bugün
- bir bela geliyor32
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı26
- burcunu açıklamayan insan11
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- film önerileri10
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- cedidacer4
- damarlı kol kası fetişi11
- artık özlemek istemiyorum6
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- bugün can sıkan şeyler10
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- hamas6
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- karması eksi olan bayan yazar6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- her derdini içine atan insan5
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- ismail kartal30
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- bekarlık8
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- gocu35
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- duyusal biri olmak5
- g i l d e d l i l y4
- cenap abi10
- tai lung7
- iftira atmak4
- beni seven var mı aranızda5
- matematikten bile espri çıkarmak4
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- günde 3 litre su içmek3
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- yeni partiye isim önerileri5
- anın görüntüsü25
- üzülünce üşümek4
kesinlikle farklı bir kafayla dinlenmesi gereken grup. ayrıca sözlerini çevirerek dinlemekte mantıklı olandır. sadece the wall'dan ibaret değildir.
benim için anlamı "hey you" parçasıdır.üst üste 10 kez dinlesem 11.yi dinleme sebebim olan parçası... Daha iyi şarkıları var mıdır, tabi ki olabilir çünkü bu bir görecedir.her şeye rağmen pink floyd bugün hepimizin aklında var olan, kendi alanının efsanelerindendir.
solo olayını abartmış gruptur.
(bkz: high hopes)
(bkz: hey you)
(bkz: comfortably numb)
(bkz: marooned)
(bkz: high hopes)
(bkz: hey you)
(bkz: comfortably numb)
(bkz: marooned)
hakkında kötü eleştirileri kesinlikle kabul etmeyeceğim grup...
adamlardaki yetenek,sahne gösterilerinden,kliplerine kısacası görsellikten müziğine tapılası.
arka planda çalsın da ben işlerimi yapayım müziği yapmaz adamlar! dinlerken takılı kalırsınız.hele ki algılarınızın açık olduğu anlarda!!!
adamlardaki yetenek,sahne gösterilerinden,kliplerine kısacası görsellikten müziğine tapılası.
arka planda çalsın da ben işlerimi yapayım müziği yapmaz adamlar! dinlerken takılı kalırsınız.hele ki algılarınızın açık olduğu anlarda!!!
türk ergenlerinin "ay canım yaaa, gece dinlemeden uyuyamıyorum kii" sesleri arasında gözümde saygısını yitip giden gruptur.
en fazla grup gündoğarken kadar efsane olan vasat grup. wi don nic no ecıkeyşın şarkısı hariç bi eser bırakmamışlardır bu adamlar dünyaya.
her grup üyesinin mençıstır ülkü ocakları başkanı noel gallagher'ın taşağını yalaması gereken grup.
sadece another brick in the wall u bilenler tarafından eleştirilen efsanevi müzik grubu.comfortably numb ı high hopes u coming back to life ı hey you u bilmeyen adam ne bilsin bu adamların nasıl bir müzik yaptıklarını.
echoes parçası için pompei adasını kiralayan psychedelic rock'ın tanrısı gruptur.
ergenlerin doğal olarak sadece adını bildikleri ama bir albümlerini bile baştan sonra bir kez bile dinlemedikleri aşikardır.
önceki günlerde keşfettiğim süper grup. muhteşem şarkıları var. özellikle wish you were here'ı herkes dinlemeli. şiddetle tavsiye ediyorum.
(bkz: pink floyd un son konseri)
Herhangi bir şarkısını dinlediğinizde, şimdiye kadar dinlediğiniz şarkılardan ne kadar farklı ve eşsiz olduğunu göreceksiniz.
bu insanlar müzik yapıyorsa diğer müzik grupları ne yapıyor diye sorulası grup.
the wall isimli şaheseri öğrenci marşı olasıca.
müziğin devrimi , yada müziğin babaları.ötesi yok.
derinlerde bir yerde.
queenin yanında esamesi okunmayan gruptur. konserlerindeki kilit parçalarda bile kalabalığı gerektiği kadar coşturamazlar. rock grubu olmanın avantajını kullanamıyorlar malesef. ama haklarını yemeyelim şimdi another brick in the wall has parça.
(#18077804) yeterince dinlememiş. kulağı kirliymiş tam alamamış sesi efenim kızmayın hemen!
yaklaşık olarak 7 saat 43 dakika sonra, candostum olacak gruptur.
konserlerine, sadece soloları dinlemeye gidenlerin olduğu da rivayet edilen gruptur.
canlı performansları dinleyen insanların bile, kendini übermensch saydığı, * efsane gruptur.
yaptıkları şeyi illa tanımlayacaksam şöyle diyebilirim; duyguyu en yüksek canlılık halindeyken yakalayıp, bunu ses olarak kaydedebilmiş topluluktur. onlar sanki müzik yaparak "müzik böyle olmalıdır" demiş, diğer birçok grupsa bu cevherden bozarak külliyatlarını oluşturmuşlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar