bugün

sözlükte ilk mesajımı atan ve entrylerin sonuna koyduğum gülücükler için beni uyaran iyi yazar.
(bkz: reptilia)
o da benim gibi içkiyle arası iyi olmayan, yüzü sürekli gülen, şeker gibi bir insan. meksika' nın efsanevi kalecisi jorge campos' a benzerliğiyle dikkat çeken bu güzel insanı tanıdığım için çok iyi hissediyorum.
bir sonraki zirvede görüşmek üzere yazarı.
pembe rengi asıgı yazardır. oyle ki insaat muhendisliginde okuyan bu sahs-ı bunye derslere en parlak ve cartından pembe bir defterle istirak etmekte.
saygılar, sevgiler.*
replica: ya sen pembe defteri nerden biliosun?
corpsebride: hahaha
replica: alkolluyken ne cok sey demisim ya
corpsebride: sen dediin**
replica: lan ya, icince hep boyle oluyorum hep

saygılar, sevgiler*
zirvede uyuyan yazar. **
ikramda kusur etmediğim, kendisi sürekli uyuduğu için hatırlamadığını düşündüğüm sevimli yazar.
pembe,esmer, uykucu yazar. bir dahaki zirvede daha zinde görmek istiyoruz kendisini.*
tekrar görüşeceğiz, tekrar içeceğiz yazarı. gönülsüz hoşgeldin komitesi.
istanbul zirvesinde görüşmek üzere dediğim yazar. kapı da inşallah karşılarsın.
gülümseten ve güldüren entrylerin sahibi, dördüncü nesil yazar. bir tesadüfle, birbirimizin entrylerini severek okuduğumuzun ortaya çıktığı içten insan. takipleşiyoruz efenim.
pinch harmonics konusunda üstün bir bilgi birikimine sahip yazardır. bu konuda yol göstericidir. kendisini yeni tanımakla birlikte, sevmişimdir.
uludag sozluk abartma timi takım kaptanı.
yazarların hicivlerine hayran olan yazar (bkz: gb değil gülücük burda).
meksika milli takımı' nı dünya kupalarında yıllarca taşımış efsanevi kaleci, son derece içten, kahkahayla ve parlak yazan karizmatik yazar.
(bkz: kamber)
kelime haznesi ortalama 50'yi geçmeyen yazardır kendisi. kullandığı her 3 kelimeden 1 bir tanesi hicivdir. *
hicivciler yüzünden şirin babalıktan men edilen yazar.

(bkz: şimdi sinirden kendimi şirinleyeceğim)

edit: düzeltme
hiç tanımadığım halde bir entry'den birden tanıdığım yazar. dünya küçük.
kendisine gulben ergen den sarkı yolluyorum.

ucacaksın
ucacaksın
havalara ucacaksın.
ayagını yerden
kescekler senin
havalara ucacaksın.
potansiyel çaylak. seni seviyoruz.
kafasi guzel sozluk yazaridır, karışılmasındır, uğraşılmasındır, gece gece bırakılsındır.
sevdim lan seni kerata..
nedenini anlayamadığım bir şekilde sevdiğim yazar kişilik * *
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026