bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması29
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz10
- ustalara kek yapmak5
- cumhuriyetin intikamı4
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- yahudi pkk sı2
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması2
- artemis5
- velvet45
- sadece erkeklerin olduğu ortamda espri yapmak2
- yazarlara gelen son mesaj8
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek4
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- rockçılara satanist diyen mallar2
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak2
- çapkınlık dersleri2
- roman düğünleri 353
- herkesin panik olduğu durumda cool takılan insan2
- gizli oylayan melek3
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak3
- deniz göktaş9
- tai lung3
- meme verin lan2
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması4
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- konuşan karga2
- türklerin her ırkı türk sanması10
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- anın görüntüsü26
- kader adamım3
- eksi oy alınca ağlayarak günlüğüne yazmak2
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan3
- evde cilt beyazlatma yöntemleri2
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- evde makarna yapmanın maliyeti4
- sözlüğün aptal kaynaması13
- başlığı açıklamak yerine açanı cevaplamak2
- 2026 dünya kupası35
- sabah sabah kavga edecek enerjiyi bulmak2
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- umursamaz insan2
- futbol32
- sözlükte tribünlere oynamak3
- sözlük draması2
- bugün aradığım aşkı bulacağım gün2
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- eski evini rüyada görmek2
insana bütün duyguları aynı anda yaşatabilen tek enstrüman. Piyano çalmak öğrenilmez çünkü piyanoda her zaman çaylaksındır tamam ben oldum diyebilmen için en azından 10 yıla ihtiyacın vardır.
Hayatta çalmayı en çok istediğim müzik aletidir. inşallah nasip olur.
öğrenene kadar aylarca canımı çıkaran, sonrasında büyük keyif aldığım, şimdilerde ise
bulunduğu odaya pek uğramadığım, toz içinde, üstü örtülü, yapayalnız bıraktığım güzel enstrüman.
sanatçı enstrümanıyla konuşurmuş ya, ben de ona diyorum ki:
(bkz: beni affet)
bulunduğu odaya pek uğramadığım, toz içinde, üstü örtülü, yapayalnız bıraktığım güzel enstrüman.
sanatçı enstrümanıyla konuşurmuş ya, ben de ona diyorum ki:
(bkz: beni affet)
fransızca şarkılarda olan hüznü daha etkili olarak hissettiren müzik aletidir. ilerde şans bulursam çalmak istiyeceğim bir müzik aleti.
kendimi bulduğum müzik aleti.
her notada bir başınalık hissi verir. sonsuzluğa çıkarır, bir anda düşürür. karanlık kahverengi kalın perdeli bir odada, bir koltukta, bacakları sarkıtmış, sadece ritmine boğulup perde arasından sızan güneşin ahşaba yansıdığı hayalini kurdurur... ne bileyim, güzelden öte bir arkadaş.
her notada bir başınalık hissi verir. sonsuzluğa çıkarır, bir anda düşürür. karanlık kahverengi kalın perdeli bir odada, bir koltukta, bacakları sarkıtmış, sadece ritmine boğulup perde arasından sızan güneşin ahşaba yansıdığı hayalini kurdurur... ne bileyim, güzelden öte bir arkadaş.
sanırım bunu dinlemenin verdiği haz, bir sayfiyede oturup piponu tüttürürken verdiği hazla eşdeğer. günahlarından arındıran melodileri duymak da önemli. mesela haftalardır dinlediğim evgeny grinko. bundan önce anjelika akbar...
Tuşlu güzel ve hoş ses çıkaran bir enstürmandır. zevke göre sesi kötü olabilir.
fazlaca tuşa sahip olan enteresan müzik aleti.
çalındıkça rahatlatır.
Vivaldinin parcalari en guzel bu muzik aletinde calinir.
Her akima uyum saglamis vurmali calgilar gurubunda, konservatuarlarda calamayanin mezun edilmedigi en temel enstrumandir. Chopin ise en romantik piyano eserleri veren klasikcidir. Bilmeden, dinlemeden ölmeyin e mi.
Tek çalmak istediğim müzik aletidir. Brian crain çok iyi çalıyor.
klavsenin oğludur. (bkz: klavsen)---->bubası.
Calabildigim ensturman.
zengin olunca ilk olarak içine piyano koymak için bir ev alacağım. niyeyse kendi kendime öğrenmek isterim piyanoyu. tuşlara basa basa basa basa basa basa basmak hangi notanın hangi tuştan çıktığını tek tek müzik defterime yazmak isterim. ahh bir piyanom olsa...
fazla dinlemediğim en fazla 15 saniye dinlemek istediğim müzik aletidir. gerçekten çok sıkıcıdır. hele oynak müzik sevenler için tam bir iticilik yaratır.
ludovico einaudi bu ensturmanı konuşturur. bir şeyler anlatır onun ellerinde. çok farklı. çok güzel. dinlendirici.
88 tuşludur, 3 tane pedalı vardır. bu pedallar sesi inceltmeye, kalınlaştırmaya ve uzatmaya yarar.
lütfen kızlar bu şekilde sohbet etmeye çalışmaktan vazgeçin.
babası klavsen kendisinden daha hüzünlü sesler çıkarır ya da daha neşeli. daha bi' retro... tarif edemedim bak tam olarak.
lütfen kızlar bu şekilde sohbet etmeye çalışmaktan vazgeçin.
babası klavsen kendisinden daha hüzünlü sesler çıkarır ya da daha neşeli. daha bi' retro... tarif edemedim bak tam olarak.
zenginliğin göstergesidir.
kemanla birleştiğinde kombo yapan enstrüman. balmorhea'dan gelsin: lament.
duygulu enstrüman. tek başına bir dünyayken kemanla birlikte bir güneş sistemi olurlar. bu güneş sistemindeki gezegenler de buna ayak uydurur. ayrıca (bkz: piyano ve keman).
profesyoneli olduğum enstrümandır ayıptır söylemesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar