bugün

entry'ler (415)

kars kaşarı

şimdi bu arkadaşlar, her ne kadar "ben kaşarım ama sıradan değilim" triplerinde takılsalar da, aslında oldukça mütevazı ve karakter sahibi bir peynir türüdür. yani senin o marketten alınan plastik gibi sarı şeylerle karıştırırsan, kars kaşarı geceleri rüyana girip seni tereyağıyla boğar, o derece kırılır.

finans danışmanlarının ota boka sepet yapın demesi

Finans danışmanlarının “ota boka sepet yapın” tavsiyesi tam olarak şu: “Bir şeye yatırım yapacaksanız, yumurtalarınızı tek sepete koymayın.” Yani, paranızı çeşitlendirin, dağıtın, her yere biraz serpiştirin ki biri batarsa diğerleri kurtarsın. Tabii, kulağa mantıklı geliyor ama uygulamada çoğu kişi “ota boka” dediği şeyin ne olduğunu pek sorgulamıyor.

klima allaha şirk koşmaktır

tövbe estağfurullah, tanrı istese bizi elbiseli de gönderirdi dünyaya dimi ama, bazıları dini aşırı radikal mi yaşıyor ne.
bu sıcaklarda birine klima hediye almak umre sevabı kazandırır insana, yani bence öyle o derece lazım bir eşya.
https://istanbulklimaveso...istemleri-bakimi-istanbul

1 bardak sütlü kahvenin maliyeti

30 tl falan olsa gerek ki bir kerede bitmiyor. kaç kez daha sütle latte yapıyorum. kafeler cozurrtu artık ya inanılmaz pahalandı. ice latteyi de evden koyuyorum ben artık dışarıya çıkarken.

1 bardak sütlü kahvenin maliyeti

30 tl falan olsa gerek ki bir kerede bitmiyor. kaç kez daha sütle latte yapıyorum. kafeler cozurrtu artık ya inanılmaz pahalandı. ice latteyi de evden koyuyorum ben artık dışarıya çıkarken.

iptv tavsiye

kablonun, çanağın, antenciliğin pabucunu dama atan; teknolojinin televizyon izleme alışkanlığımıza attığı streaming tokadıdır.
eski usul devam edin, gelenekçiyiz biz.

iptv

internet bağlantısı üzerinden canlı televizyon, dizi, film, belgesel ve spor müsabakalarını izlemeyi sağlayan teknoloji.

asas

Knight Online macro içerisinde kullanılan bir terimdir. online oyunlarla ilgisi olanlar iyi bilir.
https://annihilatorpedal.com/

lindberg gözlük

25 yıldan beridir kullandığım gözlük markası lindberg shop bağdat caddesi’nde açılmış
hafif, konforlu, sade ama tarz tam “ben gözlüğü taktım mı unutmak isterim” diyenlere göre.
yani öyle bir şey ki, gözlük değil sanki yüzüne oturan kuzeyli bir nezaket.
koleksiyon desen dopdolu. bi giriyorsun, “ben bugüne kadar ne takmışım ya dedirtiyor.
velhasıl, gözlük işi ciddiye alınacaksa adres belli artık mağazayı gezdim muazzam koleksiyonları var ben yıllarca air titanium rim ve Acetanium serisi kullanıyordum çok aşırı memnunum

http://www.instagram.com/ckoptiklindberg

girişimcilik

Girişimcilik, sadece bir iş kurmak değil; hayalleri gerçeğe dönüştürmek, risk almak ve dünyaya değer katmak demek. biraz cesaret biraz da çalışan bir kafa ister.
http://www.girisimlab.com

dr ecem bulut okut

Ecem hanım sayesinde yıllardır çözüm bulamadığım cilt problemlerim çözüldü. hem bilgili hem de gerçekten çok ilgili bir doktor. herkese tavsiye ederim.

güzel ayaklı sözlük kadınları

ayağı güzel kadının vücudunda çirkin hiçbir yeri yoktur iddiasındayım. yemin de ederim, ispatlarım da. ayağı birçok kişinin vücutta en çirkin yeri çünkü.

bana bunu nasıl yaptınız

bana bunu yaparken hiç mi vicdanınız sızlamadı, yüreğinize kor düşmedi diye soruyor aslında. bir insana bunu dedirtmek bile can sıkıcı.

toprağın üzerinde yalın ayak yürümek

toprak elektriği alıyor bazısı anksiyete,kaygı gibi sıkıntılar için bile toprakla temas edin diyorlar. toprak her türlü insana iyi geliyor.

jip süren türbanlı görünce küfür etmek

türbanla kimsenin derdi yok siyasal islamcılarla milletin karın ağrısı. haksız yere bir yerlere gelip haketmediği şeylere sahip olan insanlara öfke duyuluyor.

yazarların favori şarkıları

demet akalın yerinde dur bu yaz fav parçam oldu. memleketin yüzde 80'i şun bu parçayı dinliyor.

epstein davası

insanoğlunun yeri geldiğinde ne kadar merhametsiz ve vahşi olduğunu gösteren davadır. bu dünyada sizin gibi yamyamlardan çocuklar neler çekti be.

yazarların favori sabunu

duru sabunun sakurası var. inanılmaz güzel kokuyor banyo yapan kişiden sonra banyoya girdiğiniz zaman hoş bir koku kalıyor banyoda. sanırsınız banyoyu biri yıkamış.

neden yaptığını bilmeden yaptığın işler

neden yaptığımı bilmiyorum ama bir online oyuna gireceksem bile doğrulup giriş yapıyorum, mesaj yazarken ona keza yatarak yazamıyorum falan filan.

trafik kazası sonrası tazminat davası

olayın üzerinden bir süre geçtiği halde hâlâ kafamda çınlayan o "çarpma" sesiyle yaşıyorum. trafik kazası dediğin şey zaten sadece arabaya değil, insanın tüm hayatına çarpıyor. fiziksel hasar tamam da, psikolojik hasarı çoğu zaman daha ağır oluyor. bir de bu işin hukuki boyutu var tabii, ki işte asıl o zaman dananın kuyruğu kopuyor.

öncelikle eğer karşı taraf kusurluysa ve siz mağdursanız, trafik kazası sonrası tazminat davası açma hakkınız var. ama bizim ülkede bu işler “abi çarpıştık, helalleştik” kolaycılığıyla olmuyor. sigorta şirketiyle papaz oluyorsun, bilirkişi raporu geliyor, sonra itirazlar, uzlaşma teklifleri falan derken dava bitene kadar hem takvim yaprağı dökülüyor hem saç.

https://www.ozbagsenturkh...zasi-tazminati-hesaplama/