bugün

rapido tipi olan modellerinden tutun da; 0.35, 0.5, 0.7 ve 1.0 mm uçlu versatil kalemleri, geometrik pergellerine kadar teknik resim derslerinde bol bol kullandığım markadır.
0,35 versatil kalemini lise hayatım boyunca kullanmıştım. Ne güzel uç isteyen de olmuyodu.
yıllardır 0.5ini kaybetmeden kullandığım kalemdir.
en saglam kalem faber castel de var ama rotring bir ayri.
BAK, BUNUN SANIRIM TIKY MIYDI NEYDI UCU GUMUS RENGI BIR MODELI VARDI DEMIR GIBI, HEP YANIMDA TASIRDIM, ÖGRENCiNiN SiLAHI KALEMiDiR. SAPLADINMI UHUCUNUN, KAGITCININ BACAGINA ORDA KALIR.
(resim:#1)
7,5 liraya alıp çaldırdığım kalem.
ilkokul seviyesinde zenginlik göstergesidir. 0.9 uçlusu alınıp Üç dağıtma derdinden de kurtarır insanı.
Buyuk bir suc aletidir aslinda.O kadar saglamdir ki birine saplayip yaralayabilirsiniz.2010-2012 yillari arasi cikardigi uclu kalemlerin 0.7 agzinin aslinda 0.65 olmasi uretim hatasidir.
Bir öğrencinin kaleminin ulaşabileceği en üst seviyedir. Öyle herkesin sahip olabileceği bir şey değildir. Rotring bir yaşam tarzıdır.
Tırnak arası temizleme işlemi için üretilen kalemdir.
Mühendisi olduğum kalemdir. Keşke böyle bir bölüm olsa....
Çocukların en büyük hayalidir. Sahip olunca mutluluğun nirvanasına ulaşmıştım.
Almayin cabuk bozuluyor.
sadece tırnak araları temizleniyor bunla bence.
çizim için kullandığımız kalem markasıdır. 0.35 lik olanı 2 haftada bir tıkanır. tuhaftır ki faber castell de bile bu sorunu gidermek için iğne varken çoğu rotring kalemde yoktur.
Tartışmasız En iyi versatil kalemdir.
Bir hırsız çeşidi.

rotring hırsızı, teneffüslerde sınıf sınıf gezip masa üstünde unutulan o cağnım kalemleri çalardı. işini öyle iyi yapardı ki hiç yakalanmadı. Sadık ve gözütoktu. 100 dolar ve rotring yanyana olsa bile o paraya dokunmak rotringi alıp giderdi. yatağının altında saklardı onları. her birine gözü gibi bakardı. seni unutmayacağız efsane rotring hırsızı şerefsiz köpek.
kuzenimin lisede sürekli birilerinin bir yerlerine 0,5 mm rotring saplaması üzere adının başına eklenen sıfat. adam mimar oldu sonra.
Hastası olduğum kalemdir.
mk kalemidir ilk baslarda guzel yazar sevinirsiniz ama sonra uclar girmemeye baslar va hayattan soğursunuz.
Ah inci sözlük ah. Hehehehehehehe.
görsel
lise birden sonra kullanmadigim kalem. aslinda kaybetmistim. koymustu. bende bi daha yuzune bakmadim.
rotring 500 kesinlikle fp ürünleri arasında birincidir. Sağlam şık emsallerine göre ucuz. Bi deneyin
Versatil Rapid Pro(beyaz olmalı) hatırası olan sevdiğim modellerdendir.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026