bugün
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı11
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi16
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- villach2
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı4
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı2
- dursun özbek2
- ishal olmak5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- victor osimhen12
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- uludağ sözlük evreni8
- yakışıklı seri katil4
- ömer karakaş3
- bir bela geliyor8
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması4
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- mustafa4
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- sebahattin şirin21
- velvet15
- ahmet baran yazgan5
- monica bellucci bakışı2
- neredesiniz kızlar4
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- çakal3
- distopik film önerisi4
- 1 varil petrolün 159 litre olması2
- yıldızlara bakınca ne düşünülür2
- yağ fabrikasına mı giriyorsun velvet hanım2
- brokeback dagindan ev almak2
- iremga32
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
- cennet nasıl bir yer sorunsalı2
- oburluktan ve pornodan uzak durmak3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı5
- avrupa yakası cem2
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
- anın görüntüsü31
entry'ler (223)
pek çok yazarının ekşi sözlük'ten olduğu (en azından nick olarak) sözlük. sağlam fenerli yazarları almış gibiler, çünkü gerçekten kaliteli bir ortama benziyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
gidiyorum geliyorum sözlük hep aynı yerde. yahu yeter artık, ilerleyin biraz. yok mu dönecek başka muhabbet koskoca türkiye'de. sanki gündem sıkıntısı çekiyoruz! artık her sözlüğe geldiğimde boş yazarların boş entryleri ve geyikleriyle karşılaşmak istemiyorum sözlük!
birinin yanında bjk, ts, xs, ys hazır olarak bulunur, diğeri hep yalnız savaşır.
iyi troll, kötü yazar.
gerçekten var böyle bir şey. kimisi o kadar kötü yazıyor ki, bir entryi f klavye ile yirmi dakikada giren yazarlar gördüm ben!
altıncı nesil olmanın verdiği bi "vıcık vıcık"lıktır. bütün sözlüklerde böyledir. yedincisi gelince bunlar gidip yenileri gelir, göreceksiniz.
ek$i nin ilk yazarları sözlüğün ilk harflerini yazarlar iken henüz okula gitmeyen yazarlardır. ayrıca yaş ve kıdem olarak da elbet burada da benzerlerine rastlayacaklardır, o yüzden asi ergenlik psikolojilerinden mümkün oldugunca sıyrılıp girerlerse sözlüğe, minnettar kalırız. keza 94, 95 , 96 ve 2009 doğumlular için de geçerli bütün bunlar.
bi kura çekimi bu kadar sikindirik olur diye dedirtti bana bu kura çekimi, format mormat hak getire!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
psikolojik olarak bazı şeyleri dışarı yansıtmaya çalışan çocuktur. ya annesi ya da babası tarafından bir şekilde bazı duyguları bastırılmıştır ve çocuk da bu bastırılmışlığı kusar belki de. ciddiye alınmaması gerekir ancak ebeveynlerin de çocuğu uyarması elzemdir. en nihayetinde ahlaki olarak uygun olmayan bir harekettir ve çocuğa diğer kurallarla birlikte bunun da yanlış olduğunu nazikçe söylemek gerekir.
israil in jaruselam post gazetesinin iddiasıdır.
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
kendisi hakkında febe li olmayanlar şöyle düşünüyor olabilirler;" lan bizim on numara, 10 milyon dolarlık flaş transferimiz, golcümüz, kitabımız, allahımızın 45 entrysi var, adam oynamadan 207 entry kasmıs, aboow, bokla bokla bokla hacı,pis febe noolcak:@@"
icat ettiği "paratoner" i de alıp... umm benjamin amca ya nasıl yaptığıyla ilgili sorular sormaktır.
davayı tam olarak anlayamamış, çözememiş, en acısı da görememiş mücahittir.(!)