bugün

Kesinlikle öğrencilerin kullanamayacağı türden bi'şey...
(bkz: 8 TL)
eski kısa kameli bilmeyen ergenlerin "bir kemıll değil ama yeaaa bıdı bıdı" şeklinde tanımlamaya çalıştığı sigara. şu an parlementi kemılla kıyaslamak nimete hakarettir.
bir öğrenci olarak kullandığım sigaradır, koku bırakmaz, söndürürken ecel terleri döktürmez, candır lan o can.*
nikotin ihtiyacını kesmeyen sigara. lm bile içtiğin zaman en az yarım saat sigara ihtiyacı hissetmiyor insan.
brad pitt'in sigarasıdır.

görsel
charlie wadhams'in sigarasıdır.

görsel

lindsay lohan bile bunu içiyormuş yuh artık.

görsel
candır.
Karizmatik sigaradır görünümü itibariyle. şık yani paketi falan. sırf bu yüzden içmeye başladım belki parliament i. yoksa marlboronun tadı daha hoştur bence. ama işte insan vazgeçemiyor.
gastriti azdırmıyor. gerçek dostum.
parliament mavisi adlı rengi lugatımıza katmıştır.
uzunu ve kısasının içerik oranları aynı olan sigaradır.

zifir : 10 mg
nikotin : 0,8 mg
karbon monoksit : 10 mg

fiyat : 8.25 tl.*
kullandıktan sonra başka sigaradan tat almamamıza neden olan aşırı derece bağımlılık yapan sigaradır.
yılbaşından sonra güncellemeyle fiyatı 12 lira gibi bir rakama tekabül edecektir.
zamanında aqua blue olanını içtiğim güzel sigaradır.
sigaranın kralıdır. vazgeçemediğimdir.
son zamlardan sonra fiyatının kaç lira olduğunu merak ettiğim sigara.
fiyatı 10 lira olmuş olan sigaradır. ortalama günde 1 paket sigara içen birine, maaşının 300 lirasının karşısına rahatlıkla ''parliament'' yazdıracaktır.
'sigarayı bırakmak ayrı parliament'i bırakmak ayrı şeydir' sözünün doğruluğunu bana ispatlayan sigara. vazgeçemediğimdir, bırakamadığımdır.
söndürmesi en kolay sigaradır, küllük ile boğuşturmaz, polemiğe girmez lise aşkıdır.
duty free'de en pahalı sigaradır.
başlamayın!!! bırakılmaz.
sigaranın tahtına sahiptir. *
Sineması ve taşı meshurdur. Parliament sineması gecesi.
sigara olarak değilde sinema olarak bildiğim, sigarası asla camel soft olmayacak olan markadır.
gecen gece rüyama girmiş sigara.