bugün
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar9
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- game of thrones taki kerhaneci15
- etli nohut vs kuru fasulye6
- kadın cinayetleri4
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- nervionun sevgili yapması8
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- renkli gözlü insanlar7
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- gece aynadaki yansımanın gülmesi2
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- exlerini anlatan fingirfoş4
- sözlük kavgasında karşıdan yanıt gelmeme gerilimi3
- iltica27
- izmir bombası7
- sarapci koala hatayi6
- bana onu sormayin15
- osman arıkan nacar3
- uğurcan çakır10
- ibnelik yapmak2
- 2 2 milyar tl3
- lazanya vs yağlama3
- trafikte gereksiz korna çalma dürtüsü2
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- mercimeği fırına verelim diyen kız2
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- en verimli koyun çeşidi3
- jelibon madeni3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- anın görüntüsü26
- linkedin de eski sevgili kariyeri takip etmek3
- yazarların kiraz yeme şekli4
- akp seçmeni18
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- mumbar dolması3
360 tl degerinde çok güzel bir ürününü begendim. sadece begendim.
arkadaşımın öğrenci haline bakmadan alıp altı ay parasını ödediği gözlüğün markası...
yurdum insanı tarafından gözleri güneşten korumak yerine belli bir sosyal statü sağlamak için tercih edilen gözlük markası.
kendime ait ikinci, birlikte gidip aldığım arkadaşlarla berâber incelediğim, kısa süreli de olsa kullandığım on ikinci modelinden sonra tavsiyem dark carbon cam, green polarize özellikli, organik cam kullanılmış olan bir modelini tercih etmenizdir.
polarize için tıklayınız.
polarize için tıklayınız.
bolca çakması bulunan gözlük markası.
(bkz: ray ray kasım)
orjinallerinde camın birinde R harfi yazılıdır.
Son derece kaliteli ve sağlam gözlük markası. 2 kez ezerek yamulttuğum çerçeveden sonra sağlam kalan camlar ve düzeltilen çerçeve marka olmanın hakkını vermesindendir. Ayrıca fiyatları da cok fazla değildir. Yurtdışında en pahalısı 120 dolar olan gözlükler türkiyede 500TL'ye satılmaktadır. Burda firmaya değil Türkiye'nin vergilendirme sistemine bakmak daha doğrudur.
türk insanının büyük bir bölümünün hayata bakış açısını yansıtmaktadır. neresindan tutsan elinde kalır.
ankara maltepe pazarı, izmir kemeraltı gibi yerlerde, çakması 10 liradan satılan gözlük markası.
ilginç olan, çakma diye aldığınız, ancak, son derece kaliteli duran gözlükle birlikte, orjinalinin aynısı kılıf ve silme bezi veriyorlar.* hatta ve hatta kullanım klavuzu bile var. "lan yoksa sokakta satılanla mağazada satılan aynı ürün mü?" diye sormadan edemiyor insan.
ilginç olan, çakma diye aldığınız, ancak, son derece kaliteli duran gözlükle birlikte, orjinalinin aynısı kılıf ve silme bezi veriyorlar.* hatta ve hatta kullanım klavuzu bile var. "lan yoksa sokakta satılanla mağazada satılan aynı ürün mü?" diye sormadan edemiyor insan.
(bkz: marka takıntısı)
iki adet tüplü 37 ekran televizyonun ekranını birbirine kavuşturmak suretiyle gözlük üreten marka. ya da benim suratım çük kadar. giden param ise sembolizmde şemsiye olarak nitelendiriliyor.
çakmalarından tiksindirmiş kaliteli ve bol havalı bir marka.. paran varsa alırsın yoksa almazsın olur biter.. ray ban gözlük takmayanı dövüyorlar mı be kardeşim özenti gibi çakma alacağına alma ki gereksiz bi hareket yapmakla kalmış olmayıp gözlerini de tehlikeye atıyor sahtelerini alanlar anlam veremiyorum evet çok pahalı ama sanki yaşamak için olmazsa olmaz bi nesne gibi davranıp seyyarlara yığılmaya da gerek yok..
orijanilini tikilerle pilotlarda, çakmasını öğrenci ile trafik polisinde bulabileceğiniz ürün.
