ruznamce

sadece ve sadece bu vatana sadık olduğu ve sevdiği için "ılık, dinini pazarlayan,akpli" olmakla itham edilen yazar. akp'li olmadığımı entrylerimi okursan görürsün. mesele parti meselesi değil mesele memleket meselesi.

iç savaşın ne demek olduğunu bildiğim için, devletin çöktüğünde neler olacağını bildiğim için, şuan bu olaylar için dünyada neler konuşulduğunu, bu milletin ve devletin düşmanlarının neler konuştuklarını bildiğim için bu olaylara karşı bu vatanın safında yer alıyorum, ben sadece ve sadece bu memlekete sadığım başkaları gibi partilere, kökü dışarıda olan bu topraklara ve değerlerine düşman olan ideolojilere değil.

ayrıca küfür yok demişsin videoda 24. saniyeden itibaren sadece anılan şekilde değil çok daha galiz küfürler ediliyor. neyse uzatmıyacam ama bu laflar bu memleketin evlatlarına ait olabilecek laflar değil. bir kez daha söylüyorum bu olayları bir kez daha düşünelim, olayların nereye varabileceğini düşünelim ve bunun sonucunda neler olacağını ve kimlerin işine yarayacağını sakin kafa ile düşünelim.

bu memlekete, insanlarına yazık olmadan.
© copyright 2005 - 2026