bugün
- ben geldim kerkenezler7
- sözlükten soğuma nedenleri14
- kısır5
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi7
- claudian clouds20
- ghosting4
- simko316
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- hamburger date5
- aleksey batrakov12
- pizza yemek7
- sözlük ırkçıları8
- beşiktaş5
- akrep burcu kini5
- mehdi aleyhisselam3
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- iyi parti13
- üniversite mezunu işsiz3
- sahibinden com salakları3
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- halife mehdi ismet2
- onun adı ismettir mehdiyeti kısmettir2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- pareidolia sayesinde tüm örüntüleri görmek2
- cinler musallat istatistiği7
- nihayet gonca nerede sorusu2
- çerçeve yasa35
- tribündeki küçük fenerbahçeliyi kurtaran komiser3
- delilik ruhu anti christ'tan gelir3
- diego moreira2
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- alttaki yazara motto ver16
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- akıl hastalıkları bölümünde yatmak3
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
- pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü8
- hastanede sadece size denk gelen habis tesadüfler2
- günün sözü4
- flört uygulamalarının yalan dolan olması4
- osuruktan şiirler22
- bebek katili öcalan11
- ozempic2
- erkek dediğin içinde gezdirir mutlu eder3
- where is my mind vs creep3
- aşk2
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
- deniz zeyrek3
- kendini değersizleştiren insan8
- sözlük yazarları neli kahve içiyor6
entry'ler (223)
pek çok yazarının ekşi sözlük'ten olduğu (en azından nick olarak) sözlük. sağlam fenerli yazarları almış gibiler, çünkü gerçekten kaliteli bir ortama benziyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
gidiyorum geliyorum sözlük hep aynı yerde. yahu yeter artık, ilerleyin biraz. yok mu dönecek başka muhabbet koskoca türkiye'de. sanki gündem sıkıntısı çekiyoruz! artık her sözlüğe geldiğimde boş yazarların boş entryleri ve geyikleriyle karşılaşmak istemiyorum sözlük!
birinin yanında bjk, ts, xs, ys hazır olarak bulunur, diğeri hep yalnız savaşır.
iyi troll, kötü yazar.
gerçekten var böyle bir şey. kimisi o kadar kötü yazıyor ki, bir entryi f klavye ile yirmi dakikada giren yazarlar gördüm ben!
altıncı nesil olmanın verdiği bi "vıcık vıcık"lıktır. bütün sözlüklerde böyledir. yedincisi gelince bunlar gidip yenileri gelir, göreceksiniz.
ek$i nin ilk yazarları sözlüğün ilk harflerini yazarlar iken henüz okula gitmeyen yazarlardır. ayrıca yaş ve kıdem olarak da elbet burada da benzerlerine rastlayacaklardır, o yüzden asi ergenlik psikolojilerinden mümkün oldugunca sıyrılıp girerlerse sözlüğe, minnettar kalırız. keza 94, 95 , 96 ve 2009 doğumlular için de geçerli bütün bunlar.
bi kura çekimi bu kadar sikindirik olur diye dedirtti bana bu kura çekimi, format mormat hak getire!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
psikolojik olarak bazı şeyleri dışarı yansıtmaya çalışan çocuktur. ya annesi ya da babası tarafından bir şekilde bazı duyguları bastırılmıştır ve çocuk da bu bastırılmışlığı kusar belki de. ciddiye alınmaması gerekir ancak ebeveynlerin de çocuğu uyarması elzemdir. en nihayetinde ahlaki olarak uygun olmayan bir harekettir ve çocuğa diğer kurallarla birlikte bunun da yanlış olduğunu nazikçe söylemek gerekir.
israil in jaruselam post gazetesinin iddiasıdır.
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
kendisi hakkında febe li olmayanlar şöyle düşünüyor olabilirler;" lan bizim on numara, 10 milyon dolarlık flaş transferimiz, golcümüz, kitabımız, allahımızın 45 entrysi var, adam oynamadan 207 entry kasmıs, aboow, bokla bokla bokla hacı,pis febe noolcak:@@"
icat ettiği "paratoner" i de alıp... umm benjamin amca ya nasıl yaptığıyla ilgili sorular sormaktır.
davayı tam olarak anlayamamış, çözememiş, en acısı da görememiş mücahittir.(!)