bugün

ölmedi gibi geliyor harbiden. atv de hızlı ve öfkeli yayınlanıyor şu an. duygulandım be.
bugün doğum günüymüş.
Aşırı yakışıklı Hollywood yıldızıydı, öldüğüne inanmak zor olmuştu. Kendisi henüz çocukken, kız kardeşiyle Katıldığı bir yarışma Programını izlemiştim orada bile aynı cool tavırlara sahipti.
Çok çabuk unutulan insancık.
Öldüğüne inanmadığım adam.
ölmedim zaaaa XDifadesiyle ortaya çıkabilecek kapasiteye sahip kişi.
bobby z filminde felaket yakışıklı ve karizma olan adamdır. o gözleri o gülüşü,bu insansa diğerleri ne?
Ölmediğini düşündüğüm hızlı ve öfkeli 7 de ölmediğini açıklayacağını düşündüğüm oyuncudur.
Umarım ölmemiştir. Ama cenazesinde arkadaşları çok ciddiydiler. Kararsızım.
kaderin cilvesi falan değil, tesadüf hiç değil... ölmedi. en azından o kazada ölmedi.
ha, bir gün ortaya çıkacak mı? hayır. çıkmayacak tabiki... michael jackson gibi... tupac gibi...
neyse şöyle bitireyim de, komplo teorisyeni demesinler: (bkz: paul walker ölmedi kalbimizde yaşıyor)
hala öldüğüne inanamadığım insan. ulan nolur çıkıp şaka desen be.
Harbiden ölmemiş gibi sanki, Heath ledger gibi, insanın inanası gelmiyor pek. Bır yerlerden çıkmalarını bekliyoruz.
(bkz: hayranları)
Hâlâ ölmemiş gibi sanki, aramızdaymışcasına. Kaza videosunda biri "help" diyor ve ateşin arasında bir insan kafası ve omuzları beliriyor gibi. Tam çözemedim. O an mı gittin yoksa paul...
Öldüğüne çok üzüldüğüm muhteşem insan...
keske o araba kazasi furious 7 icin viral bir reklam olsaydi be o'connor. hic olmadi simdi bu. sulugoz yaptin beni filmin sonunda.
(bkz: for paul)
Furious 7 filmi üzerine yapılan aktör.
Ölümü filmin pazarlamasını 6 kat arttırmıştır

Sır Paul.
keşke ölmeseydin.
Ölümünün hizdan olacağı hic aklima gelmezsi. severdim muhteremi.
"Eğer bir gün hız yüzünden ölürsem ağlamayın. Çünkü ben gülümsüyordum"

- Paul Walker

Deli divane olduğum Hızlı ve Öfkeli filmiyle tanımaya başladığım insan.
https://www.youtube.com/watch?v=hon_h3W_-88
görsel
görsel
görsel

özledik be.. #rip
Üzülerek söylüyorum ki cehenneme gidecektir ehli sünnet olmadığı için.
Birilerinin tanrıcılık oynamaya kalkıp cehenneme gönderdiği rahmetli.
bu kadar s*kikleşmeyin.
© copyright 2005 - 2026