bugün

apaçilerin uğrak programı.
(bkz: retrica dan çıkmış resmini instagram a koyan kız)
işte yakışıklı çıkmama vesile olan fotoğraf uygulaması. tabi beni yakışıklı çıkarmak o kadar kolay iş değil, bunun bir kaç adımı var;

1-) ilk önce retrica' da bir fotoğraf çekiliyorum ve bu fotoyu instagram' a atacakmış gibi efektlendiriyorum.
2-) instagram'da paylaşmak üzere kaydettiğim fotoyu, basım kalitesi çokta iyi olmayan bir yazıcıda renkli olarak bastırıyorum.
3-) bastırmış olduğum fotoğrafın tekrar retrica ile fotoğrafını çekiyorum ve işte karşınızda yakışıklı ben....
Evin önündeki boyası dökülmüş diregi çeksem eyfel kulesi gibi gösterecek uygulamadır amma velakin çogu gencimizin facede megan fox görüp gerçekte aman tanrım dedirtmistir, halen dedirtiyordur.
iPhone'dayken fotoğraf çekmenin tatlı olduğu Android'e geçmesiyle babamın bile fotoğraf çekmeye başladığı uygulama.
iPhone'dayken fotoğraf çekmenin tatlı olduğu Android'e geçmesiyle babamın bile fotoğraf çekmeye başladığı uygulama.
Sıfır maliyet estetik ameliyatı.
sadece ve sadece gündüz vakti gün ışığıyla olan çekimlerinde başarılı sonuçlar elde edilir.

bir kaç efekti dışında öteki efektleri beş para etmez.
pırasayı iskender kebaba dönüştürme yeteneğine sahip program.
bir elektrik direğini eyfel kulesinden güzel gösterdiği görülmüştür.
Çirkin düşmanıdır.Zira dost acı söyler.
beni normal fotoğraflardan daha çirkin gösteren uygulama.

tamam normal olarak biraz çirkinim zaten de, iyice çirkinleşiyom amk.
fotoshop programıdır. eskiden şu ünlünün fotografları fotoshoplu dense o ünlü yerin dibine giriyordu, şimdi alışkanlık yaptı herkes kullanıyor.
Çirkinlerin avuntusu, milleti kandırma programı.
öyle aman aman bir farkı oluşturmuyor. iki filtreleme yapıyor o kadar.
yüzdeki organları, burun gibi, bile kaybeden efektleri olan uygulama.
Kezban düzelten.
bir candy camera değildir.

(bkz: candy camera)
artık modası geçmiş olan uygulamadır. geçmiş olsun hepimize amk.
Nedense filtrelerini beğenmediğim uygulama.
artık siz de fotoğraflarınızı retrica zannettirebilirsiniz. tek gereken azıcık paint bilgisidir.

https://www.google.com.tr...logo&revid=1620589248
çirkin makyözüdür. başka bir şey değil. özgüvensizlik âbidesidir. Yapaylık timsâlidir.
seni icat edenin amk.

http://c11.incisozluk.com.../11003/3/115053_o51c3.jpg
Erkeklere buyuk bir tuzaktir.
genelde genç kızların kullandığı uygulama.
© copyright 2005 - 2026