslüyor.
kollektifler ilanlara müdahale etmeye başlamış bile;
görsel
kollektifler ilanlara müdahale etmeye başlamış bile;
görsel
doğrusu için (bkz: sağlam ironi)
bazı antenlerin zoruna giden ilanlardır.
can havli ile yapılmış başarısız kampanyadır. kesinlikle iradesi zayıf olan kesim hedeflenmiş ve orta karar seçmene antipatik gelmiştir. ayrıca hafif tehditsel bir duruşta vardır kampanyanın ana yüzünde. bu yüzden hedeflenen ben sizi korurum mesajı çok ters gitmiştir.
heralde kampanyayı yapan ajans chp'liydi.*
heralde kampanyayı yapan ajans chp'liydi.*
gayet sağlam irade. facebookta, tivitrede yapılan kepslerle bozamayacağınız irade.
sağlam tesadüf;
görsel
görsel
her görüşümde küfürü salladığım akepenin yüzsüz propagandası.
bir irade beyanının (verilecek olan karar, düşünce vb.) tehdit, ikna, baskı, şiddet gibi durumlardan etkilenmemiş olmasıdır. genellikle uluslararası ilişkilerde antlaşma, sözleşme ve müzakerelerde, depo mercisinin, başbakanların suratlarına- konuşma tarzları ve mimiklerine bakarak aldıkları notlar ve ıvır zıvır belgeleri toplaması aşamasında kullanılır. (bkz: depo mercî)
tersi için (bkz: zedelenmiş irade) .
tersi için (bkz: zedelenmiş irade) .
Daha kötü bır resım bulamamıslar mı dedirtiyor.
Sayın başbakanımızın (!) kaşlarının %75'i yok.
Kesin bi mesaj var ama daha çözemedim.
Sayın başbakanımızın (!) kaşlarının %75'i yok.
Kesin bi mesaj var ama daha çözemedim.
Ucuz basir ve adi. Bagimsiz milletvekili pozunda. Insan mudahale eder ama nerde recep tayyip te o yurek. Aclar.
izmire bi tane asamadığı afiş.
bu istanbuldakiler harbi ağır mal herif sizin akbil paralarınıza kaymış bi de sokağınıza ilan asıyo sizi mal yerine koyuyo ki bu kadar davar görsem benim de çoban olasım gelir.
bu istanbuldakiler harbi ağır mal herif sizin akbil paralarınıza kaymış bi de sokağınıza ilan asıyo sizi mal yerine koyuyo ki bu kadar davar görsem benim de çoban olasım gelir.
BU NASIL BiR iKTiDAR Ki;
12 yıldır Haçlı Birleşmiş Milletlerine alternatif bir oluşumu ağızlarına bile alamıyorlar. sorusunu aklına getiren slogandır.
12 yıldır Haçlı Birleşmiş Milletlerine alternatif bir oluşumu ağızlarına bile alamıyorlar. sorusunu aklına getiren slogandır.
BU NASIL BiR iKTiDAR Ki;
Hala islam Birliğini ağzına alamıyor. Hala müslüman devletleri suçlamakla vakit öldürüyor. Avrupanın kapısından ayrılamıyor. Şangay mangay sayıklayıp duruyor. cümlesini de akla getirir.
Hala islam Birliğini ağzına alamıyor. Hala müslüman devletleri suçlamakla vakit öldürüyor. Avrupanın kapısından ayrılamıyor. Şangay mangay sayıklayıp duruyor. cümlesini de akla getirir.
BU NASIL BiR iKTiDAR Ki;
Milli Görüş gömleğini çıkardıklarını iftiharla ilan edip hala Erbakanın yolundan bahsedebiliyorlar. daha neler neler dedirtir bize.
Milli Görüş gömleğini çıkardıklarını iftiharla ilan edip hala Erbakanın yolundan bahsedebiliyorlar. daha neler neler dedirtir bize.
BU NASIL BiR iKTiDAR Ki;
12 yıldır NATO'nun en sadık ortağıyız diye övünüyorlar, EVET oyu kullanıp Peygamber düşmanı Rasmusseni değiştiremiyorlar.
12 yıldır NATO'nun en sadık ortağıyız diye övünüyorlar, EVET oyu kullanıp Peygamber düşmanı Rasmusseni değiştiremiyorlar.
çok yakında sinemalardaymışcasına duran afiştir.
afişte bir siyasi partinin amblemi, logosu, sloganı değil de yalnızca parti başkanının dik durup eğilmemiş bir pozunun olması insanı 50'lerde stalin rusyasında yaşıyormuş gibi de hissettirebilir.
afişte bir siyasi partinin amblemi, logosu, sloganı değil de yalnızca parti başkanının dik durup eğilmemiş bir pozunun olması insanı 50'lerde stalin rusyasında yaşıyormuş gibi de hissettirebilir.
metroda her gördüğümde gülmeme neden olan resimli yazı.
resim çok komik ya.
cnm bnm.
resim çok komik ya.
cnm bnm.
(bkz: big brother is watching you)
sonunun hitlerden bir farkı yok, 2 side baskıcı yolsuz astığım astık.
can sikan buyuk bilader posterleri.
yakın gelecekte capslerine baya gülmeye hazırlandığım afiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar