bugün
- kız nick altı meriçleri13
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- arabayı yavaş süren tipler16
- arkadaşlar bir şey soracağım4
- merfulu gitmesin kampanyası15
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- arkadaşlar sizce ben5
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- aslan eti4
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- öykü serter8
- bu kitabı okuyum mu4
- musluk tamir eden erkek çekiciliği3
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sözlük yazarlarının çayları12
- sanat sepet tayfa6
- hatırladığınız en eski anı7
- erkek nickaltı meriçleri4
- online yazarlar neden yazmıyor12
- bırakın kavgayı maç başlıyor6
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- bakıyorum da hiç sesiniz çıkmıyor2
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- uludağ sözlük için öneriler8
- debe'nin nick altı entry dolması7
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- gammaz olmayı bir halt sanmak4
- zaman baba7
- gammaz yazarlar lokali5
- kesin ulen kavgayı3
- sözlük yazarları nasıl hissediyor2
- yeni parti40
- liseden arkadaşlar6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- tai lung11
- queen feristah9
- plastik mafsal2
- ismet gürbüz5
- 25 temmuz 20262
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- yapay zeka moderatörü5
- beni de çağır2
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
entry'ler (138)
arif nihat asya'dan cüretkar bir şiir denemesi.
romantik bir bahar akşamında terasta içki içerken, boş bir anına denk getirip aşağı itmek. yalnız sevgili ölebilir, ona göre şeyapın.
böyle uzaktan bakıyorsun, garip çerçeveli gözlükleri var. dar pantolon giymiş. ince de bi ses. işte o john lennon gibi adamdır.
aynısı daha önce yazılmış;
https://www.youtube.com/watch?v=XLgYAHHkPFs
ama bu daha iyi;
https://www.youtube.com/watch?v=SWD8YI1Mqhs
https://www.youtube.com/watch?v=XLgYAHHkPFs
ama bu daha iyi;
https://www.youtube.com/watch?v=SWD8YI1Mqhs
bunların önemli bir kısmı, aynı zamanda sosyal abazan oluyor. bu konuda da çalışmalarımız var.
bilimin çare bulamadığı filan diyebilirsiniz. ne kadar klişe varsa müstehak çünkü buna. "it's complicated :o" cinsinden pespayeliklere bile girişmişliği var zamanında. en çok cohen seviyor. daha yazılır buraya.
lobisinde sigara içilmiyor artık.
"benim de zenci arkadaşlarım var." demez.
belki bu sezon takıma skor anlamında en çok katkısı olan insanlardan biri oldu, belki çok mücadeleci, hırslı falan da şu edepsizlikleri yapmayı bırakmazsa sene sonu gönderilmesini can ı gönülden istiyorum. selçuk inan'ın, semih kaya'nın, elmander'in olduğu takıma yakışmıyor.
emin değilim ama çok gerekli değil galiba. onun yerine bi çay demlemek, yalnız vakitler için daha neşeli bir çözüm gibi duruyor. yanına yumurta da yapabilirsiniz. sigara. tütün. ne varsa artık.
zor iş değil, çarşı da şimdiye kadar türkiye'de herkesin gıptayla baktığı şeyleri yapmış şahane bir grup. bence inönü'deki ilk maçta buna benzer bir şey yaparlarsa efsane iş olur.
notgalatasaraylıyım.
notgalatasaraylıyım.
gerisinden emin değilim, ama bildiğim kadarıyla en az iki derbidir hiç küfür etmiyor. ben evde arada ediyorum, o ayrı.
adettendir söyleyeyim; henry'nin şutunu taffarel çıkardığında heyecandan omzumun çıkacak gibi olduğunu hatırlıyorum, galatasaraylıyım. sürekli birlikte takıldığım, bütün maçları birlikte izlediğim arkadaş beşiktaşlı. braga maçında filan da "beşiktaşım oley." diye bağıran önce ben olurum.
bu kısa önyazıdan sonra söylemek istediğim şu; bu amcaya sezon başından beri izlediğim tatsız tuzsuz beşiktaş maçlarında, özellikle ligde, bir sürü laf söyledim, söyledik. pasif oynatıyor, oynatamıyor, gölge mi, yancı mı, hoca mı, yardımcı mı gibisinden milyon tane geyik döndü. ama dün oynanan gs bjk maçının bir kahramanı varsa, benim gözümde bu kahraman carvalhal'dir. maç öncesi yapılan gösteriyi izleyişi bunu söylemek için yeterli aslında. ama kendisinin bile kurmadığı bir takımı, braga maçından sonra, ligin en formda takımına karşı böyle oynatabilen bir teknik adamı, şu oynadı, bu oynadı gibisinden gerekçelerle eleştirmekten utanırım. beşiktaş play off'a kalamasa bile, sadece centilmenliğiyle, gol sevinciyle, üzüntüsüyle, maç sonunda "yönetim oyuncuları desteklesin." cinsinden beyanatlarıyla bana göre şu an türkiye'deki en sevimli hocadır. umarım uzun yıllar beşiktaş'ta kalır.
bu kısa önyazıdan sonra söylemek istediğim şu; bu amcaya sezon başından beri izlediğim tatsız tuzsuz beşiktaş maçlarında, özellikle ligde, bir sürü laf söyledim, söyledik. pasif oynatıyor, oynatamıyor, gölge mi, yancı mı, hoca mı, yardımcı mı gibisinden milyon tane geyik döndü. ama dün oynanan gs bjk maçının bir kahramanı varsa, benim gözümde bu kahraman carvalhal'dir. maç öncesi yapılan gösteriyi izleyişi bunu söylemek için yeterli aslında. ama kendisinin bile kurmadığı bir takımı, braga maçından sonra, ligin en formda takımına karşı böyle oynatabilen bir teknik adamı, şu oynadı, bu oynadı gibisinden gerekçelerle eleştirmekten utanırım. beşiktaş play off'a kalamasa bile, sadece centilmenliğiyle, gol sevinciyle, üzüntüsüyle, maç sonunda "yönetim oyuncuları desteklesin." cinsinden beyanatlarıyla bana göre şu an türkiye'deki en sevimli hocadır. umarım uzun yıllar beşiktaş'ta kalır.
sözlükte çok sık görüyorum ben bunu. adam uzaya çıkmış mesela, biri diyor ki "anlam veremediğim çıkmadır." e be sik kafalı, sen anlam veremiyorsun diye orada bir anlam olmadığını mı sanıyorsun? biraz oku, biraz düşün, ne bileyim arkadaşlarına sor. anlam verememek bir sonuç değil, sürecin parçası. utanmadan söylüyor bi de hasta ruhlu.
camiler babaannemi hatırlatır, buruşuktur. kiliseler anneannemi hatırlatır, kırışıktır.
milletimizin ayıbı. avrupa'ya bakın, bir sürü seri katil çıkarıyor adamlar. altyapı filan gelişmiş olduğu için.
olm onlar utanıyorlar da siz görmüyorsunuz eheheheehehe. sikeyim, bi dikkat çekemedim lan, şefkate ihtiyacım var.