bugün
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- koklayarak öpmek6
- akp kazandı6
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız5
- bir ilişkinin olmazsa olmazı4
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları5
- s'i l v'e r m'i s t11
- dünya52
- anın görüntüsü29
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor2
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum6
- morkstar yazdı bunu12
- fatma betül sayan kaya9
- siyahi peygamber olmaması6
- ahlak neden var2
- üründül plaza4
- morkstar11
- günün özeti3
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- sözlük yazarlarının ruh hali5
- aleyna tilki nin memeleri3
- gocu32
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sürekli aynı odada aynı arkadaşla çalışmak2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- gocunun elleri9
- ismet gurbuz vs ellerim bos gonlum hos5
- diamond bey birader ne yapıyor sorusu3
- yağız kaan erdoğmuş dünya ilk 20'ye girdi5
- sırrı süreyya önder türkmen dir7
- recep tayyip erdoğan8
- ter kokan kızların daha samimi olması2
- avrupa11
- sözlükte sürekli kavga çıkması3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- bayana hesap ödetmek5
- mokar hastası nihan3
- firavun neden helak oldu5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğün en güzel kadını26
- kurtlar vadisi2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- anneye hakaret etmek6
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası4
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs4
- entry okumak2
entry'ler (223)
pek çok yazarının ekşi sözlük'ten olduğu (en azından nick olarak) sözlük. sağlam fenerli yazarları almış gibiler, çünkü gerçekten kaliteli bir ortama benziyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
ilk izlenimlerim o şekilde oldu. umuyoruz ki hep böyle devam eder.
not: üye olmak oldukça zor, sabır gerektiriyor.
gidiyorum geliyorum sözlük hep aynı yerde. yahu yeter artık, ilerleyin biraz. yok mu dönecek başka muhabbet koskoca türkiye'de. sanki gündem sıkıntısı çekiyoruz! artık her sözlüğe geldiğimde boş yazarların boş entryleri ve geyikleriyle karşılaşmak istemiyorum sözlük!
birinin yanında bjk, ts, xs, ys hazır olarak bulunur, diğeri hep yalnız savaşır.
iyi troll, kötü yazar.
gerçekten var böyle bir şey. kimisi o kadar kötü yazıyor ki, bir entryi f klavye ile yirmi dakikada giren yazarlar gördüm ben!
altıncı nesil olmanın verdiği bi "vıcık vıcık"lıktır. bütün sözlüklerde böyledir. yedincisi gelince bunlar gidip yenileri gelir, göreceksiniz.
ek$i nin ilk yazarları sözlüğün ilk harflerini yazarlar iken henüz okula gitmeyen yazarlardır. ayrıca yaş ve kıdem olarak da elbet burada da benzerlerine rastlayacaklardır, o yüzden asi ergenlik psikolojilerinden mümkün oldugunca sıyrılıp girerlerse sözlüğe, minnettar kalırız. keza 94, 95 , 96 ve 2009 doğumlular için de geçerli bütün bunlar.
bi kura çekimi bu kadar sikindirik olur diye dedirtti bana bu kura çekimi, format mormat hak getire!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
bu ne lan, yok mu kurtuluş bu yunan dan. hadi o tamam, rusya nın ne işi var lan!! bir grupta üç favori olur mu hiç! he olur mu!!
psikolojik olarak bazı şeyleri dışarı yansıtmaya çalışan çocuktur. ya annesi ya da babası tarafından bir şekilde bazı duyguları bastırılmıştır ve çocuk da bu bastırılmışlığı kusar belki de. ciddiye alınmaması gerekir ancak ebeveynlerin de çocuğu uyarması elzemdir. en nihayetinde ahlaki olarak uygun olmayan bir harekettir ve çocuğa diğer kurallarla birlikte bunun da yanlış olduğunu nazikçe söylemek gerekir.
israil in jaruselam post gazetesinin iddiasıdır.
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
“Bilgisayar terimleriyle konuşursak, Ayetullah Humeyni, Usame bin Ladin ve Nidal Hasan islamcılık 1.0 versiyonunu temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan (Türkiye Başbakanı), Tarık Ramadan (isviçreli aydın) ve Keith Ellison (ABD Kongre üyesi) islamcılık 2.0 versiyonunu temsil ediyor. ilki daha çok insan öldürürken, ikincisi Batı uygarlığı için daha büyük tehlike oluşturuyor"
e tabii ki daha tehlikeli olacak sizin için, bin ladin'i ben mi yarattım!
kendisi hakkında febe li olmayanlar şöyle düşünüyor olabilirler;" lan bizim on numara, 10 milyon dolarlık flaş transferimiz, golcümüz, kitabımız, allahımızın 45 entrysi var, adam oynamadan 207 entry kasmıs, aboow, bokla bokla bokla hacı,pis febe noolcak:@@"
icat ettiği "paratoner" i de alıp... umm benjamin amca ya nasıl yaptığıyla ilgili sorular sormaktır.
davayı tam olarak anlayamamış, çözememiş, en acısı da görememiş mücahittir.(!)