bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı13
- tekne turu6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir erkeğin aşko demesi5
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- kova dolunayı2
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- biraz şımardım6
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- çağımızın hastalığı8
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin3
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- nervio hamferdi8
- diamond bosphorus26
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- acıyo diyen kız4
- sözlükteki linç kültürü2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- cajun corner2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- ioçk'nın müziği6
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- hayattan zevk alamamak17
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- seri gizli artı oy veren melek15
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- cem dizdar2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- ilah6
- yan ma leley yan ma leyyo3
- anın görüntüsü17
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- hikayeyi devam ettir25
- sersem herif3
- ferrasini satan yazar2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- arkadaşlar hoşçakalın4
trixx in itü sözlükteki nicki olunca fake zannettim ama değilmiş. hoşgelmiş yeni yazarımız.
(bkz: pezev engin)
(bkz: oooo rus bu)
(bkz: spir ali)
nickini değiştirmek için başvurmuş yazardır. ah ulan 100 numarali adam yaktın çocuğun başını. eehehehe. gitmiş var olan bir nick söylemiş çocuğa. çalmak çık çık çık. hiç yakıştı mı sana? bir de çaylak cevap da veremiyor. adafdfa
(bkz: ip ne arıyor tabakta)
çalıntı nick mağduru yazar. bir de para ödeyecekti, iyi kurtuldu.
alkolsever bir de kanım ısındı*.
alkolsever bir de kanım ısındı*.
uludağ sözlüğün yeni halini sevmemiş yazardır, ulan yeni geldik karşılamaya bak amk. yazarların çoğu yobaz ve abazan, oylama desen hak getire. bu sözlük eskiden böyle değildi, ben bu sözlüğün dutluk olduğu zamanları da bilirim.
güzel nick. sana puanım 9 kanka. 1 puanı gerçek adının latif olmaması durumunda ortaya çıkacak kaos sebebiyle kırdım.
latif doğanın prezervatif şirketidir.
hatta reklamı bile var:
"prezer latif. küsmeyin."
hatta reklamı bile var:
"prezer latif. küsmeyin."
bir sürü görsel ekleyerek, beni tahtımdan etmek isteyen yazar. bir de ayıplı fotolar ekliyor allahsız, galeriden uzak dur amk.
ingilizce derslerinde yapılan 'süper latif' esprisinden sonra mizah anlayışına yeni bir soluk getirmiş yazar.
ilkokuldayken latif adlı belalı bir arkadaşıma bu şekilde hitap edişim ve sonra kavga edişimiz geldi aklıma. güzel günlerdi diyemem.
görsel eklemeyi seven yazar. lan kimseye bulaşmadan kendi halimde takılıyorum, bundan bile rahatsız olan mallar var. mesajla taciz etmeyin kadın değilim, profilimde kadın fotoğrafı olması sizi yanıltmasın.
her zaman okuduğum entrynin yazarına da bakarım. az önce denk geldiğim nickiyle beni güldüren yazardır. *
her zaman okuduğum entrynin yazarına da bakarım. az önce denk geldiğim güldürüsüyle beni nickleyen yazardır. *
swh sevmeyen yazar, entry sonlarına iliştirilen o gülücük şeysine gıcık oluyorum. sanki zorla gül dermiş gibi.
sinema aşığı olması sebebiyle ilgimi çekmiş olan yazardır. film izlemeyi seven biri olarak film izlemeyi seven insanları da seviyorum. benim de neredeyse izlemediğim film yoktur. iyi seyirler dilerim kendisine.
nicki gülümsetti. böyle nickler lazım bize. bi de bana bak. nickimi mi değiştirsem lan? com don falan yapayım ben de. *
Guzel nickli yazar.
günde en az iki, en çok 4 film izleyen yazar.
niye bu kadar çok film izliyorsun diye sormuş arkadaşlar. işim ve sosyal çevrem olsa da, kendimi yes man filmindeki jim carrey gibi hissediyorum. film izlemek mutlu ediyor beni, işimin boktan hayatımın tüm stresini alıyor. en çokta kendi hayatımı unutmak için, diğer hayatları izliyorum. fantastik filmler en büyük tutkum, çocukken de masal dinlemeyi severdim. hatta kendime ait senaryolarım bile vardı. komedide, çizgi filmde bile ağlanacak bir şeyler buluyorum.
niye bu kadar çok film izliyorsun diye sormuş arkadaşlar. işim ve sosyal çevrem olsa da, kendimi yes man filmindeki jim carrey gibi hissediyorum. film izlemek mutlu ediyor beni, işimin boktan hayatımın tüm stresini alıyor. en çokta kendi hayatımı unutmak için, diğer hayatları izliyorum. fantastik filmler en büyük tutkum, çocukken de masal dinlemeyi severdim. hatta kendime ait senaryolarım bile vardı. komedide, çizgi filmde bile ağlanacak bir şeyler buluyorum.
film izlemesinden ötürü sempati duyduğum eski yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar