bugün

taptaze, citir citir, gevreginden, 6. nesil, bir adet yazar.*
pluton'un güneş sistemi'nden çıkarılmasıyla dehşete düşmüş yazar.
plutonun güneş sisteminden çıkarılmasından sonra afallamış, gezegende kaybolmuş, biçare olarak uludağ sözlük'e sığınmış taze yazar.
taze taze ayağı kırılmış yazardır, 1 ay evde yatış yapacak yazardır. ah ulan ne talihsiz yazardır.
bana ayar vermekten zevk alan kişi.
ama unutmasın ki ;

(bkz: ben yaparım olur) *
bana göt lalesi demiştir. olsun. lale devri çocuklarıyız biz.
seri eh işte oyuna maruz kalmıştır an itibari ile, kendisine yapma, etme diyor, başka alanlarda ipnelik yapması konusunda telkin ediyorum.**
sadece 2 entry si ile karşılaşıp kaliteli biri olduğuna kanaat getiridiğim yazar kardeşimizdir. hoş gelmiş.
yüzyılın ayarı'nı ntv muhabiri'ne vermiş yazardır. kendisini tebrik ediyorum. bu ayardaki derin anlam o ironi, o zeka parıltıları. ayakta alkışlıyorum.

(#5569952)
şu beyinçüken sıcak günlerde evdeki tadilat ile uğraşan, 5 katı asansör olmadığı için yük ile inip çıkan varlık, aynı zamanda dötünden ter atarken entry giren.
sözlüğe ayırdığı vakit ile doğru orantılı şekilde küllüğündeki izmarit sayısı artan zavallı.
eski entrylerine baktıkta utanan, çocuk halinde dile getirdiği siyasi, toplumsal ve duygusal, kısacası tüm fikirlerine lanet eden aciz.
© copyright 2005 - 2026