bugün

genelde götleri kalkık olur ama bazıları vardır ki tam anlamıyla kanka olunabilecek insanlardır. babana söyle de maaşlarımıza zam yapsın. şaka bir yana, hoş gelmiş.
-ee sen nasıl birini arıyorsun?
+mümkünse patronun oğlu olsun.
-.. buldun kıllısı demek ?

şaka.
hoşgelmiş.
bunların babalarından kendilerine kalan en anlamlı miras göbekleridir.
adını hiç sol frame de görmemiş yazarlardan bir tanesidir, buyursun görsündür.
ortalama üstü haxball oyuncusu. çılgın attık kendisiyle.
halk arasında zengin piçi olarak tabir edilirler. aman yazarı öyle olmasın *
bir ara haxballda feci bir şekilde karşılaşacağımız yazar. kondisyonunu geliştir, bu sefer her şey daha farklı olacak! *
(#12119470) bu ziyareti görünce pro bir oyuncu sandığım, 4 golü 40 saniyede kalesine döşediğim yazar.
(bkz: ben)
oyunların içine girilebilseydi sanıyorum ki duke nukem da la meltdown'un bir ve ikinci bölümünde takılacağım yyazardır. yalnız ikinci bölümdeki cep sinemalarına sokmazdım belirteyim.
yarın malta'ya 2 haftalığına tatile gidecek olan yazar şeysi. hatta bu yazar o kadar manyak ki bir sürü kağıt parçaları kesip üzerine gitmek istediği ülkeleri yazıp içinden seçmiştir ve malta gelmiştir. o gün tanıdık bir tur şirketine gidip biletini ayırtmıştır 22 ağustosta geri dönecektir.

baş baş sözlük kendine iyi bak.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#13119243)

entry-nickte çığır açtı..
tekrar sebepsiz yere çaylak yapılan yazardır kendileri. anlamıyorum bu moderasyon bana mı gıcık ? bana garezleri falan mı var anlamadım. bekliyoruz efendim kendilerine pm attık sebepleri neymiş merakla bekliyorum. bir kere daha sebepsiz yere çaylak yapılırsam sözlüğü gerçekten bırakacağım. onlar için küçük, benim için büyük bir adım olacağı için bunun gururunu yaşayacağım ve içimden uludağ sözlüğe en içten dileklerimi ileteceğim. *
15 dakikadir imla ve yazim hatalarimi bulmaya calistigini yeni ogrendigim yazar. buyuk ozan evrendekibirtoz der ki, bak ogul! benim hic bir hatami goremeyeceksin. bu yuzden arama bosuna, yorulma. ona ayirdigin zamani mavi gozlu versiyonunu aramaya harca. saka bir yana, yeni tanismama ragmen iyi bir muhabbet yakaladigim insan, ogrencim. *
(bkz: #12591606)

hayal gücü geniş yazar. uyan lan geldik!
(#14300051)

benimle aynı model arabayı kullandığı için kendisine sempati duymaya başladığım yazar.
(#14553994) anne sevgisini çok yanlış anlamış yazar.

teşbihte hata olmaz,

(bkz: sen sevme ulan ayı)
http://www.uludagsozluk.com/e/14553994/

hakkaten patron oğlu sanırım. zeytinyağlı dolmalar, mis kokulu çorbalar üstüne de mantı oohh. biz de gelek mi? **
(#14563964) entryleri buram buram yaratıcılık kokan yazar.
adını nick altımda görmemle şaşırdığım yazar.

(bkz: aile şirketi)
entry-nick.

zengin bir yazar arkadaş hoşgelmiş.
gönlü zengin adam, kız dağıtıyor adam durduramıyoruz.
yakışıklı playoboy. hoşgelmiş sözlüğe. seviyoruz kendisini.
kral chocuktur. kendisi söyledi. yalan mı söylenir bu saatte, elbette inanmak düştü.