bugün

bu da mı basket değil ağbi?!
hoşgeldin ilk kez gördüm seni...

rumuzumu şenlendirdin.
kin ve nefret söylemi ağır basan kişi. söylemlerinin nereye gittiğini bilmeyen kişi.
DOKUZUNCU NESiL YAZAR *

sözlüğün tadını çıkaran bir arkadaşımız.

kendisini güldürdüğüme sevindim. beşiktaş'a da, fenerbahçe'ye de, taraftarlarına da saygım sonsuzdur. yine de belirtmeliyim ki:

çok severiz biz galatasaray'ı...
Tespitleri guzel yazar.
huysuz, kestirip atan, ayni zamanda cok dikkatli ve zaman zaman patlamalar yasayan yazar. tam bi profesor tadinda.
bana hoşgeldin diyerek sıcak bir tavır sergileyen memleketimin insanı. hoşbulduk der yerime geçerim.
Entrylerinde guldururken dusunduren kaliteli yazar. Sukularimi sunarim kendisine.
Bana verdiği hoşgeldin hediyesiyle takımını belli eden nesildaşım.
(#17229963) gayet yerinde espri yapan yazar. ayrıca yapışan bir şeyde göremiyorum. hah.
(#17229963) o kim ola ki la!, o değil de orada eminim anlamında, hani çok eminim filan hani babında demiştim neyse ne la işte!. diyerek cevabı yapıştırdığım yazar.*

edit: şaka yaptığını anladığımı anlamayarak, benim şaka yaptığımı asıl kendisi anlamayan yazar.*
adam speedy gonzales mübarek. zeki, çevik, ahlaklı yakın durun efendim. *
tebrikler genç.

#17000000 bi tanım falan mı yapsan acep? *
(#16989475) beğenı krızıne soktum gırıyı,süpersın hocam.
(bkz: kartal)

dünyanın en iyi taraftarının mensubudur. şeref'in çocuğudur
nesildaş yazar. ayrıca sağlam beşiktaşlı olmasıyla sempatimi kazanmıştır.
kral beşiktaş'lıdır.
Saovın olayım eksıle benı bebegım demek ıstedıgım yazar. Hastasıyız reyız.
(#16847663)
hayatta bir bok yapamayan insan ve bir baltaya sap olamamış insanlar devamlı salak salak sebeplerden sürekli başka insanları eleştiren insanlardır.
(#16840028)
editlemeden önceki entrysi:
--spoiler--
(bkz: tweeter)
(bkz: alexten)
--spoiler--

yazarımızı daha iyi tespitler yapmaya davet ediyorum. akla ve mantığa sığan eleştiriler yapmaya davet ediyorum.
edit:
bende kendisini türkçesini düzeltmeye davet ediyorum.

--spoiler--
hem efesle bileşip hem de euroleague kupasını da kaldıracağız.
--spoiler--

ayrıca bursasporluluğumla gurur duyuyorum.
(bkz: sözlüğün yazara ayar vermesi/#16786730)
durup dururken kahkaha attıran yazar aynı zamanda ergen deyip geçmeyen ciddiye alan yazardır.
(#16786730) gece gece iyi geldi.*
hoşgelmişsin nesildaş yazar diyecektim ama madem bu kadar gitmek istiyorsunuz tutan yok efenim sizi.*
(#16491210) beşiktaşlıların yeni düşmanı olabilir.*
(#15811892) konuya noktayı koymuş dağılın ulan demiş yazardır. beşiktaş'lı olması adam olması konusunda şüphe bırakmamaktadır.
benim gibi yeni yazarmış hoşgelmiş. çaylağım diye 40 karakterden az olmuyo böyle doldurayım dedim bende.
© copyright 2005 - 2026