bugün
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- 30 ağustos zafer bayramı14
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- tai lung44
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- 0 0 713
- türklerin türkiye de asimile olması4
- ekt2
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı3
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- baldız baldan tatlıdır3
- rafael leao33
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- cem yılmaz7
- tarihsizlik3
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- cumhur ittifakı2
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- mustafa kemal atatürk6
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- tom holland5
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- murat ağırel3
- muhabbeti sarmayan kız3
- menzil cemaati ne üretiyor9
- fenerbahçe24
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- sarapci koala73
- ne kadar şanslı birisin2
- futbol10
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- 30 ağustos 20262
- yeğen2
- süper lig6
- ingilizler5
- s'i l v'e r m'i s t5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- sözlük yazarlarının nahları9
entry'ler (223)
pek çok yazarının ekşi sözlük'ten olduğu (en azından nick olarak) sözlük. sağlam fenerli yazarları almış gibiler, çünkü gerçekten kaliteli bir ortama benziyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
gidiyorum geliyorum sözlük hep aynı yerde. yahu yeter artık, ilerleyin biraz. yok mu dönecek başka muhabbet koskoca türkiye'de. sanki gündem sıkıntısı çekiyoruz! artık her sözlüğe geldiğimde boş yazarların boş entryleri ve geyikleriyle karşılaşmak istemiyorum sözlük!
birinin yanında bjk, ts, xs, ys hazır olarak bulunur, diğeri hep yalnız savaşır.
iyi troll, kötü yazar.
gerçekten var böyle bir şey. kimisi o kadar kötü yazıyor ki, bir entryi f klavye ile yirmi dakikada giren yazarlar gördüm ben!
altıncı nesil olmanın verdiği bi "vıcık vıcık"lıktır. bütün sözlüklerde böyledir. yedincisi gelince bunlar gidip yenileri gelir, göreceksiniz.
ek$i nin ilk yazarları sözlüğün ilk harflerini yazarlar iken henüz okula gitmeyen yazarlardır. ayrıca yaş ve kıdem olarak da elbet burada da benzerlerine rastlayacaklardır, o yüzden asi ergenlik psikolojilerinden mümkün oldugunca sıyrılıp girerlerse sözlüğe, minnettar kalırız. keza 94, 95 , 96 ve 2009 doğumlular için de geçerli bütün bunlar.
bi kura çekimi bu kadar sikindirik olur diye dedirtti bana bu kura çekimi, format mormat hak getire!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
psikolojik olarak bazı şeyleri dışarı yansıtmaya çalışan çocuktur. ya annesi ya da babası tarafından bir şekilde bazı duyguları bastırılmıştır ve çocuk da bu bastırılmışlığı kusar belki de. ciddiye alınmaması gerekir ancak ebeveynlerin de çocuğu uyarması elzemdir. en nihayetinde ahlaki olarak uygun olmayan bir harekettir ve çocuğa diğer kurallarla birlikte bunun da yanlış olduğunu nazikçe söylemek gerekir.
israil in jaruselam post gazetesinin iddiasıdır.
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
kendisi hakkında febe li olmayanlar şöyle düşünüyor olabilirler;" lan bizim on numara, 10 milyon dolarlık flaş transferimiz, golcümüz, kitabımız, allahımızın 45 entrysi var, adam oynamadan 207 entry kasmıs, aboow, bokla bokla bokla hacı,pis febe noolcak:@@"
icat ettiği "paratoner" i de alıp... umm benjamin amca ya nasıl yaptığıyla ilgili sorular sormaktır.
davayı tam olarak anlayamamış, çözememiş, en acısı da görememiş mücahittir.(!)