bugün

kısa kayıtların işlendiği defter.küçük günlük.sanırım artık kullanan yok bu defterleri.
osmanlı devletinde kullanılan vukuat ve yevmiye defteridir. ayrıca günlük hadiselerde yazılmıştır.
6. nesil yazar. *
ilgimi çeken konularda bilgili olması hasebiyle entarilerini sürekli takip edeceğim yazar. altıncı nesilin hepsinin koftiden yazar olmadığına bir örnektir ayrıca. *
nickiyle guzunamca'yı hatırlatan altıncı nesil yazar.
sözlüğün en iyi 45 yazarından biri, sözlüğün bi şekilde kendisine saygı duyması gerek.
insanlara sırf inançları yüzünden yapılan her türlü aşağılamayı, hakareti, zulmü lanetleyen uuser. diyerek kendini öven ama osmanlı padişahı yavuz'u bir başka tarihsel karakter olan yezid'le bir tutan diğer yazarlara (bkz: katıksız orospuçocuğu), (bkz: dalyarak komünist), (bkz: özenti), (bkz: cahil) gibi sıfatları kullanmaktan çekinmeyen, kendiyle çelişen, çeliştikçe de öfkelenen 6. nesil olduğu söylenen yazarımsı...
(#14076967)

şunu yazan bir adamın sorgusuz sualsiz uçurulması gerekir. eğer tepki bile almıyorsa, hüseyin üzmez üzerine yapılan yorumları bir kez daha gözden geçirmekte fayda var.
son zamanlarda moda olan tayt ile çorap arasında, türk örf ve adetlerine aykırı bir kıyafetin, giyilmesi durumunda giyenin g.tünü kabak gibi meydana çıkardığını ve o meydana çıkan ete de bakılmasının çok da anormal olmadığını söylediği için sözlükten sorgusuz-sualsiz uçurulması gerektiği söylenen yazar. ayrıca hüseyin üzmez falan bişey bişey demişsin ama becerememişsin.
(bkz: mutlubaykus/#16352973)

(bkz: cengiz han ın türk olduğunu inkar eden zihniyet/#16361129)

sözlüğü bırakmanızı istemiyorum. sadece okuyun yeter. *

ek: arkadaş benden videolu kanıt istiyor herhalde. böyle tarih inkarcıları ile hiç uğraşamam, kanıt gösteriyoruz hala inanmıyorsa bana ne yani kendi bileceği iştir.
söylediğimin hala arkasındayım. cengiz han veya hulagu han kendi ifadeleriyle asla ben türk'üm dememiştir bunu dikte ettirmemiştir, yazdırmamıştır. bu konuda en önemli kaynak eser moğolların gizli tarihi'dir, o eserde de bu ifadelere asla rastlanılmaz.

eğer söylediğimin aksini ispat edebilecek güvenilir bir tarihi belge, 1.elden kaynak sunabilirseniz. hem sözlüğü bırakacağım hem de sizden özür dileyeceğim hem de türk tarihinin en büyük iki başbuğu cengiz han ve hulagu han'dır diyeceğim. (not: efsanelerden bahsetmiyorum, birinci elden kaynak, tarihi belge olmalı. örnek vermek gerekirse bir eserin vakfiyesi, anıt, zafer nişanı, fetihname vs. gibi)
sadece ve sadece bu vatana sadık olduğu ve sevdiği için "ılık, dinini pazarlayan,akpli" olmakla itham edilen yazar. akp'li olmadığımı entrylerimi okursan görürsün. mesele parti meselesi değil mesele memleket meselesi.

iç savaşın ne demek olduğunu bildiğim için, devletin çöktüğünde neler olacağını bildiğim için, şuan bu olaylar için dünyada neler konuşulduğunu, bu milletin ve devletin düşmanlarının neler konuştuklarını bildiğim için bu olaylara karşı bu vatanın safında yer alıyorum, ben sadece ve sadece bu memlekete sadığım başkaları gibi partilere, kökü dışarıda olan bu topraklara ve değerlerine düşman olan ideolojilere değil.

ayrıca küfür yok demişsin videoda 24. saniyeden itibaren sadece anılan şekilde değil çok daha galiz küfürler ediliyor. neyse uzatmıyacam ama bu laflar bu memleketin evlatlarına ait olabilecek laflar değil. bir kez daha söylüyorum bu olayları bir kez daha düşünelim, olayların nereye varabileceğini düşünelim ve bunun sonucunda neler olacağını ve kimlerin işine yarayacağını sakin kafa ile düşünelim.

bu memlekete, insanlarına yazık olmadan.
(bkz: #20098358) aleni şekilde insanları tehdit eden yazar. polis copu fantezisi var sanırım.
© copyright 2005 - 2026