/54
gelebicin ağızlı kadın.
yobaz olmayanların da sevmediği hatundur.
türk tarihinde, gözüne kestirdiği bütün önemli kişileri "gay" yapmaya çalışan şahıs.

nedir bu bütün önemli kişilere "gay" deme hastalığı? dikkat çekmek için yaptığı o kadar bariz ki...
osmanlı da "oğlancılık" akımını dillendiren şahıs.
sözlük ostbirbazlarının çok sevdiği laylaylom tarihçi. zaten başka da bir işe yaramaz.
boxer kapak güzeli.
daha başka birşey değil.
gaylere gay dediği için beğenilmeyen iyi bir insan.
''fatih in voyvoda nın kardeşiyle ilişkisi olduğu dedikodular vardı'' derken yüzündeki tebessüm her şeyi açıklıyor. fatih zamanında çıkmayan çok sonraları çıkan bu dedikoduyu lanse etmesi bile terbiyesizlik.

bende arkadaşlarla aramda kahve muhabbeti yaparken ''pelin batu çok osuruyormuş.'' diye bir dedikodu yapayım. arkadaşımlarımdan biri de çıksın bunu televizyonda söylesin. olur mu?
Her ortamda sadece vitrin süsü olması amacıyla bulundurulan kişi.
bu kadar eğitim, bu kadar imkan başkasına verilse ne olurdu diye hep merak ettiren kişi.
niye zorluyorsa kendini bu kadar.
tatlı hatun.
entelektüel sanılan kişi.
entelektüel görmesek la.

ayrıca boyu kısa filan değil. çok yakından gördümdü.
yan yana konser izledim kendisi ile tesadüfen. *

edit:
entelektüel dünya standartlarında insandır.
"buranın entelektüeli bu, bu kadarla yetin" diyene, "idare edemem anne" diyorum.
entel görmesek entel sanacağımız.

bildiğin, dedikodular üzerinden yürüyor hatun. o öyleymiş, bu böyleymiş, onun hakkında rererö deyolar.

amk bir çekirdeği eksik!
göte göt dediği için eleştirilen kadın. fatih oğlancı olduğu için suçlu değil kadın söyleyince suçlu. karakterinizi sikeyim başka diyecek bir şey yok.

(bkz: bu memlekette göte göt denir)

seovi editi: genç fatihler rahatsız.
ispatlanması mümkün olmayan iddiaları ortaya atıp bundan nemalanan kuru hatun.
haydar dümen'in kadın versiyonu. "am göt meme" uzmanı yazar.
fatih'in önünde mi tövbe tövbe!!

bik bik ötsün ya da üff bze ne be slklr!

tanım: iki lafından biri ''ispatı yok ama'' olan kişi!
aile avantajıyla ünlü olmuş kişi. gariptir özlem tekin'de diplomat kızıdır bir gün olsa saçma sapan bir demecini görmedim. bunu entellektüel zannedenler ise tam anlamıyla daha dün mağaradan çıkmışlar. dil biliyor mu? evet çünkü diplomat çocuğu belli bir yaşa kadar hep yurt dışında. bu mudur entellektüel kişiniz? gerçek entellektüel kültürünü bilir dış kültürleri bilir lakin bizde entel olmanın şartı kendi tarihine küfür eder. eğer pelin batu'nun ailesini osmanlı sürmüş olsaydı her gün ah vah çeker osmanlıya ve türklere küfür ederdi. lakin kendi soyuda eziyet çekmiş biri olarak yaşananları bir kez bile anlatmıyor.
35'lik ergendir.
antipatikliği ile güzelliğini gölgeleyen kişi. ayrıca bazı yorumlarını dinliyorum cidden çok cahilce.
Çok gezmiş küçükken. Artık canlı canlı ne gördüyse, birden bu hale gelmiş.

He gördüğüne de ellemişse ohoo daha çok çekeceğiniz var bu hatundan.
sosyal medyanın başka bir ürünüdür kanımca. tarih programında yer alabilecek kapasitede kesinlikle değildir, ancak abzürt yorumlara ve hareketlere sahip biri olarak kanal reytinglerini yükseltmektedir. ayrıca babyface olması kendisine güzel değil demeyi zorlaştırmaktadır.
'kadınlar özel canlılardır' önermesini yanlış kılan insandır.

Resmen kamuoyuna açık kadın yahu. *
Zall ile evlenmesini istediğim yegane bayan.

Tencere-kapak ikilisini oluştururlar.
iticilikte çığır açan kadın.
© copyright 2005 - 2026