bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü11
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- en sevmediğin insan tipleri7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- mavi göz7
- gece vardiyası yazarlar4
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- eva murati3
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ikinci defa askere gitmek5
- pazar gecesi3
- kahverengi gözlü olmak4
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- claudian clouds22
- deneme entry si2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- yalnız ölmek4
- anın görüntüsü25
- islam'ın hak dini olması6
- kitap kapakları3
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- namazın amacı6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- uludağ itiraf10
- beypazarı maden suyu2
- özbek kadınlar14
- friedrich hegel la bi cay icek12
- sözlük whatsapp grupları13
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- iyi geceler5
- melissa vargas7
- yardım istemeyene yardım etmek2
- karı gibi erkek2
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- askerde ahmet kaya dinleyen tip3
- sarapci koala47
sevgililer günü kutlu olsun yazarı...
Muhabbet insanı kişilik birden online listesinde gördüm ne iyi adam lan bu diye düşündüm.
- salça naber nasıl?
tabi ki genelde ses soluk yok, yok takliti yapıyor ya da olmuyor.
ses verince mutlu oluyoruz, soruyoruz cevap alıyoruz muhabbet ediyorum arada zaten beşiktaş'lı olması yetiyor bize takım hakkında derin bilgi ve yorumları takdire şayan.
saygı sevgi şelale insanı.
- salça naber nasıl?
tabi ki genelde ses soluk yok, yok takliti yapıyor ya da olmuyor.
ses verince mutlu oluyoruz, soruyoruz cevap alıyoruz muhabbet ediyorum arada zaten beşiktaş'lı olması yetiyor bize takım hakkında derin bilgi ve yorumları takdire şayan.
saygı sevgi şelale insanı.
bir gözüküp bir kaybolan ne zaman hangi maçta ortaya çıkacağı belli olmayan insan.
öğrenci evlerinde görmemiş gibi tüm parayı içkiye yatırıp açlık zamanında da ev ahalisinin mecbur kaldığı vazgeçilmez yiyecek.
(bkz: salçalı ekmek)
(bkz: salçalı makarna)
(bkz: salçalı ekmek)
(bkz: salçalı makarna)
sorunlarımıza kayıtsız kalamayan moderatör.
büyük bir beşiktaş sevdalısı olduğumu belirtiyor ve çaylaklığımın 43. güne ulaştığını ekliyorum.
sol frame de görünce öldü sandığım moderator.
Girdigi entry'lerin seri halinde okunmasi durumunda agiz ve cene kaslarinda tahribat meydana getirebilecek bir yazar.. kendisine yaptigi bu iskenceden (!) dolayi ceza verilmesini, mumkunse tabanlarinin kecilere yalatilarak kurbanlarina ne tur bi aci cektirdigini anlamasini yuce uludagsozluk yoneticilerinden siddetle talep etmekteyim... yazarin entry'leri icin: http://salca.uludagsozluk.com/
yeşilçam filmlerinde hiçbir masraftan kaçınılmayarak bolca kullanılan sebze karışımı.
verdiği sözlerin arkasında duramayan insan... madem verdiğin sözü yerine getiremeyeceksin o zaman ağzını kapalı tutmasını öğrenmesi gerekmekte... bilirsin bazen ya da genel de "söz namustur" derler... *
hem beşiktaşlı hem de objektif olan tek ulusözlük yazarı.
mesut yar la uyan turkiye'de görünce küçük bir şok yaşadığım, kameraya şuh bakışlar atan meşhur insan. *
bu akşam anladım ki harbi delikanlı adammış.
o yapamadığımız siyasi muhabbeti bir gün yapmak dileğiyle kendisine teşekkür ediyorum.
o yapamadığımız siyasi muhabbeti bir gün yapmak dileğiyle kendisine teşekkür ediyorum.
"yasiyormus lan!" modu.
bazı gizli bakınızlarda yazıldığı gibi tüm sözlükçe sevmediğimiz kişi. yoo ben sevmiyorum belki, nefret kaptığım bi' adam belki.. * *
(bkz: nefret kapmak)
(bkz: nefret kapmak)
duyarlı ve değerli moderatör. bizleri kırmamış bir hoşgeldin mesajı atmıştır.
Severim kendisini. iyi çocuktur. pek yoğun çalışır yalnız kendisi.
kavanozuna, kuflenmesin diye zeytinyagi mi yoksa aycicek yagi mi dokmeliyim bilemedigim domates ezmesi. aslinda ikisini de dokerek deney yaptim, gene kuflendi. baska bir yol bulmek lazim.
beni çıldırtmayı başarmış yazar. kölesi olduk be!
salca kırmızı renkli yemek yapmak icin kullanılan malzemelerden biridir. salcalı ekmek çok güzel ve lezizdir.
anla$ilmami$ butun entryleri futbolla ilgili olan birinci nesil mod. tanimam etmem.
ketçapla karıştırılmaması önemle tavsiye edilir. çünkü kıvam konusunda oldukça dominant etkisi olduğu bilinmeden çorba yapımında kullanılması domates çorbası görünümlü mercimek çorbaları ortaya çıkarmaya dalalettir. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar