bugün

/20
aileden uzak biri için pek hoş olmayan, yalnızlıgı buram buram hissettiren bi faaliyet.tabi sevgiliyle de olabilir,fakat öncelikli olarak sevgili edinebilmek gerekir.
üniversiteye başladığımdan beri yapamadığımdır. aslında üniversiteye başladığımdan beri adam akıllı kahvaltı yaptığımı hatırlamamam da apayrı bir konudur, ama pazar kahvaltısı yapamamak daha feci koymaktadır.
Daha yapmadığım kahvaltıdır .
yalnızken daha güzel. evet. erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıktan sonra hüzünlenip apartmanın kapıcısını kahvaltıya davet edecek olduğum zamanlar da oldu ama yok. tantanayla geçen haftalar sonunda karar verdim ki en güzeli yalnızken oluyormuş. ev benim, balkon benim, bahçe benim her yer benim amk.
en güzeli de yanında ailen varken.
bir de karşında deniz.
iş yerindeyseniz simit peynirdir.
bir sevgilide bulunması gereken özelliktir kimi zaman,
pazar kahvaltısını sevmesi,
pazar kahvaltısı hazırlaması,
pazar kahvaltısını dışarda yapmaktan haz duymak
vb.
kiminle yapıldığı daha önemlidir.
güne iyi başlama sebebidir.
vitalis+süt birleşimi ile halledilebilir.
"yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı." - cemal süreya.

kahvaltı deyince akla düşenlerden, cemal süreya!
nöbetteyseniz a dostlar, çay ve poğaçadan ileri geçemez.
ha kötü mü derseniz. neye göre kime göre sorunsalıdır.
güzel bir havada balkonda yapılıyorsa keyiflidir. evet.
sosisli ya da sucuklu yumurta yoksa gözümde pul kadar değeri olmayan kahvaltıdır. dokunma sosisime dokunma pastırmama senin buna gücün yeter mi sanıyorsun. ama ben boşa konuşuyorum masasında tereyağ reçel olan adama pazar kahvaltısını anlatıyorum.
(bkz: yaşar usta)
çay + sigara dan oluşan kahvaltıdır..

belki yanına biraz ekmek ve reçel eşlik edebilir.. belki..
hiç yenmeyen reçellerin masada boy gösterdiği kahvaltılardır.
akşamdan kalan pizzayı tost makinesinde ısıtarak yaptığım kahvaltı.
baba tarafindan itinayla kovboy filmi izlenir.
Reçelsiz bir hiçtir.
ilk defa polenle bal yedim bugün, inanılmazdı. Artık pazar kahvaltılarımın vazgeçilmezi balla polen.
pazar günün anlamıdır. evet.
kahvaltıların kralıdır. evin tadını çıkartmanın yoludur. dışarıda simite talim eden ezikleri üzer. evet.
Şu an yapilandir. Pazarlari sevme sebebi.
pazara anlam katıp tadının çıkartılması gereken güzel kahvaltı. evet.
Paha biçilmez anlatdık.
© copyright 2005 - 2026