çerkezce, güçlü kuvvetli kadın anlamına gelen sözlüktür. isim olarak da kullanılır.
bugun (26 agustos) saat 19:30'da uskudar semsi pasa meydaninda gosteri yapacak olan abhaz dernegin'nin muthis halkoyunlari ekibi.
BU iSMi TAŞIYAN ÇERKES KIZLARININ ÇOK GÜZEL OLDUKLARI TESCiLLENMiŞTiR.SÖYLENiŞ OLARAK KULAĞA ÇOK HOŞ GELDiĞi GiBi YAZILIŞI DA ÇOK HOŞTUR.YANi HER YAŞTAKi HATUNA YAKIŞACAK FiYAKALI BiR iSiMDiR.
yeni bir yedinci nesil yazardır. hoşgelmiştir.
(bkz: si kaşen daxe)
kafkas abhazya kültür dernegi bünyesinde, 1997 yılında istanbul'da kurulan kafkas halk dansları topluluğunun adı.
ben yine kantin sürahisi için rahatsız edecem, nerden ve ya nasıl temin edebiliriz acaba?
çerkes bir yazar olsa gerek, ırktaşım hoşgelmişler.
Takdir ettigim yazar. ne mutluki sozlukte boyle insanlar var.
sözlükte savunduğu düşüncelerin sonuna kadar arkasında duran ve bu özelliği sebebiyle dikkatimi çekmeyi başarmış yazar. bunu yaparken diğer yazarları da gülümsetmeyi eksit etmiyor sağolsun * ayrıca bu yazarı tüm yakın çevreme tavsiye ettim, artık onlar da kendisinin bütün entrylerini keyifle takip edebiliyor . *
hakkkında bu kadar az yorum görünce şaşırdığım yazar. halbuki çok sağlam bir kaleme ve çok sağlam bir dünya görüşüne sahip.
dün istifa ettim yazarıdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026