bugün
- bir şeyler söyle5
- sabahları nefret edilen şeyler4
- ben üşümem4
- whynot3
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması6
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- tereyağı bal ikilisi2
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- robert pattinson3
- her ilde üniversite kurulması6
- flörtöz erkek iticiliği6
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe3
- okan buruk12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- gecenin şarkısı10
- delulu2
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- islamda namaz yoktur13
- flört uygulamasında açılış mesajı yazmak2
- tutunamayanlar8
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- chatgpt ile dertleşmek7
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gece açlığı6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- ölmek istemek ama ölememek5
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- bol tereyağlı iskender5
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- insanlar değişmez4
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- gocu28
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- kiraz cicegi kolonyasi42
- anasonlu nargile4
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı48
kız olmadığımı, kıllı bir varlık olduğumu defalarca ima ettim, yazdım. isteyenlere kamera açabilirim.
küçük açarsan açtırırım yazarıdır.
sebepsizce çaylaklaştırılmış yazardır. *
zirvede tanıştığım daha doğrusu tanışamadığım ( çok kişi vardı) yazardır.
kutusu vardır, neler çıkacağı belli olmaz, belki bir gün kaleciyi kel bırakır...
çoluk çocuğun konuşanları tahtaya yazmasının paralel mantığıyla entrylerimi moderör abiciklerine şikayet edip şahsımı çaylak yaptırmış duayen sözlük yazarıdır. hak ettiğim kıvam çaylaklıkmış, başlık altımdan öyle buyurmuşlar hazretleri. heheheh...
e şimdi döndüm ya ben, ne yapcaz peki? e ensendeyim ya şimdi? e hatanı bekliyorum ya ben şimdi? e senden çok daha iyi de biliyorsam formatı/formatları peki, hı?
bu arada hakkını yememem lazım yalnız. hayatımda gördüğüm en kaliteli sözlük yazarıdır pandora. yiğidi öldür hakkını yeme demişler... bence herkes okumalı bu büyük yazarı. * *
düzenli takip ettiğim yazardır. (son cümlem bruce dickinson'ın fear of the dark performansında attığı kahkaha eşliğinde okunursa tam etkisini ortaya koyacaktır.) *
e şimdi döndüm ya ben, ne yapcaz peki? e ensendeyim ya şimdi? e hatanı bekliyorum ya ben şimdi? e senden çok daha iyi de biliyorsam formatı/formatları peki, hı?
bu arada hakkını yememem lazım yalnız. hayatımda gördüğüm en kaliteli sözlük yazarıdır pandora. yiğidi öldür hakkını yeme demişler... bence herkes okumalı bu büyük yazarı. * *
düzenli takip ettiğim yazardır. (son cümlem bruce dickinson'ın fear of the dark performansında attığı kahkaha eşliğinde okunursa tam etkisini ortaya koyacaktır.) *
kutusunda kırmızı olduğunu hissettiğim. *
#5614415. başka söze gerek yok. at gözlüğünü takmış yardırıyor.
dalgacı yazar.
kutumda buyuk hissediyorum diyen zat.
kendisi bir başlık açmış.
(bkz: avatarına çıplak fotoğrafını koyan özürlü erkek)
şimdi burada özürlü kelimesinin ne maksatla kullanıldığı açık ve seçik bunu artık kıvırmanın manası yok.
kendi tdk dan şu açıklamayı getirip ayar vermiş;
--spoiler--
. Özrü olan:
"Aydın denen kişilerimizin bile önemli bir bölümü, okuma özürlü."- A. Boysan.
2 . Engelli.
3 . Kusuru olan, defolu:
"Özürlü kumaş."-
--spoiler--
şimdi senin açmış olduğun başlıkta kullanılan özürlü kelimesi ile aydın bir kişinin bile okuma özürlü olması olayı birbirinden fersah fersah başka anlamlar içeriyor. bunu göremeyecek kadar özürlü (kör) ve başlık açma özürlüsüsün.
bak cümle içinde kullandım bu kelimeyi artık hata yapmazsın umuyorum.
(bkz: avatarına çıplak fotoğrafını koyan özürlü erkek)
şimdi burada özürlü kelimesinin ne maksatla kullanıldığı açık ve seçik bunu artık kıvırmanın manası yok.
kendi tdk dan şu açıklamayı getirip ayar vermiş;
--spoiler--
. Özrü olan:
"Aydın denen kişilerimizin bile önemli bir bölümü, okuma özürlü."- A. Boysan.
2 . Engelli.
3 . Kusuru olan, defolu:
"Özürlü kumaş."-
--spoiler--
şimdi senin açmış olduğun başlıkta kullanılan özürlü kelimesi ile aydın bir kişinin bile okuma özürlü olması olayı birbirinden fersah fersah başka anlamlar içeriyor. bunu göremeyecek kadar özürlü (kör) ve başlık açma özürlüsüsün.
bak cümle içinde kullandım bu kelimeyi artık hata yapmazsın umuyorum.
cahillerle tartışmaya girmemesi gerektiğini bilen ama gel gör ki salaklıkları had safhaya ulaşmış, okuduklarını gözüylen değil götüylen okuyanlara bir çift laf etmeden de duramamış yazar.
avatarına çıplak fotoğrafını koyan özürlü erkek başlığındaki (#5635750) numaralı yazıda tdk'nın sayfasından özürlü kelimesinin ne manalara geldiğini gösterdik.
cidden götüyle okuyanlar elbette 1. mananın yanında 2. ve 3. manaların da olduğunu görmezler. kaldı ki 3.mana tam olarak niyetimi karşılıyor: defolu, kusurlu.
avatarına çıplak fotoğrafını koyan özürlü erkek başlığındaki (#5635750) numaralı yazıda tdk'nın sayfasından özürlü kelimesinin ne manalara geldiğini gösterdik.
cidden götüyle okuyanlar elbette 1. mananın yanında 2. ve 3. manaların da olduğunu görmezler. kaldı ki 3.mana tam olarak niyetimi karşılıyor: defolu, kusurlu.
açılamayan kutudur. herkes söyler, açtırma kutuyu söyletme kötüyü şeklindeki atasözünü. ancak, boş insan kutusudur. kutusunda büyük hissedip, küçük açanların kutularındandır.
adananın önemli sokaklarından birinin adı.
kusuru olan defolu kelimeleri nasıl oluyorda cıplak resmini avatarına koyan kişinin yapmıs oldugu mallıgı karsılıyor yemin ederim cözemedim.
hacım defolu ise bu adam o resmi neden koysun. bak okuduğunu anla sonra yaz bence.
haa dersen özürlü kelimesini ben sokakta kullanıldığı bicimde aldım bir şekilde anlarım ama tdk yı bu işe karıstırma. cünkü o manaların hiç birisi avatarına cıplak resim koyan kişiyi tanımlamıyor.
bu bir yazar ve ne dediğini kendide bilmiyor tanım bu gammaz.
hacım defolu ise bu adam o resmi neden koysun. bak okuduğunu anla sonra yaz bence.
haa dersen özürlü kelimesini ben sokakta kullanıldığı bicimde aldım bir şekilde anlarım ama tdk yı bu işe karıstırma. cünkü o manaların hiç birisi avatarına cıplak resim koyan kişiyi tanımlamıyor.
bu bir yazar ve ne dediğini kendide bilmiyor tanım bu gammaz.
avatarına çıplak fotoğrafını koyan özürlü erkeklerin saldırısına uğramış yazık yazardır. oysa ki kelimenin kullanım amacı ortadadır. kompleks yapmaya gerek yoktur. dağıla bilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar