bugün
- kadir inanır14
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- sözlüğü bırakmak istemek9
- true'nun çaylak olması11
- özlü sözler5
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- velvet27
- evagreen2
- yürüyüş flörtü3
- yazarların iyi olduğu konular9
- the saturdays2
- seri gizli artı oy veren melek7
- erleg han ile revani yemek2
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- egay bey birader2
- kemalist dünya19
- bana dönmek istiyormuşsun2
- sedat pekmez21
- aile evinde yaşamak13
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil3
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- salak erkek neden bu kadar çok7
- ekepe dönemindeki suç artışının sebebi3
- 26 haziran 20265
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- feminist sloganı2
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- gerçekliği sorgulatan 5 iddialı film2
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- aylık 318 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar deja vu yaşıyorum2
- ktç abinin çaylak olması5
- ciguli kral3
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- islam2
- ebu muhammed el culani4
- galatasaray lobisi11
- neden herkes evleniyor hala2
- kadir inanır'ın 58 yıllık kariyeri2
- savcı ile sevgili olan mafya2
- ingiliz aksanı6
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek2
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- artık şaşırmıyorum2
- birader yazar olmak13
ögün sayısı azaldıgından ama gece ve hareketsizken yemege ve suya abanmaktan gerceklesen eylem. sonrada gelsin kilolar.
Diyet bile yapsaniz yavaşlayan metabolizma kilo aldirir.
kilo almak bir depolama sorunudur.
ramazan'da öğünler düzenli hale geldiği için ve iftarda doz ayarlanamadığı için alınan besinler belli bir süre içinde yakılmadığından vücut tarafından depolanacaktır.
çaresi ise iftarda abartmamak ve iftardan sonra kısa yürüyüşler yapmak şeklinde tavsiye edilir. zordur ancak denenmelidir.
ramazan'da öğünler düzenli hale geldiği için ve iftarda doz ayarlanamadığı için alınan besinler belli bir süre içinde yakılmadığından vücut tarafından depolanacaktır.
çaresi ise iftarda abartmamak ve iftardan sonra kısa yürüyüşler yapmak şeklinde tavsiye edilir. zordur ancak denenmelidir.
her ramazan da başıma gelen. ramazan' in en sevmediğim tarafı da zaten yiyip yatma olayı e sahurda bunu nasıl yapacaksın? normalde uykudan 2 saat önce birşey yememek lazım ama bunu ramazan da yapmak demek 5 gibi uyumak demek mümkün değil
muhtemelen kilo almışımdır bunun birkaç sebebini kendimce sıraladım:
1. hani uzmanlar diyor ya ilkin çorbanizi yiyin sonra birau bekleyin öyle ana yemeğe geçin. onu ne kadar uygulamaya koymaya çalışsam da softadaki diğer kişiler direkt devam edince ben de hemen ana yemeğe geçiyorum sanki arkamizdan atlı geliyor. buna ilaveten yeterli su icmedigimi farkettim.
2. akşam spora çıkmamak. vücut özledi sporu. ama ramazanda spor yapan az kişi var, yapanlara da tebrikler
3. ben beyaz ekmek yiyen biri değilim,sırf şeker, ama ramazan ' da güzel oluyor pide yemek. ayriyeten sürekli tatlı alıyor bizimkiler. normalde de hergün tatlı yiyen biri değilim ve aslında vücudun ihtiyacı da yok. Çoğu aile gibi aslında ramazan belki de amacının dışında kalıyor bizde, bir gelenek gibi daha çok
muhtemelen kilo almışımdır bunun birkaç sebebini kendimce sıraladım:
1. hani uzmanlar diyor ya ilkin çorbanizi yiyin sonra birau bekleyin öyle ana yemeğe geçin. onu ne kadar uygulamaya koymaya çalışsam da softadaki diğer kişiler direkt devam edince ben de hemen ana yemeğe geçiyorum sanki arkamizdan atlı geliyor. buna ilaveten yeterli su icmedigimi farkettim.
2. akşam spora çıkmamak. vücut özledi sporu. ama ramazanda spor yapan az kişi var, yapanlara da tebrikler
3. ben beyaz ekmek yiyen biri değilim,sırf şeker, ama ramazan ' da güzel oluyor pide yemek. ayriyeten sürekli tatlı alıyor bizimkiler. normalde de hergün tatlı yiyen biri değilim ve aslında vücudun ihtiyacı da yok. Çoğu aile gibi aslında ramazan belki de amacının dışında kalıyor bizde, bir gelenek gibi daha çok
Açlık sonrasında iftar zamanında aşırı yeme eğilimi, yağlı, şekerli gıdaların tüketimi gibi sebepler kilo alımına yol açabilir. Ramazan ayında kilo alımını önlemek için aşırıya kaçılmayan, dengeli ve sağlıklı öğünler tercih etmek önemlidir.
Alıntı: medical park sitesi.
Alıntı: medical park sitesi.
sözde nefsi terbiye etmek için tutulan oruç sonrası oturulan halil ibrahim sofrası gibi iftar sofrasına oturulup ayı gibi yemek yendikten sonra yaşanan sonuçtur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar