bugün
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar10
- uludağ sözlük hacc organizasyonu4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- umreye gidene ve gelene ne denir3
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı5
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması3
- distopik film önerisi2
- bikbik akıllı olsun akıllı3
- uludağ sözlük evreni7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- sebahattin şirin20
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi12
- fenerbahçe4
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği7
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
- hikayeyi devam ettir2
- daha 17 dizisi aras vs teoman7
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- amedsporlu olmanın verdiği gurur2
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- alevi kızların alev alev yanması7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız5
- çaycı hüseyin3
- itü kktc2
- amedspor'un erzurumspor'a döşeyeceği boru2
- iremga32
- pkklılara idam gelsin2
- demokrasi ahiret diline uygun değildir4
- kürtçülerin abd sevdası2
- benkimki5
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- üst kattan gelen ah oh sesleri3
- anın görüntüsü31
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki7
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- filenin sultanları2
- pkklı anaları4
- tarikatsever partiler3
- erzurumspor2
- dönercide kız tavlamak5
- camide rakı içen izmirli kız7
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
- ısparta yaprağı3
(bkz: ramiz ilker)
(bkz: köfteci ramiz) *
türkiyenin en iyi rapçilerinden falan olmayan, Eskiden Misero takma adı ile Graffiti işini icra Eden Kişi. Mclikten Bi Haber, Karaktersizin Önde Gideni, Dahil Olduğu istanbul Attack grubundaki arkadaşlarından gizlice solo albüm yapan ve geçtiğmiz günlerde piyasaya sunan şu an askerde olduğu duyumunu aldığım insanımsı.
erdal özyağcıların oynadığı elveda rumeli dizisinde bir aile reisini canlandırması ile ortaya çıkan karakter...
(bkz: sütcü ramiz)
(bkz: sütcü ramiz)
50 cent'in varmısın yokmusun'da solo albüm çıkarması için yarıştığı rapci. istanbul Attack da gayet güzel şekilde kendini duyurmuş ve tanıtmıştır. Ama anlayamadığım bi şekilde solo albüm sevdasına düşmüştür. Acaba kendini Fuchs'dan daha iyi mi sanıyor. Öyle düşünürse yanıldığını kendine bildirmeyi bir borç bilirim.
çıkarttığı yeni albümde dillere dolanacak2-3 şarkısı olan bebe suratlı rapçi.
bu şekliyle gösteriyor ki kendisi fuchs'tan daha iyiymiş.
bu şekliyle gösteriyor ki kendisi fuchs'tan daha iyiymiş.
(bkz: ramiz bayraktar)
kendini rapci zanneden aynı sese sahip bir çok türkiye rapci bozuntularından şanslı bir tanesi.
istanbul attack grubunun sesi ile öne çıkan elamanlarından biriydi, şimdi tek başına yoluna devam etmektedir. istanbul attack'dan ilk ayrılık haberini duyunca "ramizsiz o şarkılar nası adamı gaza getirir " sorusu akla gelmişti. öyle varmısın yokmusuna çıktığı için bazı kendini üst bilmiş klavye eziklerinin alaya alamayacağı kadar, iyi rapçidir.
gir havaya ile iyi bir şarkı yaptığına inandığım rapçi.
şu sıralar bir müzik kanalında* sıklıkla klibi dönen,parçasının bir adı olmasına rağmen,sadece arka seslerdeki "mmmm mmm mmm oo ooov ooo ooovvo oooooo" olarak anladığım, ismail yk ya yaklaşırsa başarı elde edebileceğine inandığım şapkalı çocuk sanatçı.
imza atan, imzasını çakan, kaşe vuran demektir. bir anlamda tabi.
50 cent ozentisi ceza"nin yandan yemisi yeni yetme bebe.Sozleri hizli okuyup araya da ingilizce kullaninca rap yaptigini zanneden bacaksiz.
albümünü çıkartabilmek için amerika'daki rap dinleyicilerine göre rap müziğin en büyük katillerinden biri olarak kabul edilen 50 cent'den dandik bi tv progamından albümü için yeterli parayı kazanmasına medet ummuş tıfıl
tanınmış karikatürcü ramiz gökçe'nin karikatürlerini imzalamakta kullandığı çizer adı.
(bkz: ramiz gokce)
(bkz: ramiz gokce)
(bkz: ramiz dayı)
(bkz: ramiz karaeski)
dünyadaki en tırt repçi.
bi ramiz dayı vardı ezelde.
bi ramiz aga vardı elveda rumeli'de.
ramiz karaeski.
merkezi manisa ilinde bulunan bir köfteci ismidir. (bkz: köfteci ramiz)
iki ramiz tanırım biri ramiz dayı diğeri köfteci ramiz.
Dün server uraz ın epidemik kanalında gördüğüm, kim bu amk? sorusunu kendime yönelttikten sonra yıllar önce istanbul attack diye bir gürültü grubu vardı oranın üyesiydi galiba cevabını verdikten sonra kendisine 10dk zor katlandığım sevimsizlik abidesi. Dedim ulan ben mi acaba yargısız infaz yapıyorum belki istanbul attack dan sonra dişe dokunur birkaç şey yapmıştır da biz denk gelmemişizdir hesabı açtım 2 3 tane youtube da, istanbul attack kadar kötü değil, istanbul attack onların yanında resmen başyapıt. O derece bir kalitesizlik yani, meraklısına:
https://youtu.be/cemMK5_PXHY
şimdi sağda solda ortamda falan türkçe rap dinliyorum diyince milletin aklına ezheldir ben ferodur geliyor ya, beterin beteri varmış demek istiyorum.
https://youtu.be/cemMK5_PXHY
şimdi sağda solda ortamda falan türkçe rap dinliyorum diyince milletin aklına ezheldir ben ferodur geliyor ya, beterin beteri varmış demek istiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar