bugün

Ne zamandır entry gırmeyen yazar, kalıtelı bır ınsan.
bı kızı ne zaman methetsem birileri eksiliyor .
geçenlerde sözlüğün en güzel kızıdır dedim eksilediler
bugün iyidir dedim eksilediler
bu kızın sözlukte hasmı çok
kıskanmayın kızı canım .
ayıptır .birileri gibi kendini teşhir etmediği içinmi tu kaka oldu .
3 haftadır entry girmeyen yazar ben tatile gidince yokluğuma dayanamayıp sözlüğü mi küstü acaba.*
uzun zamandır entry giymeyen, kendini özleten, güzin abla tadında çok iyi bir karaktere sahip yazar.
Silik olmuş yazar. Güzel muhabbetli bir arkadaştı. Yolu hep açık olsun.
seksi bir kızdı.
akla gelen.
bu filmi izlerken bir insanın isteyebileceği en büyük şey ihtiyar adamın gerçek olmasıdır. Şöyle bir ihtiyar dostum olsun milliyon dolar borcum olsun derken filmin sonunu beklersin yavaşça. ne tatlı adam ama.
Yıllar önce telefonla dahi konuştuğum sözlüğün en olgun kadınıydı.

Uzun zaman oldu konuşmayalı * umarım iyileşmiştir.
sözlüğün ablalarından biriydi. ben gibi o da yaşlıcaydı binlerce yazara nispeten. daha önemli işleri varmış belli ki. belki evlenmiştir zira yaşı gelip geçmişti bile.
özeti "people are not their thoughts."
2006 amerika/almanya ortak yapımı, 120 dakikalık victor salva filmi. Dram/spor/romantik kategorili filmin baş rollerini scott mechlowicz, nick nolte ve amy smart paylaşıyor. imdb notu 7.3 görsel

Anlayan birine göre çok güzel, diğerleri içinse sıradan spor temalı filmdir. bir kaç defa izlememe rağmen, hala çok keyif alıyorum. Kesinlikle izlenmesi gerekiyor, alınması gereken dersler var içinde.
“Konuşmak bilgelik değildir; bilgelik yapmaktır.”

görsel

https://www.imdb.com/title/tt0438315/
Sözlüğün iyi insanlarından biriydi. Silmiş yazarlığını. Numaranı kaybettim, eğer okuyorsan bir şekilde bana ulaş. Seninle konuşmaya ihtiyacım var.
Bana bir şekilde ulaş ne olur. Seninle konuşmam lazım. Dertleşme gerek. Yazarlığını silmişsin.
ilginç bir yazarmış. hem barışçıl savaşçı gibi bir nick alıp mesleğiyle ironi oluşturmuş.
© copyright 2005 - 2026