bugün

/1158
yakın tarihin kendisinden pek iyi bahsetmeyeceği başbakan.
Ergen sevgili hallerinde olan lider. Kiz arkadasin olamaz askim erkek arkadasin olamaz bitanem.
şu ara iki lafından biri ülkede 2 kişiden 1i bana oy verdi, %50 benim seçmenim, üç dönemdir benim oylarım artıyor diyerek kibrinin ne denli boyutlara vardığını göstermektedir. çıktığın gibi inersin de.
söze gelince özgürlükçü ama adam nsa'yı geçti.

delirmiş olmalı önce meclisten düzeltmeye başlasın görelim.

görsel
just tayyip iste, ciddiye almayın cok fazla. En fazla belediyede şef olabilecek yetenekte, birikimde bir adam fakat cok ballı dogurmus anası...
sana sadece şunu diyorum "çek git başımdan."

görsel

sevgilimle yiyişmezsem, koyunlarını yerim bende.
yapacak daha çok işi olan liderdir. daha önsöz bunlar. izin verse de bi metroda öpüşenlerin çüklerini kessek. gelecek o günler de. şiddet evet.
yine gündeme oynayan lider. kesin bişey satacak.
arafat'a bak ve kanında ne bulundu?

radyoaktif madde sanırım?

fukushima sızıntısıda var tabi, giden robotlar geri gelmiyor.

ölmüşlerine tez elden kavuşmayı dileyen lider ve çok sabırsız.
taraftarlarininda karşitlarininda yaşama tutunma sebebi.
Bu adam olmasa yurdum politik gençliği psikolojik boşluğa düşerdi yemin olsun.
Başbakan şunu yaptı da bunu yapmadı da vır vır vır cır cır cır, ulan yeter arkadaş yeter ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız, bir oyluk çapınızla, usanmadinizmi? Bıkmadınız mi? bi ara bi trt kürtçe kanal açsın mi açmasın mi muhabbeti vardı bir birinizi yediniz aylarca noldu o iş?
kendisine çok kızılmaması gereken başbakan. ben de emine erdoğan ile evli olsaydım ben de seksi yasaklardım.
çoğunluğa tahakküm etmeye çalışan anti-demokratik azınlıklar olan ve ak parti seçmenine küfrederek "halk" nağrası atan 3-5 soysuzun hedefindeki kişilik. 3 dönem seçilip ve her seçimde seçmen kitlesini büyüten başarılı lider.
zehir gibi kafa var maşallah
okumasaydı çok yazık olurdu.
köyde koyun çobanı falan olurdu herhalde, ama şimdi daha büyük bi sürüsü var.
Kizli erkek kalmaya karsi olmasina ragmen, kizini amerikada okutan bir kisidir. ironik adamdir vesselam.
anayasaya göre devletin temel unsurlarından "yasama organı"nın başıdır.
yasadışı bir takım kaynaklara göre ise "üreme organı"nın başıdır.
Zira yasadan çok yaraktan bahsedip durur afedersin.
Artık Mehmet Barlas ve Nazlı Ilıcak'ın bile arkasında durmadığı kişi. düşünün artık ne hallere soktu kendini.
iyice yaşlandı. kapı gözetleyen emekli çiftlere döndü.
Türkiye'nin başına gelmiş En büyük liderdir. Ulu önder diye tarif edilesi.
O değil de bira içerken falan görse bize ne dalar lan. Bi an hayal ettim de.
göt kıllarının ilahı, idolüdür. öve öve adamda egoyu tavan yaptınız.
adını memleketi olan rize'de bir üniversiteye vermiş olan saygıdeğer biridir.
şu an kızlı erkekli öğrenci evleriyle savaş durumundadır. bu savaşın sonucu tüm türkiyede herkes tarafından merak edilmektedir.
kendini padişah sanıp delirmek üzere.

görsel

aklıma zeki-metin tiyatrosu geldi.

vardı böyle bir durum, kendini padişah sanıyor ama tımarhanedeydi.

sen padişahsın ve sana karşı olan herkes marjinal zaten.
sana kendini allah sandıranlar utansın.* haydi gene iyisin bugün bir şey demedim.
umarım vatanını ve milletini seviyordur. ecevit veyahut en azından demirel gibi.
© copyright 2005 - 2026