Damla biçiminde olan gözlüklerinin daha baskın olduğu şu son zamanlarda WAYFARER modelinin moda olduğu gözlük markası.
teşvikiye camiinden kaldırılan ünlülerin cenazelerinde, cenaze törenine katılanlara sponsor olan gözlük markasıdır.
kaliteli güneş gözlükleri üreten firmadır. eğer imkanınız varsa bir tane edinilmesi gereken göz giyeceğidir.
(bkz: ne dedim lan ben)
(bkz: ne dedim lan ben)
puma ayakkabılarla aynı kaderi paylaşan gözlüklerdir.
öyle ki,çakmaları o kadar yaygın ki yolda gözlüğüne bakan insanlara açıklama isteği yapmak isteyen mimikleri görmek bile mümkündür.
büyük bir sektör açmıştır lakin ülkemizde.özellikle beşiktaş-üsküdar başta olmak üzere istanbulda..
vapurdan iner inmez hemen sebze kasasından bozma tahtaların üzerine dizilmiş gözlüklerin yanından sizlere seslenen işportacıları duymanız mümkün.
bir deney aracıdır hatta.baknız efendiler.
beşiktaştan gözlüksüz bi halde üsküdara motorla geçiyorsunuz..
iner inmez.kara yağız hep aynı siyah yeleği giyen orta yaşlı bi adam çıkacak karşınıza..
gözlük fiyatına 25 lira diyecek ve gerçek olduğunu kıbrıstan daha bu sabah getirdiğini söyleyecek.
onunla konuşun biraz.
-hoca harbi kıbrıstan mı getirdin..orjinale de benziyo ha..
+abi orjinal tabi..biz bunlar için sürekli gidip geliyoz kıbrıza..daha bu sabah geldim..
elinizde gözlükle oynarken..
-öyle mi..hangi şirketle gittin..
+şey..pegazuz..
-orjinal gibi ha..ucuza veriyosun vallaa.hee.uçuş kodu neydi ya pegazuz un..tk dimi.
+evet abi.
-evet tabi..xq da türk hava yollarıydı.ben de şenez erzik..nerde üretiyosunuz allasen dayı bunları.
öyle ki,çakmaları o kadar yaygın ki yolda gözlüğüne bakan insanlara açıklama isteği yapmak isteyen mimikleri görmek bile mümkündür.
büyük bir sektör açmıştır lakin ülkemizde.özellikle beşiktaş-üsküdar başta olmak üzere istanbulda..
vapurdan iner inmez hemen sebze kasasından bozma tahtaların üzerine dizilmiş gözlüklerin yanından sizlere seslenen işportacıları duymanız mümkün.
bir deney aracıdır hatta.baknız efendiler.
beşiktaştan gözlüksüz bi halde üsküdara motorla geçiyorsunuz..
iner inmez.kara yağız hep aynı siyah yeleği giyen orta yaşlı bi adam çıkacak karşınıza..
gözlük fiyatına 25 lira diyecek ve gerçek olduğunu kıbrıstan daha bu sabah getirdiğini söyleyecek.
onunla konuşun biraz.
-hoca harbi kıbrıstan mı getirdin..orjinale de benziyo ha..
+abi orjinal tabi..biz bunlar için sürekli gidip geliyoz kıbrıza..daha bu sabah geldim..
elinizde gözlükle oynarken..
-öyle mi..hangi şirketle gittin..
+şey..pegazuz..
-orjinal gibi ha..ucuza veriyosun vallaa.hee.uçuş kodu neydi ya pegazuz un..tk dimi.
+evet abi.
-evet tabi..xq da türk hava yollarıydı.ben de şenez erzik..nerde üretiyosunuz allasen dayı bunları.
bir gözlük markası olup piyasa değeri pahalı olan gözlük markasıdır.
genelde çakması kullanılan gözlüktür asıl isimi çakmaları yapmıştır.
facebook profil fotoğraflarının demirbaşı.
yakında "sinek gözü" gözlükleri gözümüze gözümüze sokacak olan, o gözlükler g.tlerine sokulası insaların türemesine neden olan kaliteli marka.
kaynak gözlüğü görünümlü gözlüktür.
kaliteli ve asla modası geçmeyecek modellere sahip güneş gözlüğü markası. aviator modeli gibi... hiçbir şekilde gözleri yormaz, yaşarmasına sebep olmaz. ödediğiniz parayı da gözlüğü yıllarca kullanarak çıkarırsınız. çakmaları bir kilometre öteden farkedilir ve rezil eder.
gözlük sektörünün lacost'u.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar