bugün
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması22
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması4
- sersem herif10
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- düşün ki bu gece öldün5
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam8
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- zihni göktay11
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- kadınların piç erkek tercihi8
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi2
- yeni yazarlara öneriler9
- yön duygusuna sahip olmamak6
- insan olmaya ceyrek kala2
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- en çok hoşa giden doğa olayı2
- karı kıza para yedirir misiniz7
- kardeş kardeş oynayın2
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- 2026 dünya kupası25
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- saraca finch house12
- trump suikasti2
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- unutulmayan duvar yazıları7
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- telefonun aşırı ısınması2
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- günün şiiri21
- ragnar rockefeller38
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi2
- yutar mısınız4
- herbokolog2
- evlenilmeyecek kız tipi5
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- anın görüntüsü11
- yılın ilk denize girişi4
- değersizlik hissi6
en sevdiğim çizgi film kahramanlarından bir tanesi. hatta ilk beş yapsam, kesinlikle girer. tabii, çocukken kapılmışdık pokemon sevdasına. tek başına bir çocuk üstün güçleri olan bir arkadaşıyla yolculuk yapıyordu. her çocuğun hayalini süslerdi böyle şeyler.
ben de böyle arkadaşımın olmasını, onunla birlikde seyahata çıkmak, gün geldiğinde gülmek, gün geldiğinde ağlamak isterdim. sonra büyüdük. kirlendi dünya. tüm pokemonların nesli tükendi. iyi insanlar taşındı bu dünyadan.
edit: ash reyizi de unutmadık. burdan selamlar. ilk beşe girenler: ash ve pikachu.
ben de böyle arkadaşımın olmasını, onunla birlikde seyahata çıkmak, gün geldiğinde gülmek, gün geldiğinde ağlamak isterdim. sonra büyüdük. kirlendi dünya. tüm pokemonların nesli tükendi. iyi insanlar taşındı bu dünyadan.
edit: ash reyizi de unutmadık. burdan selamlar. ilk beşe girenler: ash ve pikachu.
ferhat ağırbaşlı isimli veledin balkondan atlamasıyla son bulan çizgi filmdeki karakter.
bu sahne ile hepimizi hüzne boğmuş pokemon efsanesidir. çoğumuzun hafızasında bu sahne ile var olmuştur.
https://www.youtube.com/watch?v=HPZONKnC4Lk
https://www.youtube.com/watch?v=HPZONKnC4Lk
türkiye'nin ihtiyaçıdır.
Geliyor pikaçu, pikaçuoğlu..
Geliyor pikaçu, pikaçuoğlu..
(bkz: çare pikachu) en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde bizi öksüz bırakan pokemondur.
aldığım duyumlara göre ölmüş olan(iyice içine etmişler animenin), pek sevimli, haşarı, delikanlı pokemon topta yaşamaz ulan deyip Ash'i her seferinde madara eden kendi küçük yüreği mangal bir sevdiğimizdi.
Bulaşana çarpardı saygıdeğer abimiz..
elektrikli sari bir fare diye özetlenebilir.
clefary yerine ashe verilen. pokemondur bi halt etmez ama savaslarda damarlarindaki asil kan etkisini gosterir
dikkat şarj oluyor; görsel
Fare oldugu yeni ogrenilendir. Her tarafi sariyla kapli ve yanaklarinda da kirmizi daireler olan elektriksel bir yaratiktir. hatta kuyrugu da simsek seklindedir. Pikaa pikaa.
piga piga deyip ash'i şoklamasıyla güldürürdü.
Tüm pokemonların elektrik aldığı seksy şey.*
son zamanlarda gücünü devletten aldığına inanılan devletin en yasal organlarından biri haline gelmiş ve en büyük hobisi seçim zamanlarında kankilerini ayartıp yürüyün lan diyerekten trafoya girmek olan mutasyonik kedidir o kedi.
Johann Wolfgang von Goethenin romanı.
siktir.
siktir.
Elektrik fırlatan kedidir. Bugünlerdeki temsilcisi trofaya girmektedir.
pokemon mangasını okurken fare olduğunu öğrendiğimde beni şoke eden pokemon: görsel
görsel yeni imajıyla bizden olmuştur.
ideal bir kadını hatırlatmaktadır. $öyleki; zamanında kıskançlık yapan, sinirlendiğinde erkeğini acımadan çarpan, sevgi görünce acayip yumu$ayan, sadık olan, tatlığının içinde ufak bir hırçınlık besleyen, sahibini korumasını bilen pokemon.
bir çocuğun balkondan atlamasına sebep olan çizgifilm kahramanıdır. "kendini 'pokemon' zanneden 4 yaşındaki ferhat, 7 kattan 'havalandı.' 21 metre uçan pokemon ferhat yumuşak yere düştü de, sadece kırık ayakla kurtardı.
şans eseri yumuşak zemine 'çakılan' ferhat'ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren ferhat, "neden düştün" diye soran doktoru selahattin toktaş’a olayı şöyle özetledi: "ben pokemon’um ve pokemon gibi uçtum." haberi de cabasıdır.
şans eseri yumuşak zemine 'çakılan' ferhat'ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren ferhat, "neden düştün" diye soran doktoru selahattin toktaş’a olayı şöyle özetledi: "ben pokemon’um ve pokemon gibi uçtum." haberi de cabasıdır.
- Pikaçu babamı kim öldürdü?
- Pika pika!
- Hain Kostok!
- Pika pika!
- Hain Kostok!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar