bugün
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- diamond bosphorus27
- biraz şımardım6
- çağımızın hastalığı8
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- acıyo diyen kız4
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam2
- aykirikadin2
- seri gizli artı oy veren melek15
- nickten isim tahmini yapmak72
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- yan ma leley yan ma leyyo3
- ferrasini satan yazar2
- gammaz çetesi7
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hayattan zevk alamamak17
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- clean code alışkanlığı2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- mutsuzluğun en büyük nedeni16
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- hava ne kadar güzel ya3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- hikayeyi devam ettir25
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- deliğim ben götü kara deliğim3
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- hazret ktc5
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- albirader camus2
- venezia fc2
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
25 Haziran itibariyle Vodafone aracılığıyla resmen Türkiye'ye giriş yapacak yeni cep televizyonu! http://www.mobil13.com/sa...randa-turkiyede-1553.html yazıdaki özellikler donanım olarak neden dört çekirdekli işlemci olmadığını ve adreno 305 kullanıldığı sorularını akla getiriyor.
hepsi burada'da satışa sunulmuş. 1.500 tl fiyat çekmişler. http://www.hepsiburada.co...200&categoryId=371946
ama 6.3 inç ekran nedir allasen ya. direnişlerde polislere kalkan diye mi verilecek, portatif yatak olarak mı kullanılacak. öeh diyorum.
ama 6.3 inç ekran nedir allasen ya. direnişlerde polislere kalkan diye mi verilecek, portatif yatak olarak mı kullanılacak. öeh diyorum.
s3le yan yana dururken kendisini bir anlığına note 2 sandığım cihaz. gerçi s3te s3 değil notemuş. baya bi afallatır böyle durumlarda.
1000 tl altına düşeceği ilk günde kendisiyle hoş vakitler geçirmeye başlayacağım yeni hedef telefonum.
6.3 inç ekranlik cihaz. Note 2 s4 varken Pek de ekstrası olmayan cihaz. Az geliştirmeli kendini samsung.
Ekran Çözünürlüğü gördüğüm kadarıyla Çok düşük olan telefon.
led tv gibi ekran. tablet + telefon şekli.
samsung galaxy note 2 yi küçük göstermek için çıkartılan telefon.
note 2 de s3 ü küçük göstermek içindi.
s3 de samsung galaxy s2 yi küçük gösteriyordu...
yakın zamanda mega yı da küçük gösterecek bir telefonu mutlaka çıkacaktır samsungun.
psikolojik operasyon hep bunlar.
note 2 yi gören kimsenin s3 e büyük dediğini duymadım.
şimdi telefoncularda meganın yanın konulan note 2 ye kim ne cürretle büyük diyebilir?
note 2 de s3 ü küçük göstermek içindi.
s3 de samsung galaxy s2 yi küçük gösteriyordu...
yakın zamanda mega yı da küçük gösterecek bir telefonu mutlaka çıkacaktır samsungun.
psikolojik operasyon hep bunlar.
note 2 yi gören kimsenin s3 e büyük dediğini duymadım.
şimdi telefoncularda meganın yanın konulan note 2 ye kim ne cürretle büyük diyebilir?
at gibi telefon.
yakında laptoplara sim kart takılabileceğini gösteren telefon.
yillarca kucuk olan her zaman teknolojiktiri asilamaya calisan telefon piyasasinin amina koyan telefon. buyudukce buyuyor efendim durduramiyoruz...
ekmek tahtası olarakta kullanılır çok yönlü cihaz.
Sürekli çantası ile dolaşan arkadaşların işine yarayacagini düşündüğüm telefondur, çanta olmazsa bir insan evladı bu telefonu neresine sokar artık orasını da bilemem.
Yakinda insanlar telefon niyetine yanlarinda masaustu bilgisayar tasiyacak. Naaptiniz lan boyle telefon mu olur neresine sokacak o adam onu?
tablet + telefon taşımak istemeyenlerin tercihi olabilir. mesela iyi bie ebook uygulaması varsa, güzel bir navigasyon yüklenirse iş görebilir.
ıphone'un daha ucuz ve güçsüz telefonlarına rakip olarak düşünülmüştür. (bkz: ıphone 5c)
Geniş ekranlı, çok fonksiyonlu telefon.
tablet yavrusudur.
erkeklerin ellerine göre bir nebze sığabilir olarak düşündüğüm ancak bayanların kullanımda zorluklar yaşayacağını tahmin ettiğim telefon.
kadınlar için bir telefondan daha fazlası olabilir. doğrama tahtası niyetine de kullanılabilir yani.
adından ihtişam akmaktadır. kullanmaya korkacağınız alettir. telefonu düşürseniz yerden alıp özür dilersiniz
Note serisinin alternatifi. Note 2'de ki gibi oyun performansı alamazsınız ancak Samsung'un internet performansı konusunda ne kadar farkla önde olduğu bir gerçek.
Yarı-tablet çokta gerekli olmayan telefon.
Yarı-tablet çokta gerekli olmayan telefon.
Herkes kendi ellerini düşünüyo. verin o telefonu kobe'ye, shaq'e hiç zorlanmadan kullanacaklardır.
samsung un yeni sıçmığı, telefon ile tablet arası gereksiz bir alet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar