bugün
- from gold from dust28
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- senin aklini alirim9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- birine aşık olup kafayı yemek9
- şampuan yerine saç kremi almak6
- fiziği güzel sözlük kızları56
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- adalet ve kalkınma partisi7
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- balkonda oturan kalmaması3
- sözlüğün manyak dolu olması2
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- kadının en öpülesi yeri11
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- sydney sweeney'in memeleri6
- fatma betül sayan kaya70
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- özgür irade yanılsaması2
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- memeleri kafam kadar kız24
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması2
- kuran da namazın olmaması12
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- belçika attı5
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- görsel yükleme problemi5
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- gecenin şarkısı4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- yağmuru kim döküyor4
- kevin de bruyne3
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
özür dilenilen yazar.
evet özür diliyorum şahsından. bugüne kadar haksızlık etmişim kendisine. bundan 10 gün önce seni sildireceğim dedim, bir algı oluşturayım dedim beni hemen çaylak yaptı. dişlerinin izleri hala moderasyonda. saygılar abi, büyüksün. hem de baya çok.
evet özür diliyorum şahsından. bugüne kadar haksızlık etmişim kendisine. bundan 10 gün önce seni sildireceğim dedim, bir algı oluşturayım dedim beni hemen çaylak yaptı. dişlerinin izleri hala moderasyonda. saygılar abi, büyüksün. hem de baya çok.
kendi çapında bir mücadele başlatmıştır.
(bkz: tck 82 1 b ve e ceza karşılığının idam olması/#23657813)
(bkz: gizem akdeniz için adalet istiyoruz/#23664332)
#gizemakdeniziçinadalet
https://twitter.com/searc...3%A7inadalet&src=hash
destek olanlara, destek olacaklara şimdiden teşekkür ederim...
(bkz: tck 82 1 b ve e ceza karşılığının idam olması/#23657813)
(bkz: gizem akdeniz için adalet istiyoruz/#23664332)
#gizemakdeniziçinadalet
https://twitter.com/searc...3%A7inadalet&src=hash
destek olanlara, destek olacaklara şimdiden teşekkür ederim...
zall abisinin içine düştüğü durumu kendisine dert eden sorumlu bir birey. aferin sana kardişim, yakında moderatörlük teklif ederler sana devam et sen.
15 yaşındaki bir çocuğun ardından terörist diyenlere kafanı çevir,
kürtlerin paramparça edildiği katliamları görmezden gel; ama zall abin konu olunca "ama zall'la dalga geçiyorlar"
adamsın sen. *
15 yaşındaki bir çocuğun ardından terörist diyenlere kafanı çevir,
kürtlerin paramparça edildiği katliamları görmezden gel; ama zall abin konu olunca "ama zall'la dalga geçiyorlar"
adamsın sen. *
ölmeyi bayılmak sanan baba parası yiyen bazı yavşakların anlayamayacağı kişidir.
bir insanın müşkül durumuyla dalga geçip, hapse düşme ihtimaliyle alay edenlere inat, zall'ın her türlü yanındayım.
dengim değilsiniz hadi siktirin gidin kumda oynayın.
bir insanın müşkül durumuyla dalga geçip, hapse düşme ihtimaliyle alay edenlere inat, zall'ın her türlü yanındayım.
dengim değilsiniz hadi siktirin gidin kumda oynayın.
Iyi yazan yazar. Ayrıca bi insanın hapse düşmesini istememek yalakalik değildir. Delikanliliktir.
isim yapmaya çalışan vasat troll.
Bugün yine aklınca kuran da bir çelişki bulmuş moderasyon torpillisi yazar. Sonra biz kutsal değerlere hakaret ediyorsun deyince kendinden geçiyor.
Canim yazar. Yok yok, aslinda yazar olarak canim degil de, insan olarak canim insan. Pis yazar, kaka yazar.
arş ile uzayı birbirine karıştıran, kafası sanırım çalışmayan yazar. haklısın dostum benim de kafam böyle az çalışsa ben de kuranı anlayamayıp ateist olurdum.
çok yakışıklı, çok sevimli, çok şeker, çok seksy. çk ttlsn cnm ya.*
güya kuranın değiştirildiğine dair kanıt sunacaktı bana. hala bekliyorum kendisini. sadece bu arkadaş değil, diğer kafir arkadaşları da bekliyorum kanıtlarıyla. anca boş boş iddialar atın. ''evet gençler yine islama kurana sallıyoruz haydiiii, eğleniyor muyuuuuuzz''
evet arkadaşlar kur'anın değiştirildiğine dair arkadaşın kanıtı şu ''sen değiştirilmediğini ispatla''. büyüksün başkan şu dakkadan itibaren ben de gavurum, helal olsun.
hafif hafif recep tayyip erdoğan'ın saflarına kayan yazar. yanlışsa söyle, ama ben son attığın entrylerden onları anlıyorum.
popüleritesini korumak icin midir nedir sürekli islam dini üzerinden kelime oyunlari yapmaya calişan bir cesit fani.
sen de zor durum da kalsan biz senin icinde dua okuruz. hakk dini zorda kalana dua okuyun bir an önce refaha kavusmasini temenni edin der. dua bir cesit temennidir.
islam dinini rahat birak protest, biz senin inanclarin üzerinden kelime oyunlari yapmiyoruz. sende yapma.
sen de zor durum da kalsan biz senin icinde dua okuruz. hakk dini zorda kalana dua okuyun bir an önce refaha kavusmasini temenni edin der. dua bir cesit temennidir.
islam dinini rahat birak protest, biz senin inanclarin üzerinden kelime oyunlari yapmiyoruz. sende yapma.
gece gece çıktı gene ortalığa ama ağzının payını da iyi alıyor hala doymadı ya merak ediyorum daha neler türetecek.
doğru söylediği için tepki görmüştür kadercilik anlayışı suçluların rahat rahat gezmesine sebebiyet vermektedir.
ilginç fikirleri olan yazar.
Mantıklı mı?degil tabi ki.
Mantıklı mı?degil tabi ki.
bazen beni şaşırtmakla güldürmek arasında gezdiren yazar.
ahanda anket yapmış;
(#23371550)
te alaam ya, adaylar arasında emine ülker tarhan da var, sabih kanadoğlu da, meral akşener de.
ne diyeyim ben sana şimdi ya. kimse kalmadı mı başka?
ahanda anket yapmış;
(#23371550)
te alaam ya, adaylar arasında emine ülker tarhan da var, sabih kanadoğlu da, meral akşener de.
ne diyeyim ben sana şimdi ya. kimse kalmadı mı başka?
ayasofya hususunda doğruları yazmış yazar.
bozuk saat bile arada doğru vakti gösterir misali...
bozuk saat bile arada doğru vakti gösterir misali...
kendini nimetten sayan sayili troll'den sadece bir tanesi. he la nickalti girdin ilah ilan ettik seni.
kendisi akp karşıtı biridir. atatürkçü'dür. bunlar karakteri için artı özelliklerdir.
ama bu iki iyi özelliği silkip atan karakteristik özellikleri de vardır maalesef;
* kendisini çok büyük biriymiş gibi görür.
* cool olduğunu sanır.
* küçük dağları ben yarattım havasındadır.
* biri kendisine sataşırsa, onun amacının popülerlik olduğunu zanneder. çünkü kendisi ''protest sanayici reistir'' ahahahaha.
* birine nick altı girince ''al lan istediğin oldu, herkese koş söyle protest sanayici bana nick altı girdi de'' tarzı şeyler sıçar.
bu uzar gider.
kimsin sen protest? hayır kendini olduğundan farklı biriymiş gibi görüyorsan bi snickers ye derim ben. belki faydası dokunur.
silkelen, kendine gel, küçük dağları sen yaratmadın, onlar kendi kendine oluştu. doğanın bi mucizesi. her neyse, akp karşıtı ve atatürkçü olman sebebiyle daha fazla gelmiyorum üzerine, değerini bil bak. hadi öperler.
ama bu iki iyi özelliği silkip atan karakteristik özellikleri de vardır maalesef;
* kendisini çok büyük biriymiş gibi görür.
* cool olduğunu sanır.
* küçük dağları ben yarattım havasındadır.
* biri kendisine sataşırsa, onun amacının popülerlik olduğunu zanneder. çünkü kendisi ''protest sanayici reistir'' ahahahaha.
* birine nick altı girince ''al lan istediğin oldu, herkese koş söyle protest sanayici bana nick altı girdi de'' tarzı şeyler sıçar.
bu uzar gider.
kimsin sen protest? hayır kendini olduğundan farklı biriymiş gibi görüyorsan bi snickers ye derim ben. belki faydası dokunur.
silkelen, kendine gel, küçük dağları sen yaratmadın, onlar kendi kendine oluştu. doğanın bi mucizesi. her neyse, akp karşıtı ve atatürkçü olman sebebiyle daha fazla gelmiyorum üzerine, değerini bil bak. hadi öperler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar