bugün
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması14
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz7
- tanrı yok6
- uysaljakoben21
- ateistlerin nursuz olması19
- mağarada kuran'ı kerim yazmak4
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- usualsuspects'in müslüman olması4
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği14
- sürekli yeme isteği7
- sözlüğün yılanı8
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- sözlüğün tdk başkanı5
- ota boka devşirme diyen hırto27
- seçimde kime oy vereceğiz3
- sözlüğün fingirdekleri7
- true'yi eskort'a götürmek2
- uzun parliament3
- zihin kilidini açmak2
- true nickli namussuz yazar15
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri3
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- bir sarma yapmışım9
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz2
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- güneşin altında saatlerce beklemek3
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- frankyfourfingers7
- sözlüğün meyveli sodası4
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- istifra etmek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- mason greenwood57
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- sözlüğe seksi bir kadın bırak2
- türkan saylan7
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- diamond bosphorus12
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- fal bakabilen sözlük yazarlari2
gintama'nın esas oğlanı. "dalgama da bakarım, samuraylığımı da yaparım, arada burnu karıştırsam da karizmadan taviz vermem" kişisidir. eski lakabı shiroyasha'dır. white demon, yani beyaz iblis anlamına gelir. gerisini de anlatmayacağım, izleyin lan.
allah allaaah...
allah allaaah...
gintama'nın asıl karakteridir. zaten gintama'ya da adını vermiştir. bütün karakterler edo dönemi'ne aittir ancak gintoki edo dönemi'nden esinlenmeden yaratılmıştır.
Lan bu adama nasıl üç entry girilir dediğim anime karakteridir. Gintama'nın asıl karakteri, kimi zaman idol aldığım, vurdumduymaz, dostları için canını verebilecek, şeker düşkünü, bazen abaza bazen olabildiğince savunmacı, gümüş ve kıvırcık saçlı, ölü balık gözlü, lakabı beyaz şeytan olan samuraydır.
dikkat! şeker içerir!
bu karakter gibi karakter yoktur anime dünyasında. fazla şeker tüketmesinden midir bilmiyorum ama bu kadar tatlı olunmaz ki. her hareketi her konuşması kelimeleri söyleyişi özellikle çikolatalı parfe siparişi verirken ki o tatlılığı ekranın içine girip saç baş çekiştire çekiştire sevesin geliyo resmen. ( yani ben öyle hissediyorum) hayatı umursamayan sadece jump alırken ciddileşen kıçını kaşıyıp burnunu karıştıran bu karaktere gıcık olmak imkansız. bide böyle bir karakterin aslında çok ciddi, bilge hatta amantolara karşı savaşmış ve efsane olmuş bir samuray olduğunu bilmek (genellikle dövüş sahnelerinde o kişilik uyanır) daha fazla hayranlık uyandırıyor. kısacası favori number one karakterimdir kendisi. eksik olma gin-chan!!!
bu karakter gibi karakter yoktur anime dünyasında. fazla şeker tüketmesinden midir bilmiyorum ama bu kadar tatlı olunmaz ki. her hareketi her konuşması kelimeleri söyleyişi özellikle çikolatalı parfe siparişi verirken ki o tatlılığı ekranın içine girip saç baş çekiştire çekiştire sevesin geliyo resmen. ( yani ben öyle hissediyorum) hayatı umursamayan sadece jump alırken ciddileşen kıçını kaşıyıp burnunu karıştıran bu karaktere gıcık olmak imkansız. bide böyle bir karakterin aslında çok ciddi, bilge hatta amantolara karşı savaşmış ve efsane olmuş bir samuray olduğunu bilmek (genellikle dövüş sahnelerinde o kişilik uyanır) daha fazla hayranlık uyandırıyor. kısacası favori number one karakterimdir kendisi. eksik olma gin-chan!!!
Favorim olma yolunda ilerlese de bir roy mustang olamayacaktır kanımca.
En kaliteli anime karakterlerinden biri. Severiz kendisini. Dengesizdir. Tembeldir. Ama zorda kalana her zaman el uzatır. Saçma sapan işler için canını tehlikeye de atabilir.
Tipik gelişime açık liseli shounen karakterlerinin aksine tüm gelişimlerini tamamlamış hayatının savaşını vermiş ve hayatı koyvermiş, çevresindeki herkesin güvendiği taşşaklı bir anime-manga karakteridir.
Bugün doğum günü olduğunu söyleyen yazar. Doğum günlerine önem vermiyorum yeaa havalarında olduğuna bakmayın, kesin içten içe kutlayan olmamasına güceniyordur. balık burcu erkeği olm bu.
Dünyaya teşrif ettiği günü kutlar, 30'lardan önceki son dönemeç olan yeni yaşında mutluluklar dilerim.
Dünyaya teşrif ettiği günü kutlar, 30'lardan önceki son dönemeç olan yeni yaşında mutluluklar dilerim.
en az orijinali kadar über süper olan doğum günü yazarı. Bu sene mutlu olduğunu hissetmekle birlikte kendisine daha da fazla mutluluklar diliyorum. Diyeti bırak ve çilekli pasta yemeyi unutma, ne gin-chan?
Yazarlara peşinen not: sizler de bir "iyi ki doğdun" mesajı atıverin yahu, Aaa...
Yazarlara peşinen not: sizler de bir "iyi ki doğdun" mesajı atıverin yahu, Aaa...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar