bugün

/40
ilk gördüğü kırmızı kartta takımının armasını öperken fenerbahçenin kötü gidişine katkıda bulunma yemini etmiş heralde, eskilerin sorunsuz şimdilerin sorunlu futbolcusu. (bkz: gelinen nokta)
(bkz: türk solunu birleştiren adam)
o değil atılmasına bizden çok üzülenleri de gördüm. artık ben de sizin gibi düşünüyorum garanti top demek istemiştir hakeme.
insana en çok benzeyen maymun türünden bir yaratıktır. ülkeyi terk etmesi futbol ve millet yararınadır.
abramoviç in chealse sinde büzüğünün yemeyip de gerçekleştiremediği bastırılmış duygularını, aziz yıldırım ın fenerbahçe sinde uygulamaktan çekinmeyen futbolcu.

bana değil, meireles in büzüğüne sorun.

not: adana demirsporluyum

edit: ibrahimoviç yazmışım abramoviç yazacağıma. elin kemiği de var halbuki.
http://s1.directupload.ne...mages/130214/klkfvo2b.swf
tekme atmış gibi gözükse de aslında portekizde attığı tekme 'bak ben ayağına vuruyorum ama daha hızlı gidesin hemen gelesin' demektir. ayrıca 26 kameranın birisinde aslında tekme atıyor gibi değil, ayağındaki çamurları atıyor gibi ayakkabasını ileri ittirmektedir ve bence ceza yememesi gerekiyor. ceza yiyecekse maçın hakemi ve kendisine vurdurtan rakip oyuncu yemelidir. zaten bate'nin sahası sahaya da benzemediğinden bence sahaya da yansımamış oluyor. meyre-leş çok efendi bir adamdır. bunu herkes bilsin.
mesela kırmızı kart görmemesi gereken bir başka pozisyon da bu: görsel
haa maç zaten türkiyede olduğundan görmedi zaten. hakemlerimiz süper.
kırmızı kart görmüş futbolcu.
bu kırmızı kartı verilen cezanın indirildiği gün gördü. adam buranın ciddiye alınabilecek bir yanı yok diye zaten düşünüyordu ceza indirimiyle iyice emin oldu. ceza verilsin diyen arkadaşlar var. sizce bu adamın kontratında ceza maddesi var mıdır?
nedense bu sefer "sıfır" hareketi çekmedi, içinden parmak geçirip bak durum bu diye anlatmadı bir de üstüne "puca" demedi.
attığı tekmenin portekizce'de nasılsın dostum demek olduğunu hakeme anlatmaya çalışan futbolcu. ne yazık ki dün ki hakem türk hakemleri gibi portekizce bilmiyordu. yazık oldu boşuna kırmızı kart gördü.

edit: eksileyen arkadaşlardan yorumda bekleriz. sadece fenerbahçe'den birine eleştiri getirdik diye eksilemek komik oluyor. varsa bir izahı buyrun *
bate borisov maçının 3. dakikasında kırmızı kart görerek fenerbahçe'nin mutlak galibiyetten olmasına sebep olan futbolcu.
mehmet ayan'in sosyal bukalemun dedigi fenerbahceli futbolcu.
Siktirolup gitmesi gereken top depici. Fenerbahçe dingonun ahiri değil.
zamanında kendisi hakkındaki bu entry alabildiğine kötülenmişti, demek ki neymiş biraz objektif olmak gerekiyormuş, bunu yüzümüze tokan gibi vuran futbolcudur.
(#18606135)
aynı kırmızı kartı aynı olayla türkeyede bir maçta görmüş olsaydı hakemin ne ibneliği kalırdı,ne tetikçiliği, ne de balgam yemediği ama elin gavuru biliyor; gavur hakemlerin ne olduğunu böyle masum masum şaşkın ayaklarına yatıyor.

türkiye ye getirilen futbolculara ilk öğrettikleri şey türkiyede hakemlere baskı kurmak. al işte adalet. yapsaydı ya oradada eliyle ibne işareti, küfür etseydi ya türk hakemlere ettiği gibi adamın götünden kan alırlar kamil kan.
fenerbahçe tarihine 10 milyon euroluk zarar olarak yazılacak olan futbolcudur.
adamın tekmesi portekiz'de hal hatır sormak anlamına geliyormuş, telaş etmeyin arkadaşlar bu vesile ile fenerbahçe uefa'yı şikayet edecekmiş.
beyni kendisini yanılttı. mücadelenin anlık agresifliğiyle bir avrupa maçında olduğunu unuttu.

kendisini türkiye liginde zannetti anlık olarak ve beynin vücüduna alıştırdığı tarzda oynadı.

hakem mi hakem kimki söylerim başkanıma önüne geleni s.kertir diye düşündü.

tff başkanı da demirören nasıl olsa dedi. ikisi bir olur adamın mına korlar dedi.

işte 1 dakikalık yanılgı ve eski alışkanlıkların mücadele anında dışarı vurumu.

ve sonra dankk. zil çaldı ve irlandalı hakemin kırmızısını gördü.

türkiyede olmadığını fark etti demirören ve aziz in top toplayıcı çocuğun bile s.kinde olmadığını farketti.
hayatında hiç kırmızı kart görmedim diyip fenerbahçeyi önemli maçlarda yanlız bırakan futbolcu.
sorumsuzca bir hareke yaptığı için hakkında gerekli yaptırım uygulanacak olan futbolcumuzdur, o kadar. dünkü sorumsuzluğu birkaç hafta önce haksızlığa uğradığı gerçeğini değiştirmiyor, ama "bunu yaptıysa onu da yapmıştır" mantığındaki bukalemun tayfası neredeyse kendilerinin ve yakınlarının uğradığı tecavüzlerin sorumlusu olarak da meireles'i gösterecekler.
bir sefer tekmeyi salladın adam düşmedi arkadan ikinci tekmeyi atıyor olman gitmek istediğinin göstergesi, maçın sonları olur elenmişsindir ruhen fiziken çökersin bir derece anlaşılır, ama 3.cü dakikada takımının kaderiyle oynamanın karşılığını ödemesi gerektiğine inanıyorum,
türkiyeye alışamadığını düşündüğüm futbolcu. yada bu adam mutsuz.
herşeyi geçtim oyununu, kişiliğini, herşeyi ama kafama takılan tek bir soruyu kendisine sormak istediğim futbolcu. "o saç ne birader"
yaptıkları gayet normaldir. Siz o adama o kadar para verip suçlu olduğu halde arkasında durursanız adam tabi ki şımarır. Türkiye'ye gelmeden önce hiç kırmızı kart yememiş adam Türkiye'ye gelince takır takır kırmızı kart yemeye başlıyor. Neden diğer takımlarda yapamadı kırmızı kartlık hareketleri? Çünkü oynadığı takımlarda hep bir alternatifi vardı kırmızı kart görse yerini kaptırabilirdi ama FB de öyle mi ? adam bi bakıyorsun 3 maç yok ondan sonra oynuyor tabi ki formuda düşüyor. Bence en yakın zamanda bu adama posta koyulması gerekli yoksa FB nin başını yakacak. Aynı BJK deki Ricardo Quaresma'nın hareketlerini yapıyor.
şimdiye kadar kimseye tekme atmamış futbolcu olup fenevbahcrmize atılmış en büyük kaziktir kendileri.
bate maçında gördüğü kırmızı kartın herhangi bir izahı yok.

gs macında aldın onca ceza, mersin macında 88 de sarı kart gördün ts macında da yoksun, içerdeki bate macında da yoksun, dısardakinde 4. dk da kart yedin, ne zaman olacaksın meireles?
beni siken yok mu demenin bin bir yolu nu tek tek denemeye başlamıştır. hayırlısı...
futbolcu.
fenerbahçeye 10 milyona itelenen vasat futbolcu. çirkefliğiyle fenerbahçeye tam bir uyum sağlamış, her çirkef ve itici futbolcu gibi fenerbahçe taraftarlarıyla müthiş sevgi bağı kurmuştur.
© copyright 2005 - 2026