bugün
- nervio17
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması8
- kurtar bizi müsavat16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- bağlama büyüleri3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- devran dönecek8
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi2
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ellerim bos gonlum hos7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- victor osimhen18
- oğuzhan koç2
- lada samara2
- bugün ne öğrendin3
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
- idam cezasının geri gelmesi6
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- ülke gündemini umursamamak6
- tai gay3
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- din silah para2
- nescafe xpress2
- aslan gibi adam7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bir buçuk kuşkaş vs 3 adet lahmacun2
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- yeni parti6
- cin5
- lan ın ingilizcesi4
- murat 1312
- cumartesi pazarı4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ayakkabıları ters giymek4
- kingdom come deliverance 23
- bakırköy4
- shell2
- okan buruk11
- ahmet baran yazgan8
- gs yine yanak okşatacak mı2
entry'ler (223)
pek çok yazarının ekşi sözlük'ten olduğu (en azından nick olarak) sözlük. sağlam fenerli yazarları almış gibiler, çünkü gerçekten kaliteli bir ortama benziyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
gidiyorum geliyorum sözlük hep aynı yerde. yahu yeter artık, ilerleyin biraz. yok mu dönecek başka muhabbet koskoca türkiye'de. sanki gündem sıkıntısı çekiyoruz! artık her sözlüğe geldiğimde boş yazarların boş entryleri ve geyikleriyle karşılaşmak istemiyorum sözlük!
birinin yanında bjk, ts, xs, ys hazır olarak bulunur, diğeri hep yalnız savaşır.
iyi troll, kötü yazar.
gerçekten var böyle bir şey. kimisi o kadar kötü yazıyor ki, bir entryi f klavye ile yirmi dakikada giren yazarlar gördüm ben!
altıncı nesil olmanın verdiği bi "vıcık vıcık"lıktır. bütün sözlüklerde böyledir. yedincisi gelince bunlar gidip yenileri gelir, göreceksiniz.
ek$i nin ilk yazarları sözlüğün ilk harflerini yazarlar iken henüz okula gitmeyen yazarlardır. ayrıca yaş ve kıdem olarak da elbet burada da benzerlerine rastlayacaklardır, o yüzden asi ergenlik psikolojilerinden mümkün oldugunca sıyrılıp girerlerse sözlüğe, minnettar kalırız. keza 94, 95 , 96 ve 2009 doğumlular için de geçerli bütün bunlar.
bi kura çekimi bu kadar sikindirik olur diye dedirtti bana bu kura çekimi, format mormat hak getire!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
psikolojik olarak bazı şeyleri dışarı yansıtmaya çalışan çocuktur. ya annesi ya da babası tarafından bir şekilde bazı duyguları bastırılmıştır ve çocuk da bu bastırılmışlığı kusar belki de. ciddiye alınmaması gerekir ancak ebeveynlerin de çocuğu uyarması elzemdir. en nihayetinde ahlaki olarak uygun olmayan bir harekettir ve çocuğa diğer kurallarla birlikte bunun da yanlış olduğunu nazikçe söylemek gerekir.
israil in jaruselam post gazetesinin iddiasıdır.
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
kendisi hakkında febe li olmayanlar şöyle düşünüyor olabilirler;" lan bizim on numara, 10 milyon dolarlık flaş transferimiz, golcümüz, kitabımız, allahımızın 45 entrysi var, adam oynamadan 207 entry kasmıs, aboow, bokla bokla bokla hacı,pis febe noolcak:@@"
icat ettiği "paratoner" i de alıp... umm benjamin amca ya nasıl yaptığıyla ilgili sorular sormaktır.
davayı tam olarak anlayamamış, çözememiş, en acısı da görememiş mücahittir.(!)