bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı47
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası6
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- ismail kartal20
- dünya iyi midir9
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- 6668
- sözlük sapıkları12
- jennifer lawrance9
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- selim ışık2
- flört11
- sürekli huzursuz olmak uyuyamamak2
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- maddi dünyanın prensi şeytandır2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- uzun adam3
- kızılay avm11
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- kiraz cicegi kolonyasi29
- avrupa fatihi cincon vs fenerbahçe2
- sözlük teletabileri4
- iphone duo5
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- yaşlılık3
- ağır müslüm gürses sözleri9
- mint prodüksiyon2
- fenerbahçe 1 as roma 12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı9
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- maddenin yok olmaması ve varlıkta durması2
- özgür özel'e yurttaştan yumuşak muhalefet tepkisi3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- abd iran savaşı2
- kitap okumak6
- kendini çok önemli sanan yazar14
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- üçüncü gözü açık yazarlar2
- hükümet şu olaya da el atsa3
- slipknot5
- baş abaza4
- arkadaşlar bakar mısınız2
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- yandaş akademisyen3
burdan duyulmuyor, dinlenmiyor ama guzel bir sey belli.
her zamanki gibi devam eden radyo.
benden yazar olmaz'ın harika parçalar ile yayınına devam ettiği güzel radyodur..
flatcast i indirebilsek ne güzel dinlerdik radyosu.
yaraticilik ozurlu bir isme sahip radyo. tamam sol kesime hitap edebilir, demokrasi herzesi bunlara musaaede ediyor maalesef. ama birader madem bu amacla bir radyo kurdun hic olmazsa ismi biraz yaratici olsun. oyle bodoslamadan sol diyince hic kreatif olmuyor ama. neymis efendim radyo sol.. eger usame bin ladin de gunun birinde bir radyo vurmaya karar verse ismi konusunda bu mantikla hareket etse radyonun ismini "radyo fundemantalist" koyardi herhal.
byo ile yayına devam eden radyo.
yaratıcılık konusuna hiç girmiyorum bile. migferleri taktık kafamıza, kurşun geçirmiyor. dinleyiniz, dinletiniz!
yaratıcılık konusuna hiç girmiyorum bile. migferleri taktık kafamıza, kurşun geçirmiyor. dinleyiniz, dinletiniz!
devam ediyor yayınına, tüm kurşunlara inat.
mehteran isteklerine olumsuz cevap veren radyo. sonra yaratıcılık filan diyorlar. *
bir de -kim bilmiyorum- miğfer diye birine takmişlar. niye bilmiyorum. o nicki alınca çok kötü ettiler.
bir de -kim bilmiyorum- miğfer diye birine takmişlar. niye bilmiyorum. o nicki alınca çok kötü ettiler.
kayınların arasında gezdiren radyo.
bir türlü dinleyemediğim radyo. bu konuda bilgisi olan yazarlardan yardım bekliyorum.
dinleyemeyen arkadaşların benden yazar olmaz isimli güzel insana bir özel mesaj atmaları gerekmektedir. hayır ben de anlamıyorum, yoksa yardımcı olurdum.
attım topu byo, tut bakiiimm. *
attım topu byo, tut bakiiimm. *
bahsetmekten yorulduğum oluşum; fakat yayın yapmaktan yorulmayan radyo oluşumu.
benden yazar olmaz ile türkülere doyduğumuz oluşum.
edit: şahane türküler çalıyordu oysa ki, uykusuzluğuma gelmiş. ' doyamadığımız ', ' ' doyduğumuz ' şeklinde düzeltildi. kusura bakılmasın.
edit: şahane türküler çalıyordu oysa ki, uykusuzluğuma gelmiş. ' doyamadığımız ', ' ' doyduğumuz ' şeklinde düzeltildi. kusura bakılmasın.
bir zamanlar çok eleştirdiğimiz ama benden yazar olmaz ile dost olduktan sonra tiryakisi olduğumuz kanal.
benden yazar olmaz'ın güzel yayınının sürdügü radyo.
online dinleyiciler ise derin tarih tartışıyorlar, yetişemedim. birileri birilerinin soyunu kırmış ama, çözecem. yakındır...
http://www.radyosol.com
online dinleyiciler ise derin tarih tartışıyorlar, yetişemedim. birileri birilerinin soyunu kırmış ama, çözecem. yakındır...
http://www.radyosol.com
mac os işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda dinlenemeyen radyo...
olsun gene de güzel, bilgisayarı değiştirecem bu radyo yüzünden sanırım...
olsun gene de güzel, bilgisayarı değiştirecem bu radyo yüzünden sanırım...
bundan böyle dicey jirki ile, haftaiçi hergün karga kahvaltısını etmeden yayına başlayan radyo.
an itibari ile bluevelve'nin çok güzel bir yayın yaptığı güzelim radyo.
bluevelve'nin döktürdüğü radyo oluşumu.
an itibariyle, aklı başında olmayan insanların, gün boyu dinleyebileceği radyodur.
an itibariyle yayında olduğum radyo, beklemekteyizdir herkesi.
an itibari ile kendi adıma ilk yayınımı yapmakta olduğum radyo. Dünya Devrim Şarkıları bizi dinleyen dostlar için geliyor.
önceleri önyargıyla yaklastıgım, hatta bölücülük yaptıklarını düşündüğüm ,fakat bir kaç kez cesaret edip, tabuları yıkıp dinlediğimde öyle olmadıklarını gördüğüm, gayet güzel paylasım ortamına sahip olan ve cok güzel müzikler çalan radyo. siyasi görüşüme zıt savundukları şeyler. lakin, bütün gün power fm dinleyip yabancılasmaktansa biraz olsun at gözlüklerini cıkarmanın daha mantıklı olduğuna beni inandırmış oluşum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar